Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Natuke @ 2009 03 10, 11:17)
turiu mango sviestą. Ką su juo daryt?

kūnui, rankoms naudoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

perskaiciau visa tema, o ir senosios puse, bet taip ir neradau, kur jus perkate nerafinuota kokosu alieju... labai noreciau pameginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 03 12, 23:44)
Sveikos,

perskaiciau visa tema, o ir senosios puse, bet taip ir neradau, kur jus perkate nerafinuota kokosu alieju... labai noreciau pameginti ax.gif

Kietą jo formą aš perku "Žalia žalia" (prie kiaušinio). Taip pat būdavo "Holos" (Užupyje).
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 04, 15:48)
Ka ekologisko galite pasiulyti kovojant su celiulitu?

Masažai su aliejumi su eteriniais aliejais 4u.gif

QUOTE(Ramaskyte @ 2009 03 13, 09:56)
Kietą jo formą aš perku "Žalia žalia" (prie kiaušinio). Taip pat būdavo "Holos" (Užupyje).

O kaip pakuotas ir kokios kainos ir koks kiekis ir t.t. IR ar jis rafinuotas ar ne (t.y. kvepiantis ar ne) ?
Atsakyti
Gal kas zino kur dabar rasti naturalaus alyvuogiu muilo? Seniau pirkau "Kleopatros" muila Europos PC, bet ten jau nera tos parduotuvytes, tai nezinau kur dar ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 13, 10:02)
O kaip pakuotas ir kokios kainos ir koks kiekis ir t.t. IR ar jis rafinuotas ar ne (t.y. kvepiantis ar ne) ?

Nekvepiantis, aš jį naudoju maisto ruošimui, kepimui. "Žalia žalia" perku tokį didelį kibirėlį. Kainuoja 80LT. Apsimoka, nes ilgam užtenka (kiekvieną dieną naudojant), plius su tėvais pasidalinu. Berods "Naturata" firmos (nesu tikra, nes viską perdėjau į stiklainiukus, nebeliko pakuotės). O "holos" nepamenu kiek kainuodavo, pirkdavau mažesniais kiekiais, tokios formos kaip margarino plytelės. Ir pamenu, kad reikdavo prašyti, išdėliota nebūdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 13 kovo 2009 - 09:35
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 03 13, 10:15)
Nekvepiantis, aš jį naudoju maisto ruošimui, kepimui. "Žalia žalia" perku tokį didelį kibirėlį. Kainuoja 80LT. Apsimoka, nes ilgam užtenka (kiekvieną dieną naudojant), plius su tėvais pasidalinu. Berods "Natura" firmos (nesu tikra, nes viską perdėjau į stiklainiukus, nebeliko pakuotės). O "holos" nepamenu kiek kainuodavo, pirkdavau mažesniais kiekiais, tokios formos kaip margarino plytelės. Ir pamenu, kad reikdavo prašyti, išdėliota nebūdavo.

Man maistui reikia būtent kvepiančio... Parsivežus buvau iš Indijos ir pasaka kaip skanu su juo kokius ryžius gaminti ar pan...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 13, 10:34)
Man maistui reikia būtent kvepiančio... Parsivežus buvau iš Indijos ir pasaka kaip skanu su juo kokius ryžius gaminti ar pan...

aaa... o tai jeigu bekvapis tai vadinas rafinuotas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 03 13, 10:37)
aaa... o tai jeigu bekvapis tai vadinas rafinuotas?  g.gif

Negarantuoju 100 proc. blush2.gif Bet kiek žinau nerafinuotas kvepia....
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 03 12, 22:44)

jei kūno, plaukų priežiūrai, tai Kvapų namuose: ten yra iš Pietų Afrikos ir iš Indijos (šis intensyvesnis) smile.gif

QUOTE(Viola fiola @ 2009 03 13, 09:09)
Gal kas zino kur dabar rasti naturalaus alyvuogiu muilo?

L'occitane yra Ecocert sertifikuoto alyvuogių muilo - ir be priedų, ir su pomidorais smile.gif Kainos nepamenu, nemaža (gal 15 litų gabaliukas), bet yra tikrai geras ir naudojasi taupiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 03 13, 10:09)
Gal kas zino kur dabar rasti naturalaus alyvuogiu muilo? Seniau pirkau "Kleopatros" muila Europos PC, bet ten jau nera tos parduotuvytes, tai nezinau kur dar ieskot?  g.gif

Jei kas į Siriją iš pažįstamų važiuotų, pas juos gali užsakyti parvežti. Nerealus natūralus pagal senovinę receptūrą Alepo muilas. Bet ir pačiam Damaske nesunkiai galima rasti. Vieno gabaliuko kaina lyg ir apie 6 Lt išeina.
Atsakyti
aciu visoms, kurios pasidaleno info apie kokosu alieju.
Daug visko prisikaiciai thumbup.gif kiek as zinau, tai nerafinuotas neturi kvapo, o jei labai skaniai kvepia, tai rafinuotas. Na juk ir pats kokoso riesutas praktiskai jokio kvapo neturi g.gif ziurejau sveikuoseproduktuose, ten yra kokosu sveistas ar pan; gal 9LT, bet kvepia ir rafinuotas verysad.gif

tai neiskenciau ir nuspirkau sita user posted image

is cia http://www.natureetd...refArt=15123150

ten tiek daug visko thumbup.gif
Atsakyti