guglo vertėju išsiversk tinklapį. guglas viską bum bum
o aparatas - net nežinau man kažkaip rolejaus/yaschikos dizainas gražesnis. bet čia tik skonio reikalas. iš nuotraukų sprendžian neblogai išsilaikęs. chromas, odinės detalės. tik vienas apatinis kampas keistai atrodo. lyg daužtas, lyg aptrankytas būtų. jei ten lenkta - gali būti problemos dėl sandarumo ir šviesos patekimo.
QUOTE(Sansara @ 2009 04 21, 16:40)
is grozio jau krito vienas i aki bet kadangi svediskai nei bum bum, supratau tik, kad pardavejas ok vertinamas, o kaip fotikas apibudintas - nzn. ale nuotraukos simpatiskos
Pardavėjas rašo, kad šiek tiek patrintas (korpusas), bet šiaip neblogas. Panašu, kad veikia, bet neduoda jokių garantijų. Šiaip neblogas daiktas, jei veikia, bet pritariu andriuskai. Be to, pirmoje nuotraukoje matosi, kad galinės sienelės kraštas lyg ir per daug atsikišęs. Pakentėk dar, jei gali ir rasi gerą, kur pardavėjas rašo, kad veikia, lęšiai švarūs, užraktas veikia, diafragma nelimpa. Aišku, toks variantas kainuos brangiau, bet, kaip minėjau, geriau toks, negu paskui ieškoti kas ir už kiek sutvarkys. Jei palauksi, gausi tikrai pigiai.
QUOTE(sillwio @ 2009 04 21, 15:28)
P.S. patariu ieskoti idealiai veikiancio ekzemplioriaus, nes pvz. rolleiflex'o aptarnavimas (isvalymas, sutepimas ir uzrakto pareguliavimas) kainuoja apie 200 euru (gal ir daugiau).
mdaaa
O pagal ką tu atskiri koks ten Nr. Žiūrėjau, žiūrėjau ale nieko neradau, internete kiek žiūrėjau pagal ser. Nr., maniškis turėtų būti III
Andriuska, gėda pasakyt bet iki šiol dar taip ir neprisiruošiau išbandyt fokuso kaip tu sakei
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 21, 20:58)
O pagal ką tu atskiri koks ten Nr. Žiūrėjau, žiūrėjau ale nieko neradau, internete kiek žiūrėjau pagal ser. Nr., maniškis turėtų būti III
Tai tik pagal serijinį numerį ir gali atskirt. Arba pagal pridedamą instrukciją, bet kaip taisyklė jų niekas 50 metų senumo fotikams jau nebeprideda, o parduoda už 20 eurų ebay'ui.
a žinok aš nelabai kreipiu dėmesio į formatus. dabar prie visų formatų dar ir santykis 4:5 prisidėjo. kam tiek skirtingų santykių, aš nežianau, bet čia kaip apie žvaigždes ir Mažojo princo.
matytum kaip vienas geriausiu LT senuju klasiku fotografu nuotrauku formatus renka.. pamato taskeli BET KUR, kur pamirso ji uztusuot.. tada peili i rankas ir nafik nuotrauka per puse. ta puse su taskeliu ismeta, o likusia paima i rankas.. pavarto.. pasisypso sau.. ir toliau vaziuoja O nuotraukos puikiausios
kūdron seriją įmečiau. ms nuomonę žinau, bet gali ją pakartot viešai, gal kiti, skirtingai nuo manęs, .
man pačiai patinka tik pirmoji - na tiap, kad labai patinka. tame chaose matau labai aiškią tvarką. kitos tai tokios belekokios, tiesiog serijos prašėsi.
Papildyta:
padariau naują temą, bet ten eikit tik tada, kai šitą SuperMama uždarys
man pačiai patinka tik pirmoji - na tiap, kad labai patinka. tame chaose matau labai aiškią tvarką. kitos tai tokios belekokios, tiesiog serijos prašėsi.
Papildyta:
padariau naują temą, bet ten eikit tik tada, kai šitą SuperMama uždarys
QUOTE(sayonara @ 2009 04 22, 09:13)
kūdron seriją įmečiau. ms nuomonę žinau, bet gali ją pakartot viešai, gal kiti, skirtingai nuo manęs, .
Eisiu paziuret, dar ir kudron. Gal ant juodo fono atrodys kitaip. Nesu dvigubu ekspoziciju myletojas, taigi mano nuomone subjektyvi. Sutinku su tavim, kad pirma geriausia. Kitos kazkaip nieko nesako. Pirmojoj man kliuna bendras griuvimas i kaire. Nera uz ko uzsilaikyt, galva beziurint virsta ant kairio peties Kadras per daug dinamiskas. Istiesinau (jums leidus ) pagrindini plana ir nuotrauka igavo sioki toki balansa, nors dinamikos liko pakankamai.
ms, gi zinai, kad formatas nesvarbu, jei nuotrauka kalba
QUOTE(sillwio @ 2009 04 22, 09:21)
Eisiu paziuret, dar ir kudron. Gal ant juodo fono atrodys kitaip. Nesu dvigubu ekspoziciju myletojas, taigi mano nuomone subjektyvi. Sutinku su tavim, kad pirma geriausia. Kitos kazkaip nieko nesako. Pirmojoj man kliuna bendras griuvimas i kaire. Nera uz ko uzsilaikyt, galva beziurint virsta ant kairio peties Kadras per daug dinamiskas. Istiesinau (jums leidus ) pagrindini plana ir nuotrauka igavo sioki toki balansa, nors dinamikos liko pakankamai.
o, parodyk
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.