Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 03 09, 10:15)
Be reikalo priėmei asmeniškai, Gaziulka. Keista, kad priėmei taip, lyg tai būtų adresuota tau smile.gif

o kas cia keisto? Butent buvo adresuota Gaziulkai labai konkreciai. Arba as jau lietuviu kalbos gramatikos nesuprantu.
Gal baikit viena karta "glostyt, uzjaust ir myluot" suaugusi, noramlu vyra. Silwio nereikia Andriuskos uzstoti ten, kur jo niekas neskriaudzia. Gaziulka uzdave normalu klausima ir tiek. I kuri Andriuska beveik normaliai atsake ir tiek biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 03 09, 08:34)
Sayonara - drinks_cheers.gif (pasveikot? kada būsi?)

aš jau darbe.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 03 09, 08:57)
o kas cia keisto? Butent buvo adresuota Gaziulkai labai konkreciai. Arba as jau lietuviu kalbos gramatikos nesuprantu.
Gal baikit viena karta "glostyt, uzjaust ir myluot" suaugusi, noramlu vyra. Silwio nereikia Andriuskos uzstoti ten, kur jo niekas neskriaudzia. Gaziulka uzdave normalu klausima ir tiek. I kuri Andriuska beveik normaliai atsake ir tiek biggrin.gif

Matyt as nesuprantu lietuviu kalbos gramatikos. Labas rytas, _ms_ smile.gif

Niekas jo ir nemyluoja. Issakiau savo nuomone apie idomu/neidomu.
Atsakyti
smile.gif Labas, Silwio wink.gif Lauksiu kadru smile.gif
Atsakyti
bakit bangas kelt smile.gif užsups smile.gif
Atsakyti
nu ka man dabar sakyt? issimiegojau lotuliukas.gif

is tikro tai vakar susinervinau, bo as andriuskos nepazistu tiek, kad suprasciau, kad "apsikai (ir taip, taip, si galune reiskia asmenini kreipimasi i asmeni tongue.gif ), tai nieko blogo (beveik). Kita karta prasom det daugiau smailiku ar formuluot kaip tai svelniau drinks_cheers.gif o pati atsakyma supratau.

p.s. manes irgi galima nemyluoti, bet su saiku brunette.gif
Atsakyti
vat pamačiau ir pagalvojau - labai tiknka pastarųjų diskusijų iliustracijai:

http://fotokudra.lt/...p...=topd&page=

geriausia dienos foto, tarp kitko, 40 varotojų įvertino 4,5 balo. būsiu atviras: - nieko nematau... nei turiniu, nei kokybe (ji iš viso kažkokia baisi). pavadinimas tik žiemos pabaigoje gerai skamba. apsvarstykim (apšnekėkim už akių cool.gif )
Atsakyti
taip ikelsiu, patogiau apsnekinet bus. aut. Pusalotas.
user posted image

isgersiu arbatos ir pasakysiu. beje, is anksto pasakau, kad buvau viena is kiek ten, kurie ivertino 5 biggrin.gif
Atsakyti
nu surasau, kas man patiko siam kadre:

- lakoniskumas
- fakturiskumas
- apciuopiamas gylio pojutis (tinkamas rakursas ir kadruote prie to, manau, prisideda)
- aiskiai jauciami keli kadro planai, susisluoksniavimas
- skirtingu fakturu derme turinio prasme (t.y. pirmam plane aiskiai matomos ten tos grudines kulturos (as ne ukinininke), paskui jos vizualiai smulkeja, dar smulkeja, kol nenueina iki lygaus dangaus, plius ta nusienauta vieta dar kitokios fakturos inesa)
- kokybes man cia pilnai uztenka tam, kad sugebeciau ivertinti visus auksciau paminetus dalykus.

dar man tai yra grakstu ir pakankamai subtilu estetine prasme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 09 kovo 2009 - 18:22
andriuska, pateikei puikų pvz. lotuliukas.gif
visiškai sutinku su gaziulka - gera analizė. mano mintys panašios žiūrint į šį kadrą. ne šedevras, bet tikrai manau traukia link stiprios fotografijos..biggrin.gif
Atsakyti
Isikisiu, nes skaitau... Sutinku su Gaziulkos komentarais, yra viso to... Kita vertus - banalu, paskaiciuota ir matyta. As gi smaginuos savaitgaliais su foto kursais. Naivumu nepasizymiu, bet kai meistras paaiskina kaip yra gaudomi kadrai "ejau pro sali, ir va kaip pasiseke..." - prapuola bet kokia iliuzija apie kadro atsitiktinuma. vis ziuriu visokius meistru kadrus ir matau tik viena - paskaiciavima, kad smogtu zemiau juostos ( i jausmus, pasamone ir pan.); viska uzmaskuojant, - ai va cia taip gavos. Netikiu! (vienas mano buves sefas mego juokauti - "trust me - I am in advertising". Netikiu!!!)
O del tu visu "prisiko - neprisiko" - ne, nu sorry, suauges rimtas vyras sakys, kad kazkas jam prisiko ant sielos, sukritikaves jo foto - atsiprasau; never-ever, cia buvo tik "remark'a" be emociju. As labai gerbiu andriuska uz bandymus, atkakluma, technika, ir kuo puikiausiai suprantu kad ne kurie kadrai gali kabinti tik pati fotografa. Bus daugn blogiau jei jo nekabins! Ok, mano kadrai mazai ka kabina, bet tai ir nera mano tikslas - as fotografuoju sau. Mane gali stabdyti technika - man jos truksta, bet, deja, ne kiekvienas musu nori, siekia ir gali buti menininkais.
Ai, nu nuklydau i lankas, bet norejau pasireiksti...
Sillwio, labai pavydziu keliones, buvau ten pries 20 su virs metu - fotkink ir rodyk!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 09 kovo 2009 - 20:18
sita... e... gal ta "remark'a" paliekam ramybej? as jau reabilituota, manau, su andriuska vienas kt supratom, as nebebijau vaziuot pasiimt sliveriu. uzdarom tema cool.gif drinks_cheers.gif

apie kadro atsitiktinuma/neatsitiktinuma irgi amzina diskusija, veliau isivelsiu, bo pyragas pridegs
Atsakyti