Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

Ajajai koks gražus puolimas. Sutikti su tuo ar ne yra kiekvieno asmeninis reikalas, o prie žodžių kabinėtis irgi galima be proto.
Kunigunda, tavęs asmeniškai prašau savo savo komentarus pasilikti sau (nes jau net neskanu darosi nuo jų (šią vietą turbūt galėčiau paryškinti raudonai, tik nenorėčiau leistis į tavo lygį, tai ką dabar daryti lotuliukas.gif)), o nuomonę raštyti ar ne tai jau pačios apsisprendimo teisė, į kurią bent jau aš nesikėsinu.
Visos čia pradėjot vardyti kas gero atsitinka perėjus prie natūralių priemonių ir Dieve mano, atrodytų lyg aš su tuo nesutikčiau g.gif. Įdomu kodėl pati prie šių priemonių perėjau bigsmile.gif?
Tik TO aš nevadinu apsivalymu (veikiau pasekme) ir tai yra mano asmeninė nuomonė, kurios niekam neperšu. Taigi, nevarkite rašydamos, kas atsitinka gero nuo bio priemonių, nes visa tai aš jau senai pastebėjau ir pati, eilines priemones pakeitusi natūraliomis.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 05 21, 14:00)
Pakeitus maisto produktus su konservantais i eko produktus galiu teigti 100 proc. kad man 1. Pagerejo savIjauta.2.As nepersivalgau.3.Man nereikia dietu, tiesiog valgydama tai, kame nera vien E, be jokiu didesniu pastangu numeciau 3 kg per labai trumpa laika. 4.Man beveik niekada nepucia pilvo.5. As nenoriu MCDonaldo ir kinieciu maisto!! 6.Salotos- jega! Visa gyvenima nevalgiau salotu, nes man neskanu buvo! Dabar nieko labai ir nelieka, nelabai ka ir sugalvosi be salotu ar zuvies, paukstienos...6.Sutaupiau pinigu, nors kaip bebutu keista,juk eko dvigubai brangiau.Taciau atsisakiau visiskai prekybos centru paruostu,iskeptu,sumaisytu maisto produktu ir viska darausi pati t.t ir panasiai.
Ar cia ne apsivalymas??

Per kiek maždaug laiko visi šitie pokyčiai?

Vaikai - gyvenkim draugiškai, kaip sako Leopoldas ax.gif nesipykim ir nežeminkim viena kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 05 21, 17:26)
Per kiek maždaug laiko visi šitie pokyčiai?

Vaikai -  gyvenkim draugiškai, kaip sako Leopoldas   ax.gif  nesipykim ir nežeminkim viena kitos  mirksiukas.gif

As tai tikrai nieko nezeminu!! Gal ir is tikro neteisingas tas zodis kaip sako MaMarija- gal cia ir neapsivalymas- tiesiog geriau jautiesi ir tiek.Nei viena juk cia nesako,kad eko blogis,juk atvirksciai!
Pokycius pastebejau po kokiu 2 men. Arba as tiesiog tuo labai tikiu ir man taip yra( na, cia kaip liga- jei tiki ,kad pasveiksi, daugiau procentu kad taip ir bus) , arba tikrai jau buvau prisifarsiravusi vien baru, restoranu ir Maximos natrio glutamatu lotuliukas.gif .As tikrai geriau jauciuosi! Viska valgau, tik gal zinoma maziau kepu, maziau riebalu, daugiau salotu, sriubyciu be jokiu ten parukytu sonkauliuku( jaaatus kaip noriu) nu ir t.t. biggrin.gif
Aplamai manau,kad perejes prie eko tiesiog naturaliai pradedi galvoti ka valgysi.Ka pirkti, ko nepirkti- kas gerai, kas nelabai... Nu ir be abejo- ne taip viskas skanu kaip buvo su Vegeta biggrin.gif - nu tai ir nepersivalgai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 gegužės 2009 - 16:35
Sakot be Vegetos neskanu g.gif aš dabar kaip tik daugiau atradau geresnių prieskonių, tai su apetitu problemu nėr tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 05 21, 17:37)
Sakot be Vegetos neskanu  g.gif  aš dabar kaip tik daugiau atradau geresnių prieskonių, tai su apetitu problemu nėr  tongue.gif

