Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Izolda @ 2009 05 06, 12:25)
Tai būna išvis ekologiškų ekologiškų šampūnų? Ar belieka tik kiaušinio baltymas?

Pataisau- ekologiskai sertos, savu augintais grudais, girdytos ne uztersto lietaus vandeniu, o tik naturaliu,saltinio( bet kad dirvozemis neuzkrestas butu doh.gif ) ,isaugintos ir ispuoseletos ekologiskos visteles kiausinio baltymu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 05 06, 11:25)
Tai būna išvis ekologiškų ekologiškų šampūnų? Ar belieka tik kiaušinio baltymas?

na aš dabar nelabai tikiu, kad gali būti visiškai ekologiškas šampūnas, galbūt tik daugelis jo sudėtinių dalių iš ekologinių ūkių g.gif turiu dabar i+m šampūną, sertifikuotas BDIH, rašo, kad 100 proc. kontroliuojama natūrali kosmetika, nežinau net kas ir kaip čia su tuo ekologiškumu, bet kad natūralus tikrai nesiginčysiu, nes putoja labai sunkiai, kvepia žolėmis.
Atsakyti
Mergaites, lyg tai jau seniau kalbejomes, kad ekologiskas, tai dar nereiskia naturalus... t.y. tam tikros normos nustato, kad jei idedi tam tikra kieki ekologisku medziagu i gamini, tai jau ir gali rasyti, kad produktas ''ekologiskas''... Tai va ir gaunasi, kad ideda eko zoleliu, o salia atsiduria ir visokie brudai...

As geriau renkuosi naturalius produktus, bet nebutinai visi ju komponentai turi buti ekologiski. Man svarbiausia, kad be kenksmingu medziagu - parabenu, SLS ir visu kitu.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 05 06, 13:13)
Pataisau- ekologiskai sertos, savu augintais grudais, girdytos ne uztersto lietaus vandeniu, o tik naturaliu,saltinio( bet kad dirvozemis neuzkrestas butu  doh.gif ) ,isaugintos ir ispuoseletos ekologiskos visteles kiausinio baltymu lotuliukas.gif

Biski susimaisiau blush2.gif Norejau pasakyt, kad kiausinio tryniais gerai galva plaut.. biggrin.gif
O dėl ekologiskumo, vistiek jau geriau nei kokie tai sampunai.. Bent jau pats trynys nepapildytais kokios putojancio medziagom ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 05 06, 12:49)
Mergaites, lyg tai jau seniau kalbejomes, kad ekologiskas, tai dar nereiskia naturalus... t.y. tam tikros normos nustato, kad jei idedi tam tikra kieki ekologisku medziagu i gamini, tai jau ir gali rasyti, kad produktas ''ekologiskas''... Tai va ir gaunasi, kad ideda eko zoleliu, o salia atsiduria ir visokie brudai...

As geriau renkuosi naturalius produktus, bet nebutinai visi ju komponentai turi buti ekologiski. Man svarbiausia, kad be kenksmingu medziagu - parabenu, SLS ir visu kitu.

drinks_cheers.gif
vakar iš viso atradimą padariau: sintetiniame akių makiažo valiklyje aptikau to SLS blink.gif pastebėjau, kad jis kažko putoja man savaime ir pradėjau sudėtį tyrinėti ir ką pamačiau mane labai stipriai nustebino...
kol kas turiu dar labai nemažai nenatūralių kosmetikos priemonių, nes negaliu sau leisti visko iš karto lauk išmesti ir pakeisti natūraliomis, bet kai tik kažką pabaigiu būtinai stengiuosi kuo natūralesnį produktą pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 05 06, 14:35)
Biski susimaisiau  blush2.gif  Norejau pasakyt, kad kiausinio tryniais gerai galva plaut..  biggrin.gif
O dėl ekologiskumo, vistiek jau geriau nei kokie tai sampunai.. Bent jau pats trynys nepapildytais kokios putojancio medziagom ir pan.

O man tai netinka toks variantas - trynys man kaip tik pleiskanu pridaro lotuliukas.gif

QUOTE(mecia @ 2009 05 06, 15:30)
drinks_cheers.gif
vakar iš viso atradimą padariau: sintetiniame akių makiažo valiklyje aptikau to SLS blink.gif pastebėjau, kad jis kažko putoja man savaime ir pradėjau sudėtį tyrinėti ir ką pamačiau mane labai stipriai nustebino...
kol kas turiu dar labai nemažai nenatūralių kosmetikos priemonių, nes negaliu sau leisti visko iš karto lauk išmesti ir pakeisti natūraliomis, bet kai tik kažką pabaigiu būtinai stengiuosi kuo natūralesnį produktą pirkti rolleyes.gif

As irgi keiciu po truputi, dabar kolekcijoje jau beliko tik ''blogieciai'' lupu dazai, akiu piestukas ir nagu lakas (bei jo nuemejas). Bet turbut akiu piestuku naturaliu ir nebuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 05 06, 14:34)
As irgi keiciu po truputi, dabar kolekcijoje jau beliko tik ''blogieciai'' lupu dazai, akiu piestukas ir nagu lakas (bei jo nuemejas). Bet turbut akiu piestuku naturaliu ir nebuna  g.gif

būna, tikrai būna, visko manau yra smile.gif tik ne visko galima lietuvoje gauti 4u.gif
Hauschka akių pieštukų tikrai turi 4u.gif Logona irgi turi, jų gal net ir lt yra mirksiukas.gif dar manau koks nvey irgi tikrai turi 4u.gif
Atsakyti
o kuris gamintojas turi natūralių intymios higienos prausiklių? kažkaip niekaip nerandu g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal norėtumėt pažiūrėti SANTE ir LOGONA elektroninį ekologiškos kosmetikos katalogą, jei kam įdomu, parašykit man į až savo email'a ar skype, jei bus perpildyta, tad truncytevaiva@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 05 06, 15:00)
o kuris gamintojas turi natūralių intymios higienos prausiklių? kažkaip niekaip nerandu g.gif

LAKSHMI mirksiukas.gif . yra pirkti pardėj stepono g. 6, apie 30 lt kainuoja. man lb patinka, ilgai užtenka, naudoju jau 2 buteliuką

QUOTE(negriuke @ 2009 05 06, 15:20)
Sveikos mergaitės, gal norėtumėt pažiūrėti SANTE ir LOGONA elektroninį ekologiškos kosmetikos katalogą, jei kam įdomu, parašykit man į až savo email'a ar skype, jei bus perpildyta, tad truncytevaiva@yahoo.com  4u.gif

mane domina, atsiūsk į ingamzk@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos, merginos gal kas nori prisijungti kosmetika, yra ir aliejų ir eterinių ir emulsinio vaško blush2.gif pas taprininkę Valentinka, nuo 40 svarų uk siuntimas nemokamas 4u.gif o iki LT dalinsimės, pigiau gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 05 06, 15:58)
LAKSHMI  mirksiukas.gif . yra pirkti pardėj stepono g. 6, apie 30 lt kainuoja. man lb patinka, ilgai užtenka, naudoju jau 2 buteliuką

ačiū už informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti