Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

Sveikos,as plaukam plauti naudoju ekologiska arbatmedzio muila,pries tai dar ekologisku kokosu aliejumi istrinu,ir man labai gerai issiplauna plaukai.Tik va noreciau kokio nors dar kondicionieriaus ,bet kad nelabai zinau kur rasti ekologiska,po to muilo plaukai truputi tokie siurkstoki,bet ne per daug,taciau vistiek noretusi kad svelnesni butu.Gal kuri zinot kur gauti ekologiska plauku kondicionieriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 05 06, 13:49)
Mergaites, lyg tai jau seniau kalbejomes, kad ekologiskas, tai dar nereiskia naturalus... t.y. tam tikros normos nustato, kad jei idedi tam tikra kieki ekologisku medziagu i gamini, tai jau ir gali rasyti, kad produktas ''ekologiskas''... Tai va ir gaunasi, kad ideda eko zoleliu, o salia atsiduria ir visokie brudai...

As geriau renkuosi naturalius produktus, bet nebutinai visi ju komponentai turi buti ekologiski. Man svarbiausia, kad be kenksmingu medziagu - parabenu, SLS ir visu kitu.

Sutinku 100% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 05 06, 20:41)
Sveikos,as plaukam plauti naudoju ekologiska arbatmedzio muila,pries tai dar ekologisku kokosu aliejumi istrinu,ir man labai gerai issiplauna plaukai.Tik va noreciau kokio nors dar kondicionieriaus ,bet kad nelabai zinau kur rasti ekologiska,po to muilo plaukai truputi tokie siurkstoki,bet ne per daug,taciau vistiek noretusi kad svelnesni butu.Gal kuri zinot kur gauti ekologiska plauku kondicionieriu g.gif

Turiu Urtekram bekvapi plauku šampuna ir toki pat kondicionieriu. Nu man tai jis nepatiko, gal man netinka. Jokio didelio efekto nematau nuo to kondicionieriaus. Pabaigus bandysiu kitoki.
Atsakyti
Gal kuri zinot kur gauti ekologiska plauku kondicionieriu g.gif

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 05 06, 21:03)
Turiu Urtekram bekvapi plauku šampuna ir toki pat kondicionieriu. Nu man tai jis nepatiko, gal man netinka. Jokio didelio efekto nematau nuo to kondicionieriaus. Pabaigus bandysiu kitoki.

Aš kaip visada su savo Sante briliant care doh.gif Nu jis man labai fainas... Ji galima rasti VCUP 5 aukšte ir panoramoj. Kažkaip mindaugo maximos ekoeko parduotuvej jo nemačiau g.gif
Atsakyti

O kur perki tas priemones?
Atsakyti

sveikutes, gal kuri zn, kur pigiau nei LT galima butu isigyti mooncup (taurele) per menesines naudojama vietoj tamponu???
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 05 06, 22:34)
O kur perki tas priemones?

Kokosu ir kanapiu ekologiskus aliejus pirkau is sito puslapio www.fromnaturewithlove.com ,o ekologiskus muilus ,kurie skirti ir kunui prausti ir plaukam plauti is sio puslapio www.rawganique.com . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 07, 01:21)
sveikutes, gal kuri zn, kur pigiau nei LT galima butu isigyti mooncup (taurele) per menesines naudojama vietoj tamponu???

Yra netgi atsikra tema siam reikalui smile.gif - manau rasit info:
http://www.supermama...howtopic=339770

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 05 07, 08:33)
Yra netgi atsikra tema siam reikalui  smile.gif - manau rasit info:
http://www.supermama...howtopic=339770

4u.gif

sirdingai dekuoju wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 05 07, 06:40)
Kokosu ir kanapiu ekologiskus aliejus pirkau is sito puslapio  www.fromnaturewithlove.com  ,o ekologiskus muilus ,kurie skirti ir kunui prausti ir plaukam plauti is sio puslapio www.rawganique.com  . 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 05 07, 06:40)
Kokosu ir kanapiu ekologiskus aliejus pirkau is sito puslapio  www.fromnaturewithlove.com  ,o ekologiskus muilus ,kurie skirti ir kunui prausti ir plaukam plauti is sio puslapio www.rawganique.com  . 4u.gif

O sakyk, tu pati pirkai ar per tarpinikes, jai per tarpininkes tai per kurią?
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 06, 22:13)
Aš kaip visada su savo Sante briliant care  doh.gif Nu jis man labai fainas... Ji galima rasti VCUP 5 aukšte ir panoramoj. Kažkaip mindaugo maximos ekoeko parduotuvej jo nemačiau  g.gif

Nu aš ne vietine, bet pabandysiu parsisiusti iš Vokietijos. O šampunai SANTE kažin kaip geri ar nelabai?
Atsakyti