Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(SaDa @ 2009 05 13, 10:11)
O kokias priemones naudojat apsisaugoti nuo saulutes? Kiek girdejau Weledos ir dar kazkiu firmu yra uzdraustos, nes jos kazko neatitinka. Tai nezinau kokias ekologiskas naudoti, kad ir apsaugotu ir butu pripazintos kaip efektyvios priemones.

aš veidui naudoju Madara kremus, rašo kad apsaugo nuo saulės spindulių. Bet atskirai joks SPF ant jų nenurodytas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,prasau patarkit,noriu nusipirkti koki nors organiska intymios vietos prausikli,turiu organiska muila,bet man jis netinka,kazkaip negeras jausmas buna nusiprausus ir truputi grauzia unsure.gif nelabai as susigaudau tuose ph ,todel ir noreciau patarimo,gal kuri turit koki gera prausikli,gal galetumet imesti nuorodu kokiu nors? 4u.gif
Atsakyti
intymios higienos ekologiškus prausiklius gamina LAKSHMI, yra pirkti vln, Stepono g. 6, kainuoja ~30 lt, užtenka tikrai ilgai. man labai patinka jis
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu burio. Kaip kazkur jau skaiciau aisku ne per nakty, bet po truputi stenguosi. Dabar intensyviai ieskau ekologisko sampuno bet kol kas nelabai sekasi... Viena pirkau cup'e net neatsimenu firmos, bet nuo jo taip prastai plaukuciams buvo schmoll.gif dabar nusipirkau weleda su rosmarinais, bet ir jis man nelabai tinka... per tuos eksperimentus jau ir pleiskanu isigijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2009 05 13, 09:13)
Aš žadu pirkti pabandymui tušą, nes labai reikia, o jokio neturiu. Parašysiu kaip jis man patiko. blush2.gif O jei tu nežinai kokybės juk gali CUP'e išbandyti (jei tau tai yra priimtina, nes man tai nelabai). ax.gif

Naudoju Logonos tusa - man patinka.

QUOTE(geguze5 @ 2009 05 19, 11:35)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu burio. Kaip kazkur jau skaiciau aisku ne per nakty, bet po truputi stenguosi. Dabar intensyviai ieskau ekologisko sampuno bet kol kas nelabai sekasi... Viena pirkau cup'e net neatsimenu firmos, bet nuo jo taip prastai plaukuciams buvo  schmoll.gif dabar nusipirkau weleda su rosmarinais, bet ir jis man nelabai tinka... per tuos eksperimentus jau ir pleiskanu isigijau  verysad.gif

Junkis drasiai 4u.gif
Gal pradejai nuo Santes - tai ji man irgi nelabai tiko... bet taip visi ir sako, kad ji prasciausia. Man asmeniskai patinka Logona, bet irgi pirkau viena kita kol atradau ta, kuris tinka man. Ju gi yra visokiems plauku tipams. Issirink pagal savaji. Va tik vyrui, kuris turi problemu su pleiskanomis, is naturaliu nepadejo niekas. Tai dabar pirkome toki neva ekologiska, bet kaip visada, tuose ekologiskuose gali rasti ir priemaisu - tai ir ten yra, bet pleiskanu neliko.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 05 19, 12:26)
Naudoju Logonos tusa - man patinka.
Junkis drasiai  4u.gif
Gal pradejai nuo Santes - tai ji man irgi nelabai tiko... bet taip visi ir sako, kad ji prasciausia. Man asmeniskai patinka Logona, bet irgi pirkau viena kita kol atradau ta, kuris tinka man. Ju gi yra visokiems plauku tipams. Issirink pagal savaji. Va tik vyrui, kuris turi problemu su pleiskanomis, is naturaliu nepadejo niekas. Tai dabar pirkome toki neva ekologiska, bet kaip visada, tuose ekologiskuose gali rasti ir priemaisu - tai ir ten yra, bet pleiskanu neliko.

