Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sviecia @ 2009 03 02, 10:02)
sayonara, grazios spalvos! Kiekvienas, aisku pagal savo skoni spalvas koreguoja. As, pvz (jeigu tai butu mano daryti kadrai) pasviesinciau ir paspalvinciau geltonai, o gal juodai baltas padarysiau  ax.gif
Tu matai taip ir super! smile.gif

matai, čia juosta.. aš tikrai nenoriu spalvotos juostos versti į jb, nes ir taip mano visas pasaulis jb biggrin.gif doh.gif tad bandau su spalvota juosta kažkiek prasilaužti.. šį kartą kažkiek gavosi, bet sakiau, ateityje gal reikės su ekspokorekcija pažaisti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 02, 11:07)
matai, čia juosta.. aš tikrai nenoriu spalvotos juostos versti į jb, nes ir taip mano visas pasaulis jb biggrin.gif doh.gif  tad bandau su spalvota juosta kažkiek prasilaužti.. šį kartą kažkiek gavosi, bet sakiau, ateityje gal reikės su ekspokorekcija pažaisti.. g.gif

thumbup.gif su ekspozicija... filtrais.... thumbup.gif Begalines tobulo vaizdo paieskos! Laukiu rezultatu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 03 02, 10:19)
thumbup.gif  su ekspozicija... filtrais....  thumbup.gif  Begalines tobulo vaizdo paieskos! Laukiu rezultatu! smile.gif

ufff.. man su spalvom sunkiai sekasi susikalbėti..biggrin.gif bet bandysiu, negi taip ir fotografuosiu visą gyvenimą tik jb biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 02, 11:04)
Važiuojant namo  smile.gif
Antroj graziai tos raketkos praleke smile.gif bet butent, tokiu peizazu daug, tai ir isudzio nedaro smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 03 02, 11:10)
sama znaju.. norėčiau komentarų dėl spalvų.  4u.gif
man per geltona, nors antroj tai visia neblogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 28, 04:04)
Smagu jums, susitikimus planuojat smile.gif

Pora nuotrauku...kaip spalvos? g.gif

geros spalvos. pirmoj gal kie gelsvokas kūdikėlis, bet netrukdo. ir foto tokios smagios smile.gif

QUOTE(Karbynė @ 2009 03 01, 18:14)
Laba, kurį laiką nefotkinau nieko išvis...o čia...kažkas iš šiandienio pavasarinio biggrin.gif pasivaikščiojimo

man pirmoj labiausiai spalvos patiko, antra-trečia per mėlynos jau ax.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 01, 20:59)
cia skola Smilciui, kzk kalbejom apie sviesa pajury, ta pacia diena, kai sviecia savo pavasario mergaite fotografavo. tai isryskinus juosta rodau. turinys nulinis, ir su spalvom antroj kzk marazmas, bet sviesa tadien, manau, turejo potencialo.

o kokia čia juostelė ar kas jai dar daryta? labai įdomus įspūdis. pradžioj galvojau - nespalvota, tik vat kodėl jūra auksinė smile.gif ypač antra įdomiai žiūrisi - toks stambaus grūdo dangus ax.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 01, 21:59)
Vieną dedu, nes buvau leidimą gavusi.

švelni ir spindinti smile.gif patinka smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 03 02, 09:00)
kritikos ir komentarų nepageidauju lotuliukas.gif tiesiog varykit lauk žiemą ir nebūkit susiraukę  bigsmile.gif  4u.gif

palikit žiemą ramybėj! nes prisišauksit ne Pavasarį, o Pliurzę biggrin.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 03 02, 09:04)
Važiuojant namo  smile.gif

gražios spalvos ir debesys smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 03 02, 09:10)
o dabar dedu kelias juostines foto, noriu paklausti, ką manot apie spalvas.
man šiaip su juostinėm spalvom paprastai smarkiai nesiseka, bet šį kartą man jos patinka. dėl kompozicjos ir "mamiškumo" beigi prasmingo turinio galit nekomentuoti biggrin.gif sama znaju.. norėčiau komentarų dėl spalvų.  4u.gif

man patinka sodrumas spalvų. ir plačiakampis patinka smile.gif
Atsakyti
SM naujas fotokonkursas 4u.gif

sayonara, spalvos patiko. nepazinau tavo zuikio su placiakampiu nutraukto biggrin.gif

ca_girl. pirmoji foto leliuko super, antroji jau ne tokia zavinti. spalvos puikios. pasinaudojau ir as action susilpninimo patarimu, spalvos tiesiog bais malonios tapo biggrin.gif

pupeliuko tulpes - uzkabino labai. moteris - man kazkaip neistrigo g.gif taip norisi daugiau matyt jos...

