Įkraunama...
Įkraunama...

Priešrūkiniai žibintai

Va todel ir duoda 3 metu garantija ruko lemputems smile.gif
Juk pati denaxa rasei, kad tvarkingi ruko priekiniai zibintai netrukdo.
Jei tektu su lengvaja auto nakti daugiau pavazinet, tai tikrai rekomenduoju auksciau mano minetus halogenus pabandyti thumbup.gif
Bet juos tenka taupyti ir nejungineti diena, kai geras matomumas.
Netaupant jie gyvena vos 0,5-1 metus.
Planuoju pasidaryt taupu ir labai saugu komplekta:
LED + ilgos/trumpos(su +90%) + ruko(su +90%)

user posted image
user posted image

Priekiniai ruiko zibintai labai padeda vaziuojant su ilgomis sviesomis.
Jie gerai apsviecia nuo 0 iki 50 metru atstuma ir galima pastebeti pvz.: staiga isbegusi serna ar kt. gyvuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 25 lapkričio 2010 - 03:21
O vat kam reikalingi priesrukiniai kartu su ilgom nei per kur nesuprantu... doh.gif Teisybe pasakius,as ir ilgas retai kada naudoju (nes retai kada isvaziuoju uz miesto,o mieste ju nereikia) biggrin.gif Vat vakar dienos metu stebejau masinas,ir ka,beveik visi kurie turi priesrukines vaziuoja ir jas susijunge,visiems aplinkiniams akis gadindami...Negi dienos sviesoj kelio nesimato? O jei jau taip su regejimu blogai tai gal nereiketu isvis uz vairo sesti?
O kas del halogenu-priesrukiniuose pas mane tokie ir stovi,ju parametrai atitinka nurodytus gamintojo,ir ties sita vieta fantazijom neuzsiimsiu,o i artimas mano masinoj irgi sudeta tai kas nurodyta gamintojo,man tiek uztenka ax.gif
Tiesa,as kalbejau kad tvarkingos artimos neakina,t.y. tos kur pagal gamintoja viskas padaryta smile.gif
Atsakyti
Nakti ijungus lengvos ilgasias, nieko nebesimato nuo 0 iki 50 metru.
Visiska tamsa, nei kelio, nei kelkrascio nebematyti.
Gal su autobusu ir kitaip, bet cia tolimu reisu vairuotoju reik paklausti.
Suprantama, jei leki 150+ km/h, tai 0-50 m jau nesvarbu biggrin.gif
Bet vaziuojant apie 100 km/h ar leciau ruko zibintai gali isgelbeti nuo serno ar kt. staiga i kelia issokusio gyvuno.
Nes ruko zibintai butent ir uzpildo pirmus 50 metru.
O del trumpu, tai visos ES legalios lemputes pjauna ant kelio patenkancia sviesa ties 75 metrais.
"Pagerinti" halogenai tik sustiprina sviesa nuo 50 iki 75 metru atstumu.
Ir kelkrasti apsviecia net iki 200 metru.

Diena su visom sujungtom sviesom gaidziai vazineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 28 lapkričio 2010 - 02:53
Su autobusu blogiau,ten artimos nei velnio kelio neapsviecia,bet ilgu juk mieste nesijungsi,akina kapitaliai,tai as jau kai taip ipratus tai su lengvuske bet kokiu atveju sviesu pakanka ax.gif Po Lazdynus kai tenka vazineti ten kur remontuojamas kelias apsvietimo nera,tai isijungi ilgas kokiai pusei sekundes kai nieko priesais nera,isjungi,ir vaziuoji pagal tai ka matei is atminties doh.gif
O siaip vaziuojant svarbu nevirsyti greicio tiek kad stabdymo kelias butu ilgesnis uz matoma apsviesta ruoza,turi buti trumpesnis ar toks pat,tada bus saugu.Jei vaziuoji 100 ar greiciau-aisku reikes ilgu.Priesrukines man tokiu atveju matomumo nepagerina,jos gerai tik tada kai reikia kelkrascius apsviesti,o ilgos kelia apsviecia puikiai,ir labai toli,matomumas tikrai geras.Teisybe pasakius,as priesrukinem ir per ruka dar nesu pasinaudojus,kazkaip uztekdavo matomumo,reiks kada isbandyti jei nepamirsiu... rolleyes.gif
Atsakyti