Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

įsigijau šiandien Organic Blue šampūną ir Essential Care lūpų šilką ax.gif šampūnas tikiuosi patiks labiau nei i+m, nes šitas jau tokiu kosminiu greičiu man naudojasi, o lūpų šilkas tai nerealus bigsmile.gif visą laiką vargstu su džiūvančiomis lūpomis, bet šis balzamas tikrai labai gerai pamaitina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 05 21, 22:08)
šis balzamas tikrai labai gerai pamaitina mirksiukas.gif

O jis duoda kokį spindesį, ar matinės lūpos lieka?
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 21, 21:34)
O jis duoda kokį spindesį, ar matinės lūpos lieka?

na duoda tokį vos vos švytėjimą, tokios lyg medum pateptos lūpos smile.gif
Atsakyti
įsigijau šiandien Organic Blue šampūną ir Essential Care lūpų šilką ax.gif šampūnas tikiuosi patiks labiau nei i+m, nes šitas jau tokiu kosminiu greičiu man naudojasi, o lūpų šilkas tai nerealus bigsmile.gif visą laiką vargstu su džiūvančiomis lūpomis, bet šis balzamas tikrai labai gerai pamaitina mirksiukas.gif

o man idomus bus atsiliepimai apie sampuna, nes Zirklutes neseniai rase, kad jai netiko g.gif aisku, as nezinau ar Jus toki pati isigijot. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 05 22, 00:49)
o man idomus bus atsiliepimai apie sampuna, nes Zirklutes neseniai rase, kad jai netiko g.gif aisku, as nezinau ar Jus toki pati isigijot.  ax.gif

maniškis skirtas normaliems/riebiems plaukams, Zirklutės atrodo kitą buvo įsigijusi g.gif šiandien kirpčiukus juo ploviau tai labai patiko kvapas ir putojimas (i+m putojimas toks riebokas, labai daug reikia šampūno visai galvai ištrinkti...), kai išsiplausiu visus plaukus pranešiu kas ir kaip, bet kirpčiai tai puikiai išsiplovė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 21, 21:10)
Gali būti. Asmeniškai aš nesergu ekologijos liga. Man svarbiausia, kad būtų natūralu ir tiek. Nes ekologija kiek sumadintas ir supolitintas reikalas, manyčiau. Taip, yra ekologiškos produkcijos, tačiau nereikia pamiršti, kad skirtingose šalyse galioja skirtingi įstatymai. Vienur ekologišką užrašą galima dėti ten, kur devyniasdešimt proc. medžiagų yra ekologiškos, kitur - kur vos dešimt doh.gif. Net neabejoju pas mus ekologiški produktai vadinami tie, kurie yra tiesiog natūralūs (nes nėra jokio įstatymo reglamentuojančio ekologiškumą ar kažką panašaus). Taigi, nereikia ir eiti iš proto dėl to.
Niekada nepamiršiu savo pokalbio su žolininku, kuris man pasakė, kad Lietuvoje norint vaistažolę vadinti ekologiška (na gauti ekoagros sertifikatą), ji turi augti ne arčiau kaip 50 m. nuo plento. Jis net juokėsi, kad tai tas pats lyk jos augtų ant plento lotuliukas.gif. Taip pat minėjo, kad Ispanijoje (joje dirbo ir dabar tiekia vaistažoles iš ten) dėl šios priežasties netgi negalima dėti užrašo ekologiškas. Taigi, nuo to laiko nebekreipiu dėmesio į užrašus eco, bio, environmentally-friendly, natural, ecological, natural ir pan. - man svarbiausia turėti natūralų daiktą, o jei netyčia jis bus dar ir ekologiškas, tai bus tik dar geriau.

drinks_cheers.gif kas is to ekologiskumo, jei daznai i juos patenka tie ''procentai'' brudu, kurie is esmes sugadina visa produkta. Geriau ne visai eko, bet naturalus.

Va va, senai ieskau pagalbos lupoms. O kaip butu orginigalo kalba ''lupu silkas''? Paieskociau pas save tokio.
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 05 21, 23:24)
na duoda tokį vos vos švytėjimą, tokios lyg medum pateptos lūpos smile.gif

cia sveikuose produktuose pirkot? ax.gif kokia kaina? ax.gif kazkaip nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shuttle @ 2009 05 21, 20:58)
Tai kad Urtekram sampunai man rodos neekologiski...  g.gif  jie naturalus  schmoll.gif

Kaip tai neekologiski? Jie sertifikuoti Ecocert mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 05 22, 10:49)
Va va, senai ieskau pagalbos lupoms. O kaip butu orginigalo kalba ''lupu silkas''? Paieskociau pas save tokio.

Essential Care ORGANIC LIP SILK

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 22, 10:49)
cia sveikuose produktuose pirkot?  kokia kaina?  kazkaip nerandu

Jo Sveikuose produktuose, mokėjau 21 litą su centais. Siūlė man ir pigesnių lūpų balzamų, apie 14 kainavo, bet aš prie šito labiau linkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shuttle @ 2009 05 21, 19:58)
Tai kad Urtekram sampunai man rodos neekologiski...  g.gif  jie naturalus  schmoll.gif

Nubėgau į vonios kambarį pasitikslint, taigi dabar ten stovi du Urtekram šampūnai vienas su ruduoju cukrumi, kitas su rozmarinais - jie abu turi ECO CERT sertifikatus.
thumbup.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad rasete cia, jog ketina uzdraust ekologiskas priemones nuo saules unsure.gif Gal kuri turit koki straipsni kas kur kaip ir kodel? 4u.gif
Beje, kiek zinau, taukmedis tinka kaip priemone nuo saules, turi iki SPF 6 berods, tik kad berods ta apsauga netolygi, gali buti ir mazesne nei 6 ax.gif
Siaip ar taip, siais metais isbandziau jo poveiki, nes turiu alergija saulei, kuri kiekvienais metais dideja. Prisiminiau taukmedi kai pasirode pirmieji berimai, ir ka gi - mano dziaugsmui, atsirade berimai ant ranku ne tik neplito toliau, o ir isvis isnyko. Nera buve taip greitai - parastai jie laikydavos bent pora menesiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 05 22, 10:24)
maniškis skirtas normaliems/riebiems plaukams, Zirklutės atrodo kitą buvo įsigijusi g.gif šiandien kirpčiukus juo ploviau tai labai patiko kvapas ir putojimas (i+m putojimas toks riebokas, labai daug reikia šampūno visai galvai ištrinkti...), kai išsiplausiu visus plaukus pranešiu kas ir kaip, bet kirpčiai tai puikiai išsiplovė ax.gif

Pas mane buvo sausiems arba normaliems plaukams.
me_gustas_tu, praeitais metais oko testuose balta rašė apie priemones nuo saulės, kas ten blogai, dabar jau nelabai atsimenu. Šiais metais pirkau Sante, labai sunkiai ant odos tepasi, be veidrodžio niekaip, nes visada koks baltas plėmas lieka. Nors kvapas malonus ir apsaugo gerai, tik man skystesni ir labiau įsigeriantys patinka.
Atsakyti