Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(klomba @ 2009 04 27, 15:02)
O del "blynu" tai nezinau, man jie ar siaip ar taip neisvengiami tarkim siltu metu laiku, kad ir kokias naudociau chemijas. Tai vienintele iseitis rinktis drabuzius ant kuriu ne taip matosi.

as puse gyvenimo turiu vien del to rengtis tamsiais drabuziais doh.gif
man netgi ziema kai salta prakaituoja pazastys. Tik tas prakaitas nesmirda, bet demes visvien matosi doh.gif
viena chemija radau, kuri sulaiko prakaitavima, bet ten mirtis gryna...
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2009 04 27, 12:39)
Ką žadi naudoti ar daryti? Juk nevaikščiosi su 'blynais' ir aromatu pažastyse  g.gif
Man ta pati dilema...

O aš vat galvoju gal vasarai padaryti 2 in 1 , t.y. nusipirkti kristalą ir pliusuoti kokį kitą natūralų deo ax.gif Šiaip jei einu, kur tikrai svarbu nesijausti nepatogiai dėl prakaitavimom pvz. į vestuves, tada tam atvejui turiu cheminį doh.gif žiemą man irgi nėra taip blogai, bet vasarą ir darbo stresinėj situacijoj būna, kad imu jaustis blogai....
Atsakyti
Svekos, o noriu dar paklausti ar yra kokiu ekologisku priemoniu probleminei veido odai?
Pas mane ji rieboka, poros issipletusios, tai nuolat pilna inkstiru.. Vat ir galvoju kaip su tuo tvarkytis.. Zinau, kad poras sutraukia ir kiausinio trynys, labai gerai baltojo molio kauke.. O kaip su odos valymu? Kaip uos inkstirus isvalyt? g.gif

Nors gal cia labiau reiketu kreiptis i kita foruma del odos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 04 27, 17:45)
Svekos, o noriu dar paklausti ar yra kokiu ekologisku priemoniu probleminei veido odai?
Pas mane ji rieboka, poros issipletusios, tai nuolat pilna inkstiru.. Vat ir galvoju kaip su tuo tvarkytis.. Zinau, kad poras sutraukia ir kiausinio trynys, labai gerai baltojo molio kauke.. O kaip su odos valymu? Kaip uos inkstirus isvalyt?  g.gif

Nors gal cia labiau reiketu kreiptis i kita foruma del odos?  ax.gif

As bandysiu toki tonika darytis, kai susirinksiu reikiamus ingridientus:
(receptas is cia http://www.cranberry...e-care.htm#fc5)
Clear Skin Herbal Toner
(oily to normal & acne skin types)

1 tsp each Horsetail Herb, Lavender Flowers & Lemongrass Leaves
125ml (1/2 cup) Distilled or filtered water
10 ml (2 tsp) Skin Care Complex (cia reikes suimprovizuot, gal bentonito molio idesiu g.gif )
50 ml (3 Tbsp) Witch Hazel
20ml (4 tsps) Aloe Vera gel
30ml (2 Tbsp) Orange Blossom water
20 drops Clear Skin Essential oil blend (manau naudosiu Arbatmedzio, Greipfruto ir Levandu EA)

1) Infuse herbs in boiled water. Allow to steep for 15 minutes, strain and keep liquid, allow to cool .
2) Blend liquid and remaining ingredients together
3) Pour into a clean container.
Shake before use. Store in a cool dark location, refrigerate for up to 8 months. Unrefrigerated shelf life approx 3 months.

