Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 01, 23:14)
Pupeliukai, tai mes matyt, netoli viena nuo kitos panasiu laiku braidem, tik as be modeliu. irgi kz meginau su priespriesine sviesa, bet rezultatai toli grazu. o va tavo situo kadru buciau patenkinta, jau rasiau kudroj. gali dar pasakyti, kas prieky nefokuse? ir kaip tuos blykus sugebejai pagaut (virsuj, kairej)?

Matyt, kad netoli biggrin.gif
O fotografavau pro apsnigtas šakas, čia tirpstančio sniego lašeliai, blizgantis sniegas, turiu dar vieną panašiai fotografuotą su kitu modeliu, bet jos leidimo dar neprašiau, tai dėt negaliu... Šita nuotrauka matyt geriausia ką padariau, na kitos tokios paprastos. Bais spirgu juostą peržiūrėt, reiks ryt chemijos nusipirkt ir ryškint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 01 kovo 2009 - 22:22
QUOTE(Karbynė @ 2009 03 01, 20:14)
Laba, kurį laiką nefotkinau nieko išvis...o čia...kažkas iš šiandienio pavasarinio biggrin.gif pasivaikščiojimo
Pirma man patinka savo spalvomis, melyna balta ir plytu. tik frontono "zvilgsniui" kiek erdves daugiau noretusi smile.gif na o kitose foto visko man jau per daug, ypac apatinej, gal jau nebereik keliancio galva to raudono stogo? ax.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 01, 23:59)
Vieną dedu, nes buvau leidimą gavusi.
Kai meginu i sita foto paziureti be remo, tai man labai grazu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 03 01, 08:32)
labryt, tai ar buvo kas nors? smile.gif
aš kitą kartą neorganizuosiu, nes išbaidau entuziastus smile.gif 4u.gif

aš buvau biggrin.gif

tai matai kaip tik be tavęs nieko ir neišeina lotuliukas.gif Visi pasiplovė biggrin.gif

QUOTE(Karbynė @ 2009 03 01, 18:14)
Laba, kurį laiką nefotkinau nieko išvis...o čia...kažkas iš šiandienio pavasarinio biggrin.gif pasivaikščiojimo

pirmos dvi man visai nieko. Spalvos ir kokybė thumbup.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 01, 20:59)
cia skola Smilciui, kzk kalbejom apie sviesa pajury, ta pacia diena, kai sviecia savo pavasario mergaite fotografavo. tai isryskinus juosta rodau. turinys nulinis, ir su spalvom antroj kzk marazmas, bet sviesa tadien, manau, turejo potencialo.

nu žinok man labai patinka, ir šviesa ir spalvos ir tas grūdas čia thumbup.gif Pirmą tik nukirpčiau pirmam plane žmones ir apačios kiek, tada būtų labai liuks su tais mažais žmogiukais tolumoj. O antra man gerai smile.gif

Pupeliuko portretas man paprastas toks, patinka švelnumas, o gėlės man irgi labai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 02 kovo 2009 - 08:33
Smilčiau, rimtai viena atėjai ir nieko daugiau nebuvo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 02, 08:45)
Smilčiau, rimtai viena atėjai ir nieko daugiau nebuvo?  blink.gif

važiuodama jau gavau Anasko žinutę, kad gal atidedam, sustojusi stotyje tik perskaičiau biggrin.gif Tai nieko tokio, bent jau ten tuo momentu man taip šalta pasirodė, bet paskui labai oras pasitaisė, bet kažkaip jau iš centro buvau išvažiavusi, tai tingėjau begrįšt unsure.gif
Atsakyti
Karbyne: Nuostabi jura, pasakiska sviesa... mmm... retai kada taip buna...ech... rolleyes.gif
Atsakyti
Smilčiau, na - kitą kartą tikrai pasiseks..smile.gif

Su pavasariu visus 4u.gif

user posted image

kritikos ir komentarų nepageidauju lotuliukas.gif tiesiog varykit lauk žiemą ir nebūkit susiraukę bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sviecia, turbūt Gaziulką turėjai omeny mirksiukas.gif

Man tai žinokit gėda, bet taip pasinešiau ant visokių banalių peizažų doh.gif , negaliu sustot lotuliukas.gif Įdėjau vakar į kūdrą ir pažiūrėjau kad ten pilna saulėlydžių doh.gif lotuliukas.gif Ai bet jau nebetryniau, kažkaip man nekyla rankos trint, kai jau ką parašo žmonės unsure.gif

Įdėsiu ir čia, mažu jūs velnių man išrašysit bigsmile.gif

Važiuojant namo smile.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 03 02, 09:00)
Smilčiau, na - kitą kartą tikrai pasiseks..smile.gif

Su pavasariu visus  4u.gif

tai ir aš taip manau drinks_cheers.gif

Aha, su pavasariu 4u.gif
Atsakyti
o dabar dedu kelias juostines foto, noriu paklausti, ką manot apie spalvas.
man šiaip su juostinėm spalvom paprastai smarkiai nesiseka, bet šį kartą man jos patinka. dėl kompozicjos ir "mamiškumo" beigi prasmingo turinio galit nekomentuoti biggrin.gif sama znaju.. norėčiau komentarų dėl spalvų. 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jau pirmoj toks graudus žvilgsniukas, lyg paskutinį bananą valgytų smile.gif . Man patinka tokios spalvos .Tokios natūraliai sodrios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 02 kovo 2009 - 09:26
QUOTE(Smiltis @ 2009 03 02, 09:25)
Jau pirmoj toks graudus žvilgsniukas, lyg paskutinį bananą valgytų smile.gif . Man patinka tokios spalvos .Tokios natūraliai sodrios  thumbup.gif

ten ir buvo paskutinis bananas biggrin.gif

jei rimtai, tai fotografuota toje pačioje vietoje tuo pačiu metu, o spalvos vienok vis tiek skirtingos.. man mieliausios - antroje foto.
Atsakyti
sayonara, grazios spalvos! Kiekvienas, aisku pagal savo skoni spalvas koreguoja. As, pvz (jeigu tai butu mano daryti kadrai) pasviesinciau ir paspalvinciau geltonai, o gal juodai baltas padarysiau ax.gif
Tu matai taip ir super! smile.gif
Atsakyti