Viskas per nelyg paprasta. Nueini į parduotuvę (didesnę), nusiperki limetos ir atsipjovus grežinėlį pasitepi ja pažastis . Būtinai palaukite kol išdžius. Čia receptas gyvenančių Pietinėje Afrikoje berods.
Pati naudoju ekologiska LOGONA bei SANTE kosmetika. Man labai patinka vienas kondicionierius plaukams bei kauke. Labai atstate mano plaukus, galiukai daug maziau skilineja nei anksciau. Mano plaukai sviesus, dazyti... tai labai negera situacija su jais buvo...
jei ant šviežiai nuskustų tepsi - grauš, bet pakenčiamai Ir greit praeina, neberia nuo laimo bent jau manęs ir apskritai nė vienos dar negirdėjau alergine reakcija nuo jo skundžiantis
jei ant šviežiai nuskustų tepsi - grauš, bet pakenčiamai Ir greit praeina, neberia nuo laimo bent jau manęs ir apskritai nė vienos dar negirdėjau alergine reakcija nuo jo skundžiantis
O kokia cia kosmetika, koks kainu lygis? siaip dauguma skelbiasi, esantys ekologiskos kosmetikos gamintojai, bet istikruju o siaip skelbimu lentoj yra temele EKOparduotuve
O kokia cia kosmetika, koks kainu lygis? siaip dauguma skelbiasi, esantys ekologiskos kosmetikos gamintojai, bet istikruju o siaip skelbimu lentoj yra temele EKOparduotuve