Kazkas rase, kad poras gerai sutraukia metu nuoviras, kartais gerdama arbata, pasilieku biski vatytei suvilgyt ir pasivalau ax.gif

O shiaip inkstirus - reikia naikinti labiau is vidaus - gert daugiau vandens, mityba prisiziuret, pirtis gerai.
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 04 27, 18:59)

biski ne i tema pries tai pasnekejau blush2.gif
is gatavu produktu, viena mamyte siule muila probleminei odai: http://www.efor.lt/l...100g-druide.htm
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 04 27, 18:59)
As bandysiu toki tonika darytis, kai susirinksiu reikiamus ingridientus:
(receptas is cia http://www.cranberry...e-care.htm#fc5)
Clear Skin Herbal Toner
(oily to normal & acne skin types)

1 tsp each Horsetail Herb, Lavender Flowers & Lemongrass Leaves
125ml (1/2 cup) Distilled or filtered water
10 ml (2 tsp) Skin Care Complex (cia reikes suimprovizuot, gal bentonito molio idesiu  g.gif )
50 ml (3 Tbsp) Witch Hazel
20ml (4 tsps) Aloe Vera gel
30ml (2 Tbsp) Orange Blossom water
20 drops Clear Skin Essential oil blend (manau naudosiu Arbatmedzio, Greipfruto ir Levandu EA)

1) Infuse herbs in boiled water. Allow to steep for 15 minutes, strain and keep liquid, allow to cool .
2) Blend liquid and remaining ingredients together
3) Pour into a clean container.
Shake before use. Store in a cool dark location, refrigerate for up to 8 months.  Unrefrigerated shelf life approx 3 months.

Kazkas rase, kad poras gerai sutraukia metu nuoviras, kartais gerdama arbata, pasilieku biski vatytei suvilgyt ir pasivalau  ax.gif

O shiaip inkstirus - reikia naikinti labiau is vidaus - gert daugiau vandens, mityba prisiziuret, pirtis gerai.

Nelabai man su anglu.. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 04 27, 19:58)
Nelabai man su anglu..  ax.gif

isversiu, kai pasigaminsiu - i temuke "gaminames <...> pacios". parasysiu ar vertas demesio daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 27, 16:48)
O aš vat galvoju gal vasarai padaryti 2 in 1 , t.y. nusipirkti kristalą ir pliusuoti kokį kitą natūralų deo  ax.gif  Šiaip jei einu, kur tikrai svarbu nesijausti nepatogiai dėl prakaitavimom pvz. į vestuves, tada tam atvejui turiu cheminį  doh.gif  žiemą man irgi nėra taip blogai, bet vasarą ir darbo stresinėj situacijoj būna, kad imu jaustis blogai....

Teisybe, kazkas sake kad neblogas variantas naudoti kristala, ir paskui ant virsaus pvz purskiama naturalu koki nors weledos ar pan.
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 04 28, 11:22)
Teisybe, kazkas sake kad neblogas variantas naudoti kristala, ir paskui ant virsaus pvz purskiama naturalu koki nors weledos ar pan.

gal jau isbandete tokia kombinacija pati? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 04 26, 15:51)
pati naudojau kristala (net nezinau kokios firmos, atrodo kaip muilo gabalelis) - neseniai iskrito ir paziro i smukesnius gabaliukus, uzsiastrino kampai  doh.gif ismesti gaila - galvoju gal bandyt istirpint vandeni ir kaip purskala naudot...

zodziu nieko nesigavo is tirpinimo... per nakti susikristalizavo vel dalis i mazus gabalelius ir kemsa purskeklio slangele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 04 28, 22:28)
zodziu nieko nesigavo is tirpinimo... per nakti susikristalizavo vel dalis i mazus gabalelius ir kemsa purskeklio slangele  doh.gif

Hmmm keista, nes ten kur bionsen berods turi dezodoranta: tai ir reikia i indeli, kruiame yra suskaidyti tokie kristalai, pripilti vandens, ir naudoti purskiant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 29, 16:12)
Hmmm keista, nes ten kur bionsen berods turi dezodoranta: tai ir reikia i indeli, kruiame yra suskaidyti tokie kristalai, pripilti vandens, ir naudoti purskiant  g.gif

as turejau toki, bet kai prisipyliau savo vandens, kai ispurskiau, tai man irgi uzkimso ta slangele. gal cia dar nuo vandens priklauso g.gif
Atsakyti