Jei ne paslaptis tai koki pirkote? Nes mano vyrui niekas nepadeda tik Nizoralis, bet gi ten vaistai negi ji pastoviai naudosi?
Atsakyti
O kokia sveika apsauga nuo uodų, ypač vaikams?
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2009 05 19, 11:35)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu burio. Kaip kazkur jau skaiciau aisku ne per nakty, bet po truputi stenguosi. Dabar intensyviai ieskau ekologisko sampuno bet kol kas nelabai sekasi... Viena pirkau cup'e net neatsimenu firmos, bet nuo jo taip prastai plaukuciams buvo  schmoll.gif dabar nusipirkau weleda su rosmarinais, bet ir jis man nelabai tinka... per tuos eksperimentus jau ir pleiskanu isigijau  verysad.gif

Pleiskanu pagal atsiliepimus pastebejau daugiausia atsiranda nuo Santes sampunu. O siaip pati bandziau Faith in nature, Urtekram, Haushchkos ir dar kazkokiu, tai praktiskai visi patiko, tik tiek kad kai kurie kvapa ne koki turi smile.gif Bet as visada naudoju dar ir kondicionieriu, tai gal todel visi sampunai atrodo geri.
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2009 05 19, 10:35)

Man iš šampūnų labiausiai patiko Urtekram su ruduoju cukrumi, Faith in nature ir i+m, o nuo Logonos ir Sante pleiskanoja galva. O nuo Hauschkos lieka toks riebalingų pleiskanų sluoksnis. Matyt skirtingą odą skirtinagi veikia.

Dar turiu Sante kondicionierių bet jo itin mažai reikai ir naudoju retai. Kai tik pradėjau naudoti natūralius po cheminių tai reikėjo daugiau.

Dar turiu Logonos plaukų laką. Kartais jis man patinka kartais nelabai.
Atsakyti
Pirma bandziau tikrai ne Sante, o kazkoki su zodziu Bio:) Aciu visom uz oatarimus, bandysiu gal dar kazka bandyt, nors kai eksperimentai nesekmingi, tai kazkai nusvyra rankos... to pirmojo as pirkau ir kondicionieriu, bet ir tas man nieko nepadejo. Kaip suprantu ekologiska kosmetika tuo ir skirasi nuo chemines, kad yra naturali ir todel sunkiau pritaikoma kiekvienam g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2009 05 19, 15:37)
Pirma bandziau tikrai ne Sante, o kazkoki su zodziu Bio:) Aciu visom uz oatarimus, bandysiu gal dar kazka bandyt, nors kai eksperimentai nesekmingi, tai kazkai nusvyra rankos... to pirmojo as pirkau ir kondicionieriu, bet ir tas man nieko nepadejo. Kaip suprantu ekologiska kosmetika tuo ir skirasi nuo chemines, kad yra naturali ir todel sunkiau pritaikoma kiekvienam g.gif

na juk ir cheminė ne visiems vienoda tinka ax.gif o natūralios kosmetikos poveikį aš suvokiu kiek kitaip: aišku, ne visos prekės tinka kiekvienam, bet realiai šampūnai ir kondicionieriai iš karto atskleidžia tikrąjį plaukų "grožį", nes perėjus nuo visokių sintetinių silikoninių plaukas visai kitoks. naudoju dabar i+m šampūną ir balzamą, nieko negaliu sakyti, neblogos prekės, bet kad plaukai tikrai ne tokie šilkiniai kaip po silikoninių priemonių tai faktas... pleiskanų man nuo šampūno kažkodėl irgi atsirado, bet jos tokios keistos, kai iššiplauni plaukus matosi, bet po to išsišukuoja, gal čia galvos oda taip valosi nuo prieš tai naudotos chemijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 05 19, 11:46)
Jei ne paslaptis tai koki pirkote? Nes mano vyrui niekas nepadeda tik Nizoralis, bet gi ten vaistai negi ji pastoviai naudosi?

Jau kažkur kitoj temoj rašiau, bet manau nesupyksit jei pasikartosiu. Mano berniukui padėjo Bemos šampūnas pirktas Kvapų namuose, prieš tai bandėm Urtekram rozmarinų šampūną, rezultatas joks, o iki tol gelbėdavo tik hormoninis tepalas.
Atsakyti