Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 06, 22:45)
naudoju cukru.

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 07, 21:27)
Man asmeniškai nepatiko kavos tirščių pylingas 
...
dabar pabandysiu su ruduoju cukrum - kažkaip ir skamba "skaniau"  bigsmile.gif

na man kavos tirsciu pylingas laaabai patinka ax.gif
o apie koki cukru jus kalbat? g.gif rolleyes.gif ta toki elementaru, kur maistui naudojam? rolleyes.gif ar kazkoki kitoki? biggrin.gif

o del vamzdziu ax.gif nepykit, jei pakalbesiu labai blogai, bet tik pradedu draugauti su ekologija blush2.gif ir nuosirdziai stengiames tobuleti 4u.gif bet va toki zinom receptuka, kad sumaisai acta su indu plovikliu, tada uzpili karstu vandeniu ir pili i vamzdi, tada visus kamscius "sutvarko" ax.gif
ar tai labai negerai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 07, 23:56)
o del vamzdziu  ax.gif  nepykit, jei pakalbesiu labai blogai, bet tik pradedu draugauti su ekologija  blush2.gif ir nuosirdziai stengiames tobuleti  4u.gif  bet va toki zinom receptuka, kad sumaisai acta su indu plovikliu, tada uzpili karstu vandeniu ir pili i vamzdi, tada visus kamscius "sutvarko"  ax.gif
ar tai labai negerai? blush2.gif

as zinau kitoki receptuka: idedi keleta saukstu rugstosios druskeles, sodos dvigubai ir verdanciu vandeniu uzpilt visa virduli, po to paleist silta vandeni kad viskas nubegtu thumbup.gif cia biski out off topic 4u.gif
Atsakyti
kazkaip itarinai ramu cia siandien g.gif
o as noriu pasidalinti savo ispudziais pagaliau isigijus ir panaudojus bemos balzama thumbup.gif superinis daigtas, bent jau panaudojus pirma kartaa. pasidariau weledos aliejaus plaukams kauke su rozmarinu EA, su weledos kastonais issiploviau ir ossitepiau bema , thumbup.gif o jum ji naudojot? tiko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 03 08, 17:20)
kazkaip itarinai ramu cia siandien  g.gif
o as noriu pasidalinti savo ispudziais pagaliau isigijus ir panaudojus bemos balzama  thumbup.gif superinis daigtas, bent jau panaudojus pirma kartaa. pasidariau weledos aliejaus plaukams kauke su rozmarinu EA, su weledos kastonais issiploviau ir ossitepiau bema ,  thumbup.gif o jum ji naudojot? tiko?  bigsmile.gif

ir kaip patinka weledos sampunas su kastonais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 08, 19:55)
ir kaip patinka weledos sampunas su kastonais?  rolleyes.gif

biski kvapas per astrus man ir labai jau greitai naudojasi. nuo urtekram sampuno su cukrum pleiskanu pradejo atsirast, tai su siuo sampunu jos dingo. tad manau visai normaliai naudojasi, nors niekad nebandziau sio sampuno be balzamo. g.gif o beje, kiek girdejau jis nera sertifikuotas, bene vienintelis produktas is weledos???
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 03 08, 18:59)
biski kvapas per astrus man ir labai jau greitai naudojasi. nuo urtekram sampuno su cukrum pleiskanu pradejo atsirast, tai su siuo sampunu jos dingo. tad manau visai normaliai naudojasi, nors niekad nebandziau sio sampuno be balzamo.  g.gif  o beje, kiek girdejau jis nera sertifikuotas, bene vienintelis produktas is weledos???

Deja, taip...sudety galima rasti natrio lauril-etanolio sulfato...
siaip esu naudojus rozmarinu, tai man irgi labai patiko, labai smagiai papurindavo plaukus, bet butinai noredavosi balzamo, nes suveldavo plauka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 08 kovo 2009 - 21:36
Sveikos!
Vis ilendu paskaitineju... Gal yra zinanciu kur galima ekologiskos kosmetikos nusipirkti uk? Ar internetu viska perkat? Ir ka parekomanduotumet riebiai veido odai? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 08, 22:36)
Deja, taip...sudety galima rasti natrio lauril-etanolio sulfato...
siaip esu naudojus rozmarinu, tai man irgi labai patiko, labai smagiai papurindavo plaukus, bet butinai noredavosi balzamo, nes suveldavo plauka...

g.gif jau daugiau nebepatinka ax.gif man kazkaip visada norisi balzamo det, kad lengviau issukuot, slidesni plaukai atrodo, gal cia tik isitikinimas g.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti ka galima daryti, gaminti su abrikosu kauliuku aliejumi?Kam jus ji naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 09, 18:08)
Gal galit pasakyti ka galima daryti, gaminti su abrikosu kauliuku aliejumi?Kam jus ji naudojate?

As naudoju makiazui valyti 4u.gif
Siek tiek info:
Abrikosų kauliukų aliejaus sudėtyje yra daug vitaminų ir mineralų. Šis aliejus puikiai maitina, minkština ir padeda regeneruoti sausą, jautrią ir pažeistą odą. Turtingas vitaminais (ypač F, A ir B ), mineralais. Gerai susigeria į odą, skatina kolageninio ir elastingo pluošto sintezę. Gerina odos tonusą ir naudojamas raukšlių profilaktikai. Naudojamas odos maitinimui, makijažo nuvalymui tiek vienas, tiek mišiniuose su kitais augaliniais aliejais (migdolų, simondsijų, kviečių gemalų). Nesukelia alerginių reakcijų, tinka ir vaikams. Abrikosų kauliukų aliejuje yra daug oleino ir linolio riebalų rūgščių. Lengvai pasiskirsto ir įsigeria į odą. Atkuria epidermio barjerą. Plačiai naudojamas kosmetikoje ir dermatologijoje kaip drėkinamųjų ir maitinamųjų aliejų mišinių bazinis aliejus (pagrindinis ingredientas).

Abrikosų kauliukų aliejus yra priešuždegiminis, regeneruojamasis, gaivinamasis. Jis puikiai jaunina ir stangrina odą, išlygina smulkias raukšleles, odai suteikia sveiką išvaizdą ir gražią spalvą, aliejus padeda atkurti odos elastingumą, ypač celiulito pažeistos ir grublėtos odos, pašalina uždegimus. Abrikosų kauliukų aliejus yra tinkamas naudoti pavargusios, suglebusios, problemiškos odos priežiūrai.

Atsakyti
turiu mango sviestą. Ką su juo daryt?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 03 10, 11:17)
turiu mango sviestą. Ką su juo daryt?

Kunui pabandyciau rolleyes.gif
Atsakyti