Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

eiii.. andriuska... nu graziai tu cia padarei. Kad nesipese jokie du cia, kad tas trecias laimetu. viskas.. tau dvejetas. ir neatrodai jau sexovai nei su taimeriu, nei su eksponometru... blogas berniukas biggrin.gif

Labas, silwio wink.gif
Atsakyti
Balandis skirtas STOP'o objektyvui

Kur? Kokiu paros metu?

Tegu tai dar išlieka maža intriguojančia paslaptimi.

Kas tai?

Jau trečius metus vykstantis studentų trumpametražių filmų festivalis – STOP`as. Šių metų tema – „STOGAI“. Pasirinkta neatsitiktinai!!! Juk tiek daug galima pamatyti iš aukštai. Pirmoji ir vienintelė blogoji naujiena, jog filmavimo etapas jau baigėsi. Tačiau festivalio metu turėsite galimybę išvysti N + 1 filmukų, kuriuos kūrė studentai iš VISOS Lietuvos aukštųjų ir aukštesniųjų mokyklų. Komisijos atrinkti filmai bus nominuojami keturiose kategorijose. Džiaugiamės gautais NET 16 trumpametražių filmų iš užsienio ir 25 lietuviškais kūriniais.

Taigi, geros žinios dar nesibaigia! Puiki naujiena vis dar norintiems sudalyvauti šių metų festivalyje ir labiau mėgstantiems spaudyti fotoaparato nei videokameros mygtuką. Siųskite nuotraukas plačiai interpretuojama šių metų tema – “STOGAI”. Kurioje pusėje stogo atsispindės jūsų “pagautas” fragmentas tikrai nesvarbu, svarbu, kad tai būtų beprotiškai fantastiška. Fotografijos bus demonstruojamos festivalio metu gegužės 14 dieną, tad SUSKUBKITE!

Daugiau informacijos apie festivalį info@stopas.lt .
Atsakyti
ms, o sakai neturi priklausomybės...atsargiai rūkyk ir nemesk nuorukų ant žolės. nors ne, ką tik Šulija leido cool.gif

sveikas sugrįžęs, sillwio! fokusoskopo senokai dairausi, bet kol kas kondensoriaus stikliuku nuo UPA didintuvo naudojuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 09 balandžio 2009 - 21:00
nu buvau sian fujifilm sandely Gerosios vilties g. Is pasibaigusio galiojimo tik Fuji Superia X-tra 800, po 2lt. gal kam idomu.

nusipirkau pagaliau ir 1 skaidrine (Fujichrome Velvia), noriu spalvas paziuret.
Atsakyti
obana... man idomu. kur ten tas sandelys gyvena? smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 10, 19:32)
nu buvau sian fujifilm sandely Gerosios vilties g. Is pasibaigusio galiojimo tik Fuji Superia X-tra 800, po 2lt. gal kam idomu.

nusipirkau pagaliau ir 1 skaidrine (Fujichrome Velvia), noriu spalvas paziuret.

Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 10, 18:59)
obana... man idomu. kur ten tas sandelys gyvena? smile.gif

Gerosios vilties 38. cia foto.lt parduotuves. ten pirmam aukste pati parduotuve, bet joje juostu neparduoda, reik lipti i antra (nu zdz, paprasciau bus paklaust pirmam aukste, kaip nueiti iki sandelio mirksiukas.gif ) bet tik 800, kt - neber. tiesioginis sandelio telefas: 2130121
Atsakyti
sveiki, parsibeldžiau..
per savaitgalį tikiuosi atsigauti ir sugrįžti pas Jus.smile.gif
myliu Italiją biggrin.gif
Atsakyti
Gaz.. aciu wink.gif

Say.. labas smile.gif aisku, sakysi, kad jokiu kadru nepadarei ir kad savim nusivylus, o po to pora menesiu desi juos grazius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 12, 13:30)
Gaz.. aciu wink.gif

Say..  labas smile.gif aisku, sakysi, kad jokiu kadru nepadarei ir kad savim nusivylus, o po to pora menesiu desi juos grazius? smile.gif

kad taip sakysiu - faktas biggrin.gif nes taip ir jaučiuos.
o įdėsiu, kai skanuosiu juostas. išsiryškinau jau 4, dvi juodbaltės liko, dvi spalvotos. kai pasiimsiu skanerį naują, skanuosu ir tikrai pasirodysiu..smile.gif
mano ryškinimo bakelio viena iš spiralių strigo vakar ryškinant, tai pora juostų tokios apibraižytos išėjo, man rodos. na, matysim wink.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Su praejusiom sventem 4u.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 04 09, 20:56)
sveikas sugrįžęs, sillwio! fokusoskopo senokai dairausi, bet kol kas kondensoriaus stikliuku nuo UPA didintuvo naudojuosi.

Labas smile.gif Cia is tu daiktu, kol neturi, kazkaip sukiesi, kai pabandai, nesupranti, kaip buvo galima kitaip smile.gif Bent jau man taip. Fokusavimas paprastesnis, tikslesnis, greitesnis. Beda viena - sufokusuoti pagal gruda koki nors TMAX 100 neimanoma, nes jo nera smile.gif Tenka fokusuoti pagal smulkias detales negatyve.

QUOTE(sayonara @ 2009 04 12, 20:51)
o įdėsiu, kai skanuosiu juostas. išsiryškinau jau 4, dvi juodbaltės liko, dvi spalvotos. kai pasiimsiu skanerį naują, skanuosu ir tikrai pasirodysiu..smile.gif

Ilgai dar kankinsi? biggrin.gif Idek gi ka nors.
P.S. nors pas mane pati 6 juostos is moldavijos, kazachstano ir vienos neryskintos dar doh.gif

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 04 14, 11:31)
Ilgai dar kankinsi? biggrin.gif Idek gi ka nors.
P.S. nors pas mane pati 6 juostos is moldavijos, kazachstano ir vienos neryskintos dar  doh.gif

nekankinu.. neturiu gi skanerio.. o turistines skaitmenines rodysiu kur nors kitur, o ne čia biggrin.gif
Atsakyti
laba.noreciau isbandyti tevu ZENIT'A, gal kas galit padet ir pakonsultuoti?
Atsakyti