Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(violence @ 2009 04 30, 23:24)
yra yra  mirksiukas.gif žiūrint kam reik  rolleyes.gif skalbimui ar rankų plovimui? smile.gif
pasidairyk Holos parduotuvėlėje, rasi ir to ir to wink.gif be abejo ant svieto daugiau yra biggrin.gif bet pradžiai  ax.gif

aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 05 01, 21:03)
Geliu putos Madara firmos irgi labai fainos  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nenorėjau užvest naujos temos...jau pavasaris senokai, pradėjo dominti SAVAIMINIO ĮDEGIO KREMAI....rubrikoje "stilius ir grožis" pasiskaičiau...ten siūlo garsių firmų pav, kur A.)netepa RŪBŲ, B)tolygiai pasiskirsto, C)nesmirdA.
PATI "pereidinėju" ant ekologijos, norisi tokio,, su visom trim išvardintom f-jom, plius ekologško ir tikrai sveiko organizmo, na ir mln nekainuojančio. help help...tos kurios jau ekol.kūno higienos priemonių asės...gal ką patarsit. aš gyvenu kaune, įdomu sveikatos dovanose yra, ar ne??????????????? ax.gif g.gif g.gif
Atsakyti
zuzu, pagal aprasyma tavo reikalavimus atitinka Lavera firmos savaiminio idegio kremukas: http://www.evenone.c...prod.asp?ID=117
pati nebandziau blush2.gif
Atsakyti
kur butu galima rasti kaune ekologiskos kosmetikos? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 04 30, 22:41)
Labas, sakykit merginos, o skysto muilo ekologisko ar yra 4u.gif

Jei turi omeny rankoms, tikrai yra, tik Lt parduotuvėse jie ar neužsilaiko, ar neužveža, sunčiausi iš Biologish: Logonos ir Laveros (su taukmedžiu), pastarasis labai labai patinka, ir kvapas nuostabus wub.gif tai Logonos vyrui pastačiau, spalva tokia vyriška, nors pats irgi malonus lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimėlį...Pradėjau naudoti kokoso alieju plaukams (esu natūrali nedažyta rudaplaukė) ir aplinkiniai pradėjo sakyti, kad pašviesėjau blink.gif Čia gal nuo to aliejaus? Tikiuosi spalva atsistato, nes jei ne tai mesiu tą kokoso aliejų lauk!!!!Gal turite kokių patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2009 05 03, 20:52)
Turiu tokį klausimėlį...Pradėjau naudoti kokoso alieju plaukams (esu natūrali nedažyta rudaplaukė) ir aplinkiniai pradėjo sakyti, kad pašviesėjau blink.gif Čia gal nuo to aliejaus? Tikiuosi spalva atsistato, nes jei ne tai mesiu tą kokoso aliejų lauk!!!!Gal turite kokių patarimų 4u.gif

unsure.gif na nežinau tokios kokosų savybės unsure.gif gal tiesiog gavo plaukai pavasarinės kaitrios saulytės ir natūraliai pašviesėjo? rolleyes.gif aš visad pašviesėju šiuo laikotarpiu, o link rudens jau visai bliondė tampu biggrin.gif po to vėl tamsinuos natūraliai šaltuoju periodu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 05 03, 20:59)
kur butu galima rasti kaune ekologiskos kosmetikos? aciu smile.gif

Labukas, yra nemažai Sveikatos dovanos, tik jie pasirodo nuo 05.13 iš Dujotekio gatvės išsikrausto į Savanorių pr. 221, va čia jų puslapis
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 05 04, 10:11)
Labukas, yra nemažai Sveikatos dovanos, tik jie pasirodo nuo 05.13 iš Dujotekio gatvės išsikrausto į Savanorių pr. 221, va čia jų puslapis

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 05 03, 14:45)
zuzu, pagal aprasyma tavo reikalavimus atitinka Lavera firmos savaiminio idegio kremukas: http://www.evenone.c...prod.asp?ID=117
pati nebandziau  blush2.gif

atsiprašau už neišmanymą...na ir kaip nusipirkt ten jį...iš tokios parduotvės...kas tą prekę iš airijos man pristatys????????????????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 03, 21:42)
Jei turi omeny rankoms, tikrai yra, tik Lt parduotuvėse jie ar neužsilaiko, ar neužveža, sunčiausi iš Biologish: Logonos ir Laveros (su taukmedžiu), pastarasis labai labai patinka, ir kvapas nuostabus  wub.gif tai Logonos vyrui pastačiau, spalva tokia vyriška, nors pats irgi malonus  lotuliukas.gif

Rkatyte, jei nesunku, parasyk, ar cia i Lietuva siuntiesi is to Biologish? Dabar turiu kur pirkti ne LT, bet greit nebus tos galimybes, tai ieskausi, is kur patikimai siustis naturalios kosmetikos.
Atsakyti