QUOTE(negriuke @ 2009 05 13, 09:13)
Aš žadu pirkti pabandymui tušą, nes labai reikia, o jokio neturiu. Parašysiu kaip jis man patiko.
O jei tu nežinai kokybės juk gali CUP'e išbandyti (jei tau tai yra priimtina, nes man tai nelabai).
Naudoju Logonos tusa - man patinka.
QUOTE(geguze5 @ 2009 05 19, 11:35)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu burio. Kaip kazkur jau skaiciau aisku ne per nakty, bet po truputi stenguosi. Dabar intensyviai ieskau ekologisko sampuno bet kol kas nelabai sekasi... Viena pirkau cup'e net neatsimenu firmos, bet nuo jo taip prastai plaukuciams buvo
dabar nusipirkau weleda su rosmarinais, bet ir jis man nelabai tinka... per tuos eksperimentus jau ir pleiskanu isigijau
Junkis drasiai
Gal pradejai nuo Santes - tai ji man irgi nelabai tiko... bet taip visi ir sako, kad ji prasciausia. Man asmeniskai patinka Logona, bet irgi pirkau viena kita kol atradau ta, kuris tinka man. Ju gi yra visokiems plauku tipams. Issirink pagal savaji. Va tik vyrui, kuris turi problemu su pleiskanomis, is naturaliu nepadejo niekas. Tai dabar pirkome toki neva ekologiska, bet kaip visada, tuose ekologiskuose gali rasti ir priemaisu - tai ir ten yra, bet pleiskanu neliko.