Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

mergaitės, susiskambinkit tarpusavyje dėl meet'o, ką? aš Smilčiai daviau Anasko numerį, kas dar planuoja dalyvauti, galit rašyti man į AŽ, duosiu Smilties nr., kad laikytumėt ranką ant pulso. 4u.gif

c-girl, spalvos tai abiejose labai mielos ir švelnios leliukiškos, o pirmoje man dar ir rakursas labai labai patinka. antroje atrodo, kad leliukui nepatogu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 28, 06:04)
Pora nuotrauku...kaip spalvos? g.gif
Spalvos labai labai, ypac pirmojoj smile.gif ir siaip smagi foto. o antrojoj kiek fonas blasko
Atsakyti
Tik dabar priejau prie kompo. Nu koks pasyvumas unsure.gif Sayonara, sveikatos jums 4u.gif mano kai serga kas menesi, o ir ne vienu laiku tai isvis toks ispudis, kad is ligu neiseinam.
Itariu likau tik as prie norinciu susitikti unsure.gif
Atsakyti
labryt, tai ar buvo kas nors? smile.gif
aš kitą kartą neorganizuosiu, nes išbaidau entuziastus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 01, 08:32)
labryt, tai ar buvo kas nors? smile.gif
aš kitą kartą neorganizuosiu, nes išbaidau entuziastus smile.gif 4u.gif

atrodo, kad ne. mes su anasko 2 norincios likom, bet kzk taip ir palikom ta reikala. as viena buvau i miska isejus, nu bet rezultatai santurus...
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 27, 13:55)

nu man tai nerealus kadras šitas... ax.gif negaliu atsižiūrėt...

c-girl, labai gražiai leliuką nufotografavai mirksiukas.gif natūralus, spalvos irgi geros...

mergaitės (na ir berniukai), aš toliau svaigstu dėl fiksuoto objektyvo ax.gif dabar ėmiau linkti link 30mm f1,4 g.gif mane 50-tukas biškį nervuodavo biggrin.gif savo labai jau neplačiu kampu, 30-tukas lyg ir geriau man atrodo ax.gif tik va ar išliks tas minkštumas būdingas fiksuoto židinio objektyvams ax.gif gal kas turite 30-tuką...gal net Vilniuje ir duotumėt pasižaisti porai dienelių rolleyes.gif gal ir naglai...ale spirgu biškį biggrin.gif

persirgau aštrumo liga žinokite...pasižiūriu savo kadrus darytus su 50-tuku ir tokia norstalgija užplūsta... ax.gif tas minkštumas dėl kurio mane taip žiauriai visi kritikavo pačioje pradžioje biggrin.gif tai vat dabar supratau, kad labai dažnai aštrumas priduoda sintetikos ir grubumo rolleyes.gif taip, tarkime papuošalų fotografavime man mano dabartinė Sigmutė ir toliau puikiai tarnaus...ale gyvenimą norisi fotkinti minkščiau ax.gif

vot smile.gif
Atsakyti
aš kažkodėl palikau be dėmesio pupeliuko kadrą, nors dėmesį tikrai atkreipiau biggrin.gif vienintelis dalykas, tai kadravimas kžk priverčia mane įsitempti - nu būtų mano, galvočiau, ar gerai čia. o šiaip patinka grafiškai: šešeliai, j/b, ryškumas l.optimalus.
Atsakyti
ACIU visoms 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 28, 09:41)
C-girl - mielybė!! Spalvos nuostabio! ar čia koks action ar taip natural? Vakar prižaidžiau su actionais, tai visgi supratau, kad man naturalios be jokių ten atsplavių gražiausia...

Dejau action'a, bet stipriai sumazinau opacity, tai gavos beveik natural ax.gif

Pupeliuk, tavo tulpes nuostabios 4u.gif
Atsakyti
Laba, kurį laiką nefotkinau nieko išvis...o čia...kažkas iš šiandienio pavasarinio biggrin.gif pasivaikščiojimo
user posted image

user posted image

user posted image

Tulpės puikios, "matančio" žmogaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 01 kovo 2009 - 18:15
cia skola Smilciui, kzk kalbejom apie sviesa pajury, ta pacia diena, kai sviecia savo pavasario mergaite fotografavo. tai isryskinus juosta rodau. turinys nulinis, ir su spalvom antroj kzk marazmas, bet sviesa tadien, manau, turejo potencialo.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš kažkaip vakar pasavau, dėl netinkamo man laiko, bet užtai prikalbinau dvi drauges miškelyje prie manęs pasifotografuoti, nerealiai gražiai viskas buvo apsnigta, šviesa super, nereikėjo jokio reflektoriaus, nes sniegas labai puikiai atspindėjo viską, oda gavosi nuostabiai lygi, šviesi, nieko neklonavau, bet.. rezultatai nekažin kokie, jaučiuosi visiškai neišnaudojusi aplinkos sad.gif pasirinkau neteisingą objektyvą, viską fotografavau su tele, kurį jau seniai buvau naudojusi, tai pamiršau kokia tiksliai jo ryškumo zona su plačiausia diafragma, ir visgi portretam per plati, per aštriai gavosi gerokai Tik įkėlusi į kompą pamačiau, nes saulė plieskė, tai ekranėlyje ne ką įmanoma buvo pamatyti.. plius nesugalvoju jokių pozų, o su natūraliomis pozomis galima padaryti tik porą kadrų..
Daug perdegusių kadrų, na žodžiu mokytis ir mokytis. Dar juostas išryškinsiu, tikiuosi kiek minkštesnio rezultato nei skaitmenoj, tai gal bus ką parodyti (jei sutiks). Vieną dedu, nes buvau leidimą gavusi.

user posted image

Su tulpėm, tai kaip ir Gasiulka pastebėjo, ne iki galo ten gavosi mano užmanymas dėl techninių kliūčių, pamenu, kad bandžiau tas tulpes visaip pritaisyt gerai, bet fonas griuvo, tulpės griuvo, na žodžiu ne kas ten man gavosi biggrin.gif bet visgi šis kadras liko neištrintas dėl tų šešėlių.. gražiai jie kažkaip..
Atsakyti
Pupeliukai, tai mes matyt, netoli viena nuo kitos panasiu laiku braidem, tik as be modeliu. irgi kz meginau su priespriesine sviesa, bet rezultatai toli grazu. o va tavo situo kadru buciau patenkinta, jau rasiau kudroj. gali dar pasakyti, kas prieky nefokuse? ir kaip tuos blykus sugebejai pagaut (virsuj, kairej)?

Atsakyti