gaziulka, nezinau as del tos sviesos blush2.gif idomu, bet kad kazkas ypatinga butu, nejauciu g.gif

smiltis, pirma dar kabina melynumo ir dangaus kontrastu, antra - nulis emociju. siaip tikrai gali geriau mirksiukas.gif nemanau, kad kudroje butu pagirti, jei ir nebutu kitu saulelydziu blush2.gif

Atsakyti
Oi pamiršau C-girl leliukus unsure.gif man tai labai liuks thumbup.gif Antra tai iš viso wub.gif

Nu gerai, gerai , daugiau nedėsiu tokių fotkių biggrin.gif Sansara, kartais aš labai abejoju ar galiu unsure.gif Bet kokiu atveju tikiuosi kad kada nors bus pačiai juokinga žiūrėt į savo tokius bandymus rolleyes.gif O gal atvirkščiai smile.gif

Aš tai neatsižiūriu į Gaziulko foto wub.gif gal kad man kažkoks peizažų periodas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 02 kovo 2009 - 13:13
dėkui už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 02, 08:31)
Labas rytas  4u.gif
aš buvau  biggrin.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 03 02, 08:55)
važiuodama jau gavau Anasko žinutę, kad gal atidedam, sustojusi stotyje tik perskaičiau  biggrin.gif Tai nieko tokio, bent jau ten tuo momentu man taip šalta pasirodė, bet paskui labai oras pasitaisė, bet kažkaip jau iš centro buvau išvažiavusi, tai tingėjau begrįšt  unsure.gif

doh.gif o as laukiau laukiau kol parasysi, pabijojau trukdyti tau paskaitoje, laukiau laukiau, ir nuejau miegoti ph34r.gif bliamba taip nepatogiai jauciuosi dabar unsure.gif
Atsakyti
karbyne, na matosi, kad fotika pakeitei mirksiukas.gif siaip graziai pagavai dangu. pirma krosinta kiek, tai tik ji ir kabina. (man kiek apacios daugoka). kitos -eilines foto, niekuo neissiskiriancios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 03 02, 12:44)
o kokia čia juostelė ar kas jai dar daryta? labai įdomus įspūdis. pradžioj galvojau - nespalvota, tik vat kodėl jūra auksinė smile.gif ypač antra įdomiai žiūrisi - toks stambaus grūdo dangus  ax.gif

paprasciausia fuji superia Iso 200. spalvos siek tiek tampytos su autolevels ir curves, nes antra jeigu kaip buvo ideciau, tai kzk visa auksine doh.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 03 02, 12:57)
gaziulka, nezinau as del tos sviesos  blush2.gif idomu, bet kad kazkas ypatinga butu, nejauciu  g.gif

tai as cia nieko superidomaus ir nerodziau, tiesiog kzk kalbejom su smilciu, kad ir ji ta diena pajury fotografavo, ir sake, kad apsiniaukusi diena, pusto, nieko gero, o as sakiau, kad visai idomi sviesa buvo, per migla tokia. tai ir parodziau daugiausiai smilciui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 03 02, 15:40)
karbyne, na matosi, kad fotika pakeitei  mirksiukas.gif siaip graziai pagavai dangu. pirma krosinta kiek, tai tik ji ir kabina. (man kiek apacios daugoka). kitos -eilines foto, niekuo neissiskiriancios.  4u.gif

Dėkui, matyt tikrai daugoka, - ne iš pirmo žmogaus "girdžiu" smile.gif Tiesą sakant ėmiau to sniego "pavasariui" parodyti , nes fotkinta kovo 1, na bet turim ką turim, ne ten dėmesį matyt atkreipiau. Daugiau tiesą sakant ir mane nelabai kas kabina. Nors dangus buvo tikrai labai gražus. Ai tiesa vienoje iš tų kitų bandžiau kažkaip sugretinti inkilą medy ir bažnyčią fone, bet kažkaip net galvoj tos minties neišbaigiau, tai nėra ir rezultato. O inkilas išvis nekrinta į akis
hihihi.gif
Atsakyti