Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Jolete @ 2009 04 23, 09:59)
Naudoju Urtekram rutulinį dezodorantą, tikrai  geriau Thai.

Aš vyrui nupirkai urtekram tai per 2 savaites sugebejo išteplioti. Labai jau neekonomišmkas.Pati thai naudoju tai tas akmuo tai tikrai ilgiau laiko, tik tiek kad jis turi trukuma panaudojus kuri laika suskyla, purškiamas tai irgi beje greitai labai pasibaige.
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 18:45)
mergaitės minėjo Sante firmos nagų laką  4u.gif

Tai minejo, bet pirkti tai nera nei užsieny.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 30, 12:57)
Aš vyrui nupirkai urtekram tai per 2 savaites sugebejo išteplioti. Labai jau neekonomišmkas.Pati thai naudoju tai tas akmuo tai tikrai ilgiau laiko,  tik tiek kad jis turi trukuma panaudojus kuri laika suskyla, purškiamas tai irgi beje greitai labai pasibaige.
Papildyta:

CUP'e yra tas akmuo, bet jis yra tokio tipo kaip įprasti deodorantai, tai aš turiu tokį ir man labai patinka, nes daug patogiau nei tas akmuo maišelyje.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 30, 11:57)

tikrai lakų mačiau ebay.uk 4u.gif kai man neaktualu, tai nelabai ten ir domėjausi, bet mačiau pas žmogų, prekiaujantį sertifikuota eko produkcija, seller - keinplunder 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2009 04 30, 13:01)
CUP'e yra tas akmuo, bet jis yra tokio tipo kaip įprasti deodorantai, tai aš turiu tokį ir man labai patinka, nes daug patogiau nei tas akmuo maišelyje.

Tai aš toki ir turiu, bet sunaudojus puse jis pradejo iškritinet iš dežutes ir sutrupejo.
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 04 30, 16:19)
tikrai lakų mačiau ebay.uk  4u.gif kai man neaktualu, tai nelabai ten ir domėjausi, bet mačiau pas žmogų, prekiaujantį sertifikuota eko produkcija, seller - keinplunder  4u.gif

Ačiu. Reikes paieškot.Nes Vokietijoj neradau.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 30, 19:28)
Ačiu. Reikes paieškot.Nes Vokietijoj neradau.

Na ji būtent Vokietijoje ir turi tą parduotuvėlę kaip supratau mirksiukas.gif įlindau ir va čia apie ką aš minėjau mirksiukas.gif ar jie spalvoti ar ne, tai nežinau, bet matau nagų lakų tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
Labas, sakykit merginos, o skysto muilo ekologisko ar yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 04 30, 21:41)
Labas, sakykit merginos, o skysto muilo ekologisko ar yra 4u.gif

yra yra mirksiukas.gif žiūrint kam reik rolleyes.gif skalbimui ar rankų plovimui? smile.gif
pasidairyk Holos parduotuvėlėje, rasi ir to ir to wink.gif be abejo ant svieto daugiau yra biggrin.gif bet pradžiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 04 30, 08:44)
as turejau toki, bet kai prisipyliau savo vandens, kai ispurskiau, tai man irgi uzkimso ta slangele. gal cia dar nuo vandens priklauso g.gif

man ir kimsosi, bet vis atsukdavau, praplaudavau ta slangele ir vel budavo gerai viskas.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 30, 20:28)
Tai aš toki ir turiu, bet sunaudojus puse jis pradejo iškritinet iš dežutes ir sutrupejo.

Na ji naudojant reikia prilaikyti vienu pirstu, kai jis jau aptirpsta, kad neiskristu, tad niekas ir nesutrupes 4u.gif Bet kuriuo atveju toki naudoti daug patogiau, nei paprasta Thai ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
turiu du klausimus:
1. Iš kur žinoti ar šampūne yra silikono, nes kiek žiūrėjau ant etikečių nerašo pvz: silicon ar kažkas panašaus? g.gif
2. Gal žinote kokį nors natūralų veido prausiklį? Iškojau KN, bet nieko neradau verysad.gif
Iš anksto lb dėkoju už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2009 05 01, 15:30)
Sveiki,
turiu du klausimus:
1. Iš kur žinoti ar šampūne yra silikono, nes kiek žiūrėjau ant etikečių nerašo pvz: silicon ar kažkas panašaus? g.gif
2. Gal žinote kokį nors natūralų veido prausiklį? Iškojau KN, bet nieko neradau verysad.gif

1. Silikoną atspinti ingridientas kurio galūnė -cone.
2. gali pvz nusipirkti DROGE altera metų veido putas, jei nueitum i VCUP, ar kokia kitokia, būtų dar daugiau. Aš turiu tas putas ir Florame prausiklius. Dar yra Dr. Hauschka cleansing cream.
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2009 05 01, 15:30)
Sveiki,
turiu du klausimus:

Geliu putos Madara firmos irgi labai fainos wub.gif
Atsakyti