Labas, merginos, bandysiu po truputį jungtis į jūsų būrį Turiu problemų su oda (aknė); išbandžiau krūvą priemonių visokių... 0 rezultatų. Oda sausa kaip nzn kas... Taigi nusprendžiau ignoruot tuos spuogus, ir visokias priemones chemines ir bandyt gyvent ramiai
Naglai paklausiu - visko neperskaičiau dar, paieška rezultatų nedavė, o aktualu... Veidui nusipirkau želmenų aliejaus, lyg ir tinka man. O ką naudoti paakiams? Kažkada skaičiau, kad aliejus paakiamas yra "per stiprus", bet taip ir nesuradau atsakymo, ką reikėtų ten tepliot...
Ačiū
QUOTE(Aries @ 2009 05 13, 00:34)
Labas, merginos, bandysiu po truputį jungtis į jūsų būrį Turiu problemų su oda (aknė); išbandžiau krūvą priemonių visokių... 0 rezultatų. Oda sausa kaip nzn kas... Taigi nusprendžiau ignoruot tuos spuogus, ir visokias priemones chemines ir bandyt gyvent ramiai
Naglai paklausiu - visko neperskaičiau dar, paieška rezultatų nedavė, o aktualu... Veidui nusipirkau želmenų aliejaus, lyg ir tinka man. O ką naudoti paakiams? Kažkada skaičiau, kad aliejus paakiamas yra "per stiprus", bet taip ir nesuradau atsakymo, ką reikėtų ten tepliot...
Ačiū
Ačiū
Nieko nepadarysi, teks skaityti kone visas temas, nes vienintelio atsakymo čia tau niekas neparašys jau vien dėl to, kad informacijos yra gan daug. Pradžiai reikėtų pasakyti, kad geri aliejai yra tik nerafinuoti, o daugelyje mums žinomų parduotuvių ar vaistinių galima įsigyti tik rafinuotus, deja. Rafinuotasi aliejais prekiauja Kvapų namai (www.kvapunamai.lt), na ir pradžiai gali būti tikra dėl sertifikuotos produkcijos, taigi teks atsirinkti pagrindinius sertifikatus: kaip jie atrodo ir pan. Pradžiai gali įeiti į temą "kosmetikos gamintojai" ir ieškoti kosmetikos firmų su prierašu "natūrali kosmetika". Taigi, darbo daug, bet patikėk nė viena čia esanti neperėjo prie natūralumo pernakt.
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 05 12, 09:39)
O SANTE kosmetikos,tušo, nagu lako, krempudres, lupdažiu, nebandet? gavau santes lankstinuka ir ten visi tie gaminiai taip viliojančiai atrodo idomu kaip jie?
Aš žadu pirkti pabandymui tušą, nes labai reikia, o jokio neturiu. Parašysiu kaip jis man patiko. O jei tu nežinai kokybės juk gali CUP'e išbandyti (jei tau tai yra priimtina, nes man tai nelabai).
O kokias priemones naudojat apsisaugoti nuo saulutes? Kiek girdejau Weledos ir dar kazkiu firmu yra uzdraustos, nes jos kazko neatitinka. Tai nezinau kokias ekologiskas naudoti, kad ir apsaugotu ir butu pripazintos kaip efektyvios priemones.
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 05 12, 09:39)
O SANTE kosmetikos,tušo, nagu lako, krempudres, lupdažiu, nebandet? gavau santes lankstinuka ir ten visi tie gaminiai taip viliojančiai atrodo idomu kaip jie?
Pati nebandziau, bet kiek skaiciau cia forumuose, dekoratyvinė SANTE's merginos kalba kad prastoka, geriausia Hauschkos arba bent jau Laveros. Bet aisku kiekvienai individualiai...
QUOTE(Aries @ 2009 05 13, 00:34)
Ačiū
Ačiū
čia šiokia tokia reklamą padarysiu - yra labai geros priemonės Dr.Hauschka ir specialiai skirtų spuoguotai odai
efektas man labai patiko ir labai geri atsiliepimai apie šią kosmetiką
čia tema
QUOTE(SaDa @ 2009 05 13, 10:11)
O kokias priemones naudojat apsisaugoti nuo saulutes? Kiek girdejau Weledos ir dar kazkiu firmu yra uzdraustos, nes jos kazko neatitinka. Tai nezinau kokias ekologiskas naudoti, kad ir apsaugotu ir butu pripazintos kaip efektyvios priemones.
Cia irgi buvo kalbama apie tai, kad padidino minimalu apsaugos lygi nuo saules, kuris bus butinas tokiose priemonese, atseit naturaliu priemoniu nuo siol nebeuztenka, ir kad atitikti standartus tures naudoti kazkiek chemijos. Kai kurios firmos, pvz Hauschka, kurios labai istikimos savo idejai, del to is viso nustojo gaminti kremus nuo saules. O kitos nuo siol prides chemijos ir toliau gamins, manau ir Weleda ta pati darys. As asmeniskai netikiu kad cia rupinimasis zmonemis, greiciau bandymas nusodinti sioj srity ekologiskas firmas.
QUOTE(Aries @ 2009 05 12, 23:34)
O ką naudoti paakiams? Kažkada skaičiau, kad aliejus paakiamas yra "per stiprus", bet taip ir nesuradau atsakymo, ką reikėtų ten tepliot...
irgi aliejų Migdolų, pvz., daug kas labai giria
weledos dar yra vienas kremukas pardavime. dar priemoniu nuo saules turi lavera, dr.hauschka, taip pat kvapu namai turi kremukus su apsauga nuo saules. kol kas dar yra is ko rinktis, kol visiskai neuzdraude
L'occitane natūralūs tie produktai, kuriuos sertifikavo Ecocert. O jų nedaug. Visi kiti - ne
O ALVA produkcija, kas nors bandet? Nusipirkau krempudre, visai patiko, idomu kaip kiti produktai?
Papildyta:
Aš ne vietine. O pas mus ekologiška kosmetika dar neprekiauja, taigi siunčiuosi iš užsienio.
Papildyta:
Pirkau laveros firmos vaikams, dar nebandem, tai negaliu pasakyt ar geras.
Papildyta:
Ačiu už patarima. Tada nepirksiu, nes turiu Laveros, bet noretusi, kažko geriau....
Papildyta:
QUOTE(negriuke @ 2009 05 13, 09:13)
Aš žadu pirkti pabandymui tušą, nes labai reikia, o jokio neturiu. Parašysiu kaip jis man patiko. O jei tu nežinai kokybės juk gali CUP'e išbandyti (jei tau tai yra priimtina, nes man tai nelabai).
Aš ne vietine. O pas mus ekologiška kosmetika dar neprekiauja, taigi siunčiuosi iš užsienio.
Papildyta:
Pirkau laveros firmos vaikams, dar nebandem, tai negaliu pasakyt ar geras.
Papildyta:
QUOTE(klomba @ 2009 05 13, 10:36)
Pati nebandziau, bet kiek skaiciau cia forumuose, dekoratyvinė SANTE's merginos kalba kad prastoka, geriausia Hauschkos arba bent jau Laveros. Bet aisku kiekvienai individualiai...
Ačiu už patarima. Tada nepirksiu, nes turiu Laveros, bet noretusi, kažko geriau....