Man asmeniskai kol kas vis dar neskanu, nors tikrai jau labai daug atradau ir as prieskoniniu zoleliu, prieskoniu misiniu ir t.t. Nu bet vistiek man dar ne tas!! Nu ne tas! biggrin.gif Man sriubos kazkokios preskos, nors jau tikrai beriu visko saujom, prisipirkau ekologisku prieskoniu, zoleliu.Matomai nuo vaikystes tas skonis buvo iauges i krauja...
Cia mes truputi OT!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 gegužės 2009 - 16:46
QUOTE(Diva:) @ 2009 05 21, 17:45)
Man asmeniskai kol kas vis dar neskanu, nors tikrai jau labai daug atradau ir as prieskoniniu zoleliu, prieskoniu misiniu ir t.t. Nu bet vistiek man dar ne tas!! Nu ne tas!  biggrin.gif   Man sriubos kazkokios preskos, nors jau tikrai beriu visko saujom, prisipirkau ekologisku prieskoniu, zoleliu.Matomai nuo vaikystes tas skonis buvo iauges i krauja...
Cia mes truputi OT!

Kas teisybe, tai teisybe ... smile.gif viskas kas sveika-neperskaniausia smile.gif ka gi, lazda turi du galus smile.gif
Beje, nusipirkit (jei kur rasit zinoma) ekologiskos kiaulytes ir valgykit i sveikata tuos sonkauliukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shuttle: 21 gegužės 2009 - 16:54
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 21, 12:46)
Na iš kur visi traukia tuos apsivalymo laikotarpius g.gif  bigsmile.gif? Mano nuomoe tai kažkos absurdas ax.gif. Negi pakeitus maistą su koncervantais į eko produktus, vyksta koks nors apsivalymas doh.gif. Mums galbūt gerėja savijauta, po truputį gražėja oda ir pan., bet jokių apsivalymo ženklų kaip ir nebūna. Tai iš kur čia tuos apsivalymus traukiat? Matau, kad viena pasakė (beje girdėjau ir SP pardavėją taip sakant (kuri kaip pastebėjau neturi nė menkiausio supratimo nei apie sertfikatus, nei abskritai apie tai, ką pardavinėja)), ir jau keliauja nesąmonė iš lūpų į lūpas.

Manau, kad blogesni potyriai atsiranda tik dėl to, kad nustojate naudoti priemones, "padedančias" visame kame. Juk bio priemonėse nebelieka to, kas palengvina iššukavimą, reguliuoja plaukų vėlimąsi, priemonių putojimą ir viso kito gėrio. O po kurio laiko tiesiog pripranti prie "kitokių" priemonių, susigyveni ir jau atrodo, kad praėjo "apsivalymo laikotarpis".

Vienas dalykas - maistas ir kosmetika siaip jau siek tiek skirtingi dalykai, bet tema cia ne apie maista, tai tingiu ir rasyti.

O kosmetika - keista, kad pereidama prie naturalios kosmetikos nepastebejai jokio pereinamojo laikotarpio g.gif. Is pasakymo suprantu, kad tiesiog susigyvenai su suveltais plaukais (nes juk nebevartoji priemoniu, kurie reguliuoja plauku velimasi) - as tai ne, man jie velesi ir buvo kaip siaudai butent koki menesi po kosmetikos pakeitimo, dabar tokiu problemu nera. Naturalus sampunai puikiai sutvarko sia ir kitas problemas, tik reikejo laiko, kol suradau tai, kas man tinka.

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 21, 17:18)
Ajajai koks gražus puolimas.

''Kaip sauksi, taip ir atsilieps... '' tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 05 19, 13:40)
O kokia sveika apsauga nuo uodų, ypač vaikams?

Kvapų namuose yra EA mišinukas nuo uodų, musių ir vapsvų. 5ml 14lt, jei vaikams tai skiesti su aliejum.

