Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2009 03 12, 13:23)
aha, gaila tik, kad nieks neįamžino šio įvykio. būtų geras dokumentinis kadras smile.gif

wialnias.. doh.gif mano klaida..biggrin.gif
Atsakyti
as tai tik per pietu miega andriuska susapnavau lotuliukas.gif
o siaip esu tikra radot apie ka pasneket. 4u.gif
Atsakyti
as dar apziurejau jo paroda. Tai 4 nuotraukos labai patiko. Is ju viena - nereali. Tik kazkodel jas tik ten maciau, nes cia nebuvo idejes.. nebent nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 03 12, 15:29)
as dar apziurejau jo paroda. Tai 4 nuotraukos labai patiko. Is ju viena - nereali. Tik kazkodel jas  tik ten maciau, nes cia nebuvo idejes.. nebent nemaciau.

dalis tikrai buvo rodyta čia arba kūdroje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 12, 19:08)
dalis tikrai buvo rodyta èia arba kûdroje smile.gif

Tai dali ir maciau. Bet mano paminetu-ne. smile.gif
gal tos andriuskai labiausiai nepatiko? smile.gif
Atsakyti
pasakyk, apie kurias kalbi. labai įdomu.

o aš negaliu atsistebėti automatinio "lipdytojo" darbu. super klijuoja gerai skanų gabalus. svarbu tik skanuojant lygiai padėti negatyvą (tą prasme išlaikyti statmenumą pakraščiams) ir nuskanavus vieną gabalą nekeisti nustatymų kitam gabalui. bo jei jie pagal šviesumą bus skirtingi - matysis bendarme kadre. vat pvz.

tie patys akmenukai bet be objektyvo poslinkių (mane vež detalumas smile.gif )

user posted image

a čia bandymas ant žmonių (nemėgstančių šiame gyvenimo etape fotografuotis). kameros poslinkis - "drop bed", t.y. objektyvas nuleistas plokštelės atžvilgiu. dėl to fokusas einant žemyn "pabėga".

user posted image
Atsakyti
andriuska, telpa 6 thumbup.gif
Atsakyti
su katinais, su kareiviu/sargybiniu ir dvi paskutines - pacioje kaireje puseje.
Atsakyti

gaz_ jei neklystu Rakausko albumo beveik visa tiraza remejas bankas pasieme. O liko labai nedaug "paprastiems" zmonems. Tai nezinau, ar del to nupigs. Siaip LF Sajungoje nemazai nupigintu albumu buna smile.gif Po 15 ar 20 Lt daugmaz
Atsakyti
Laba,
Nu į sveikatą interneto neturėjimas, pameditavau šnd su fotiku. Oras toks labai labai wub.gif

Andriuska, parodyk savo tuos geruosius kadrus. Taip knieti pamatyti mirksiukas.gif

O dėl Rakausko albumo tai nesitikėjau tokios žinios verysad.gif Pareklamavo, apsidžiaugiau, dar toks nemenkas pasirodė albumas. Ale, kad tikriausiai neteks jis man... Tikiu, kad albumą įsigys pusė tokių, kuriems jis papuoš asmeninių bibliotekų lentynas ir tiek... Na, jei kada netyčia ar tyčia pasitaikytų proga kam iš jūsų pamatyti šį albumą prekyboje, tai paimkit ir man 4u.gif Aš savo ruožtu irgi pasidairysiu.
Gaziulka, dar palyginti neseniai pirkau Rakausko "Spalvoti laukai". Jei neturi - rekomenduoju įsigyti ir šį.
Atsakyti
Puriena, tai as kaip tik vakar ji knygyne ir ziurejau, tik kad apie 150lt kainavo, tai suabejojau. jeigu uztikrintai nori, galiu paimt tau ta ekzemplioriu.
Atsakyti
katinai:

http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=

kitos paminėtos šioje serijoje (kairėje tai matyt kalba buvo apie breiko 2 foto ir apie kontrabosą):

http://fotokudra.lt/...5&nav=aut&page=
Atsakyti