Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Chippie @ 2009 03 13, 21:55)
aciu visoms, kurios pasidaleno info apie kokosu alieju.
Daug visko prisikaiciai thumbup.gif  kiek as zinau, tai nerafinuotas neturi kvapo, o jei labai skaniai kvepia, tai rafinuotas. Na juk ir pats kokoso riesutas praktiskai jokio kvapo neturi g.gif  ziurejau sveikuoseproduktuose, ten yra kokosu sveistas ar pan; gal 9LT, bet kvepia ir rafinuotas verysad.gif 

Tikrai nesutinku. Esu turėjusi pirktų Indijoje nerafinuotą, taip pat Kvapų namuose nerafinuotas ir tikrai KVEPIA kokosais. Sveikuose produktuose yra rafinuotas buteliukais, taip pat Delona turi ir Aliejų parduotuvė turi rafinuotą, ir visi jie BEKVAPIAI.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 13, 21:26)
Tikrai nesutinku. Esu turėjusi pirktų Indijoje nerafinuotą, taip pat Kvapų namuose nerafinuotas ir tikrai KVEPIA kokosais. Sveikuose produktuose yra rafinuotas buteliukais, taip pat Delona turi ir Aliejų parduotuvė turi rafinuotą, ir visi jie BEKVAPIAI.

Taip ir yra drinks_cheers.gif nerafinuotas KVEPIA.
Atsakyti
na as nesiginciju blush2.gif dar tik pradedu atrasti naturalias ir ekologiskas kosmetikos priemones blush2.gif bet as tik siaip pagalvojau, pats kokosas beveik neturi kvapo... tai vat man idomu, is kur tie naturalus aliejai ir kremai taip kvepia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 03 13, 22:32)
na as nesiginciju blush2.gif dar tik pradedu atrasti naturalias ir ekologiskas kosmetikos priemones blush2.gif  bet as tik siaip pagalvojau, pats kokosas beveik neturi kvapo... tai vat man idomu, is kur tie naturalus aliejai ir kremai taip kvepia g.gif

asmeniskai man perskeltas kokoso riesutas kvepia g.gif
Atsakyti
ar as teisingai suprantu - geriausia naudoti nerafinuotus aliejus (kosmetikai)?
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 03 14, 00:55)
ar as teisingai suprantu - geriausia naudoti nerafinuotus aliejus (kosmetikai)?

Teisingai supratai. Rafinuotas aliejus skatina laisvųjų radikalų susidarymą, dėl ko senėja oda. Va gali paskaityti straipsnį iš Kvapų namų apie nerafinuotą aliejų. http://www.kvapunama...jus_straipsnis/

O dėl kvapo. Šiaip kai uostau tai tas kvapas beveik nesijaučia, bet kai pasitepi kūną tai toks labai malonus neįkyrus kvapas atsiranda wub.gif Kalbu apie nerafinuotą kokoso aliejų iš kvapų namų.

Prisisakiau internetu Weleda, Lavera ir dr. Hauschka priemonių. Apie Weledą jau daug čia skaičiau, o va apie kitas mažai radau forume pasisakymų. Ar naudojate? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
merginos, gal kas nors kur nors užmatėt ekologiškus kremus nuo saulės????????
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 14, 11:02)

Yra ekoeko.lt, manau, kad ir daugiau pasrinkimo yra
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 03 14, 11:13)
Prisisakiau internetu Weleda, Lavera ir dr. Hauschka priemonių. Apie Weledą jau daug čia skaičiau, o va apie kitas mažai radau forume pasisakymų. Ar naudojate? Kokie atsiliepimai?

Hauschkos yra atskira temele: http://www.supermama...?...=421727&st=, laveros irgi tik ten dar sviezia tema, tai nedaug pasisakymu. o siaip daug visko gali rast temoje naturalios kosmetikos gamintojai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 14, 12:02)

tai kad praktiskai visur, kur yra normalus naturalios kosmetikos produktu pasirinkimas, galima rast ir kremu nuo saules.
Atsakyti

Aš dr. Hauschka naudoju dekoratyvinę kosmetiką - kompaktinę pudrą, birią pudrą, maskuoklį, tušą. Viskuo patenkinta. Tušas gražiai dažo. Pudra patiks lengvą makiažą mėgstančiom. Viena tik priemone buvau labai nepatenkinta ir išmečiau beveik nenaudojusi - tai skysta linija akių vokam dažyti (arba "plunksnelė" dar kitaip vadinama). Blogis. Pasidažius lyg ir viskas ok būdavo, gražu, bet po kelesdešimt min susiburbuliuodavo viskas ir pradėdavo byrėti. Siaubelis. Bandžiau ir ant šešėlių dažyti ir ant "plikos" odos, bet rezultatas tas pats.
Taip pat dr. Hauschka naudoju veido odos priemonių komplektą - prausiklį, toniką, aliejuką (vietoj kremo) Iš pradžių parduotuvėje nusipirkau tokią metalinę dėžutę su visų šitų priemonių mėginukais, viskas buvo jau vietoje suderinta. Pardavėja dar tiksliai pravedė instrukciją ką kaip ir po ko naudoti. Išbandžiau, tiko. Tik brangoka... unsure.gif
Veidui ne dr. hauska naudoju tik vieną priemonę - Weledos aliejuką, su juo vakare nuvalau tušą, pudrą.
Štai ir mano ataskaita biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 14 kovo 2009 - 15:14
Teisingai supratai. Rafinuotas aliejus skatina laisvųjų radikalų susidarymą, dėl ko senėja oda. Va gali paskaityti straipsnį iš Kvapų namų apie nerafinuotą aliejų. http://www.kvapunama...jus_straipsnis/

unsure.gif O tai ten raso, kad ir maistui reik nerafinuota naudot... Kaip cia suprast? Kam tada parduotuvese visur rafinuotus parduoda ir isvis, ka tas rafinavimas duoda? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 14, 12:25)
Hauschkos yra atskira temele: http://www.supermama...?...=421727&st=, laveros irgi tik ten dar sviezia tema, tai nedaug pasisakymu. o siaip daug visko gali rast temoje naturalios kosmetikos gamintojai smile.gif
Papildyta:
tai kad praktiskai visur, kur yra normalus naturalios kosmetikos produktu pasirinkimas, galima rast ir kremu nuo saules.

O, ačiū labai, einu domautis 4u.gif
Atsakyti