QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 17, 10:02)
kzk tu gal nevisai teisingai mane supratai. jeigu is esmes - tai mano pastaba turbut panasi i ms apie linijas. ka reiskia - daug visko toj vietoj?? o tai ka - ryskumo zonos fotike nera, ar rakurso, kompozos, atstumu pagaliau?
jauciuos biski pavaranti ant taves, bet taip nera. be to, ir tu manes nebijai pasiusti, tai leidziu sau taip sakant
gerai jau, gerai, nevažiuok Tu ten, aš ir viena galiu
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2009 04 17, 10:02)
tai tose nuotraukose mažinai kontrastą? gal tai labiau skanerio nustatymai? nes mano kuklia nuomone, tai su kontrastu ten viskas kaip ir normaliai. ik antroje nuotraukoje eksponometras gal kiek pavedė. bet kitose ir šešėliuose viskas matosi, ir šviesose...mano liga dabar skaitant Adamsą. analizuoju nuotraukas eksponometriniu kontekstu. šiaip tai tikrai įdomus dalykas tokiam nemeniškam žmogui, kaip aš.
p.s. dedikuotas skaneris gerai.
p.p.s. Gaziulka - super nuoroda. nebuvau užtikęs šitos fotografės fotosaite. ačiū.
kai kuriose mažinau. na čia viena juosta tik skanuota, adox, kai žinai, jis subtilumais nepasižymi, yr labai kontrastingas, jei tik gerai pamakaluoji ryškindamas
dar kelios juostos liko, žiūrėsim, ko ten pridirbau. gaila., kad šį kartą pridirbau praplovimu gerokai. lieka tikėtis, kad ne visos juostos tokios bus, nes šita tai žiauri buvo..
ai, ir pabraižiau gerokai, nes viena spiralė sugedo, bet aš optimistė, tikėjausi, kad kitos juostos jau negadins, tai drožiau, drožiau, kol įkišau, o paskui padėjau šalin, tik su veina ryškint įmanoma..
noriu naujo bakelio.