Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 04, 20:43)
oho kiek panaudojimo galimybių  bigsmile.gif . o šiaip kas realiai bandė - ar lengvai iš plaukų išsiplauna? nelieka paskui susiriebalavę?  g.gif

tai čia panašus principas kaip kokoso aliejaus. Man tai pastarisi gerai išsiplovė.
Monoi dar ir kelių kvapų yra, vieną Kvapų namuose uosčiau tai visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 03 04, 15:58)
jo kvapas pobaisis, bet poveikis geras. Naudoju plaukų priežiūrai, pasidarė labiau blizgūs, o ir  galvos odai jis geras,sudrėkina, minkština. Dar galima naudoti kaip priemonę nuo pleiskanų

ačiū smile.gif vakar buvau Kaune Akropolyje, tai sveikuose produktuose nusipirkau kokosų aliejaus, bet ne tokio, kaip jų puslapyje parodyta, o kitokio atvežta. nu super daiktas. mano oda labai sausa, išsitepiau vakar rankas kojas, tai ryte viskas taip minkšta, o susigėrė akimirksniu. o kvepia taip švelniai neįkyriai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 03 04, 16:13)
įsilašinkite kokio nors eterinio aliejaus, kurio kvapas patinka. Permuš tą kvapą, ir dar kokią papildomą naudą duos  mirksiukas.gif

o kaži kaip nėštukėm su eteriniais... g.gif
Atsakyti
Pirkau CUP'e ekologišką šampūna ,,Eco..", nepamu tiksliai pavadinimo , balta su žaliu pakuotė. Blogis schmoll.gif Na tiesiog aabsoliučiai viskas blogai nuo jo.
Atsakyti
QUOTE(Vada @ 2009 03 05, 09:21)
o kaži kaip nėštukėm su eteriniais...  g.gif

as nenaudociau.

kai kuriuos eterinius lyg ir galima... bet atsarga gedos nedaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 03 03, 22:18)
Nu va, pasirodo nuo Bema šampūno plaukai elektrinasi. Reiks kokį kitą bandyti arba kondicionierių pirkti sad.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 09:21)
daugeliui, pradėjusių naudoti natūralius šampūnus, papildomai reikia kondicionieriaus smile.gif

as isvis dabar kazkaip nebeplaunu be kondcionieriu, man pats plaukas buna mielesnis... rolleyes.gif

QUOTE(zizelius @ 2009 03 04, 11:06)
Kai pagalvoju - kiek visokio šūdo esu naudojusi nuo prakaito  doh.gif Kiek aliuminio prisifarširavau... (visi tie nivėa, fa, rexona, vėliau ir tų stipresnių pabandžiau), va dabar bandau ir tą mineralą- bet nepadeda jis man visai...
gal kas dar ką sveikesnio žinot pasiūlyti?

kiek girdejau, sis sako vertas isbandymo g.gif pati dar nebandziau...

QUOTE(Vada @ 2009 03 05, 10:21)
o kaži kaip nėštukėm su eteriniais...  g.gif

Nestumo metu nepatartina naudoti:
baziliku, ciobreliu, jazminaiciu, kadagiu, kedru, kiparisu, kvapiuju salaviju, mairunu, miros, muskatu, pelargoniju, pipirmeciu, rozmarinu...
Pirmuosius tris menesius, reikia vengti:
levandu, ramuneliu, roziu, pelargoniju
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilko Namai @ 2009 03 05, 16:45)
Pirkau CUP'e ekologišką šampūna ,,Eco..", nepamu tiksliai pavadinimo , balta su žaliu pakuotė. Blogis  schmoll.gif Na tiesiog aabsoliučiai viskas blogai nuo jo.

ar cia kazkas is tokiu?
Turiu purinanti ir esu labai patenkinta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 05 kovo 2009 - 19:01
jau dabar kaip paklausiu blush2.gif doh.gif
o sakykit garsusis amway is tiesu ekologiski produktai? ar ten sssss.... reklamuojamas? rolleyes.gif
Atsakyti
Amway nei ekologiškas, nei natūralus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 03 04, 15:39)
user posted image

gal kas naudojat? norėčiau atsiliepimų smile.gif

Aš turiu, naudoju, man lbai patinka: veidui vietoj naktinio kremo, kaip rankų kremą, kaip kūno kremą po dušo, ir kaukei plaukams - gerai išsiplovė, laikiau per naktį ir dienos metu porai valandų esu uždėjusi, kas man patinka natūralioj kosmetikoj - vienas produktas tinka daug kam, netiks veidui, sunaudosi kūnui ir plaukams, ar rankoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 03 05, 20:52)
jau dabar kaip paklausiu  blush2.gif  doh.gif
o sakykit garsusis amway is tiesu ekologiski produktai? ar ten sssss.... reklamuojamas?  rolleyes.gif

Amway tikrai nieko natūralaus ar ekologiško nėra schmoll.gif turiu porą produktų (LOC ir pastą dovanū gavau), specialiai pažiūrėjau sudėtį, tikrai nieko gero. Nors mano kosmetologė minėjo, kad vienintelis dezodorantas yra geros sudėties, bet aš jo net akyse nesu mačiusi, tai tikrai negarantuoju.
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2009 03 05, 16:45)
Pirkau CUP'e ekologišką šampūna ,,Eco..", nepamu tiksliai pavadinimo , balta su žaliu pakuotė. Blogis  schmoll.gif Na tiesiog aabsoliučiai viskas blogai nuo jo.

Tikrai idomu koks sampunas? Nes as naudoju eco cosmetic purinanti ir man labai patinka
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 05, 20:02)
as isvis dabar kazkaip nebeplaunu be kondcionieriu, man pats plaukas buna mielesnis... rolleyes.gif
kiek girdejau, sis sako vertas isbandymo g.gif  pati dar nebandziau...
Nestumo metu nepatartina naudoti:
baziliku, ciobreliu, jazminaiciu, kadagiu, kedru, kiparisu, kvapiuju salaviju, mairunu, miros, muskatu, pelargoniju, pipirmeciu, rozmarinu...
Pirmuosius tris menesius, reikia vengti:
levandu, ramuneliu, roziu, pelargoniju
4u.gif
Papildyta:

ar cia kazkas is tokiu?
Turiu purinanti ir esu labai patenkinta...

Įdomi parduotuvė biggrin.gif Tik biški nebaigta ax.gif nieko neparašyta apie siuntimą ax.gif kažin, ar ji aplamai veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 20:22)
Amway nei ekologiškas, nei natūralus  smile.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 05, 20:35)
Amway tikrai nieko natūralaus ar ekologiško nėra  schmoll.gif  turiu porą produktų (LOC ir pastą dovanū gavau), specialiai pažiūrėjau sudėtį, tikrai nieko gero. Nors mano kosmetologė minėjo, kad vienintelis dezodorantas yra geros sudėties, bet aš jo net akyse nesu mačiusi, tai tikrai negarantuoju.

as ir taip maniau kad ne kas ten su juo, nieko nesu bandzius, tik kalbas girdziu biggrin.gif
tik vyras nuolat naudoja antipersperanta/dezodoranta ir labai dziaugiasi, sake labai efektyvu, o vat kas del sudeties g.gif reik atsikast saraseli ir sutikrint 4u.gif
Atsakyti