Kalbėjot apie šampūnus, tai urtekram man visgi geriausi, nors intensyviai ir naujus išbandau. Dar Bema labai geras nuo plaukų slinkimo, tik brangus.
Šitas man pobaisis pasirodė, kvapas malonus, gerai putoja, o plaukams išdžiūvus kurnors ant pakaušio atrodo, kad likęs riebių plaukų kuokštas blink.gif Pirmus kartus galvojau gal blogai išplaunu ir lieka šampūno, stengdavausi kuo kruopščiau, bet vistiek kažkas bjauraus lieka. Nors muiluoju 2-3k. Na taip ir likau nesupratus šito šampūno poveikio g.gif

Beje, ką naudojat akių makiažo valymui? Paskutiniu metu įpratau su migdolų arba avokadų aliejum, bet gal reiėtų kažko specialaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 21 gegužės 2009 - 18:25
QUOTE(Žirklutės @ 2009 05 21, 19:15)
Šitas[/url] man pobaisis pasirodė, kvapas malonus, gerai putoja, o plaukams išdžiūvus kurnors ant pakaušio atrodo, kad likęs riebių plaukų kuokštas  blink.gif Pirmus kartus galvojau gal blogai išplaunu ir lieka šampūno, stengdavausi kuo kruopščiau, bet vistiek kažkas bjauraus lieka. Nors muiluoju 2-3k. Na taip ir likau nesupratus šito šampūno poveikio  g.gif

O man atvirkščiai - tokie pojūčiai buvo nuo Urtekram šampūno su moliu (plaukai riebūs). Plaudavau po kelis kartus, bet deja, teko jo atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 21, 19:24)
O man atvirkščiai - tokie pojūčiai buvo nuo Urtekram šampūno su moliu (plaukai riebūs). Plaudavau po kelis kartus, bet deja, teko jo atsisakyti.

Su moliu man taip pat netiko schmoll.gif , o MB mielai naudoja, Urtekram dilgėlių - nei gerai, nei blogai. Vis tik labiausiai man tiko ir patiko Urtekram rožių šampūnas.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 05 21, 20:51)
Su moliu man taip pat netiko  schmoll.gif , o MB mielai naudoja, Urtekram dilgėlių - nei gerai, nei blogai. Vis tik labiausiai man tiko ir patiko Urtekram rožių šampūnas.

Tai kad Urtekram sampunai man rodos neekologiski... g.gif jie naturalus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shuttle @ 2009 05 21, 20:58)
Tai kad Urtekram sampunai man rodos neekologiski...  g.gif  jie naturalus  schmoll.gif

Gali būti. Asmeniškai aš nesergu ekologijos liga. Man svarbiausia, kad būtų natūralu ir tiek. Nes ekologija kiek sumadintas ir supolitintas reikalas, manyčiau. Taip, yra ekologiškos produkcijos, tačiau nereikia pamiršti, kad skirtingose šalyse galioja skirtingi įstatymai. Vienur ekologišką užrašą galima dėti ten, kur devyniasdešimt proc. medžiagų yra ekologiškos, kitur - kur vos dešimt doh.gif. Net neabejoju pas mus ekologiški produktai vadinami tie, kurie yra tiesiog natūralūs (nes nėra jokio įstatymo reglamentuojančio ekologiškumą ar kažką panašaus). Taigi, nereikia ir eiti iš proto dėl to.
Niekada nepamiršiu savo pokalbio su žolininku, kuris man pasakė, kad Lietuvoje norint vaistažolę vadinti ekologiška (na gauti ekoagros sertifikatą), ji turi augti ne arčiau kaip 50 m. nuo plento. Jis net juokėsi, kad tai tas pats lyk jos augtų ant plento lotuliukas.gif. Taip pat minėjo, kad Ispanijoje (joje dirbo ir dabar tiekia vaistažoles iš ten) dėl šios priežasties netgi negalima dėti užrašo ekologiškas. Taigi, nuo to laiko nebekreipiu dėmesio į užrašus eco, bio, environmentally-friendly, natural, ecological, natural ir pan. - man svarbiausia turėti natūralų daiktą, o jei netyčia jis bus dar ir ekologiškas, tai bus tik dar geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 21 gegužės 2009 - 20:12