Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(zizelius @ 2009 04 23, 09:02)
Jokio rezultato ir man  schmoll.gif  Su dideliais šlapiais blynais ant rūbų pažastų vaikščiojau kai bandžiau mineralą  blink.gif Ale visai jokio poveikio  cool.gif

is tikro viskas priklauso nuo prakaitavimo lygio. Kai kurioms uztenka minimalios dezodoranto apsaugos. As su savo prakaitavimo lygiu net nesizvalgau i naturalius dezodorantus, nes garantuotai vaiksciociau su balomis pazastyse. Net cheminiai man nepadeda, turiu tik viena priemone, bet joje didesnis kiekis aliuminio chlorido, tai tik ja panaudojus neprakaituoju. Etiniais sumetimais ekologijos skyrelyje priemones pavadinimo neskelbsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 26, 10:02)
is tikro viskas priklauso nuo prakaitavimo lygio. Kai kurioms uztenka minimalios dezodoranto apsaugos. As su savo prakaitavimo lygiu net nesizvalgau i naturalius dezodorantus, nes garantuotai vaiksciociau su balomis pazastyse. Net cheminiai man nepadeda, turiu tik viena priemone, bet joje didesnis kiekis aliuminio chlorido, tai tik ja panaudojus neprakaituoju. Etiniais sumetimais ekologijos skyrelyje priemones pavadinimo neskelbsiu  lotuliukas.gif

poster_offtopic.gif dar yra alternatyva - botulino toksino injekcijos i pazastis. mano anyta ir vyro sesuo pasidariusios pries metus, labai patenkintos. nors as asmeniskai nepritariu tokiam kisimuisi i organizma ax.gif pati naudojau kristala (net nezinau kokios firmos, atrodo kaip muilo gabalelis) - neseniai iskrito ir paziro i smukesnius gabaliukus, uzsiastrino kampai doh.gif ismesti gaila - galvoju gal bandyt istirpint vandeni ir kaip purskala naudot...
Atsakyti
Manau kad gyvent be antiperspirantu tiesiog reikia iprasti arba nusiteikti kazkaip. Jie gi apskritai atsirado pas mus ne taip senai, o iki tol nebuvo, arba buvo tik purskiami aerozoliniai, ir nepamenu kad labai zmones butu baisiai atrode ir pan. As irgi jau nusivyliau naturaliais, galvojau teks grizt prie cheminiu. Bet paskaiciau vel kazkoki baisu straipsni, apie tai kaip aliuminis kaupiasi baisingai, ir kaip smarkiai tai susije su kruties veziu, ir dar kaip uzsikemsa poros ir visi slakai kaupiasi tokiais guzais limfmazgiuose.... fui kaip baisu. O dar kai dabar atsiranda tokiu dezodorantu kur is viso uztenka teptis karta per savaite, ir neprakaituoji visai, o aliuminio juose 20 proc, tai pagalvoju kas gali save taip zalot vardan tokiu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 04 27, 12:01)
As irgi jau nusivyliau naturaliais, galvojau teks grizt prie cheminiu. Bet paskaiciau vel kazkoki baisu straipsni, apie tai kaip aliuminis kaupiasi baisingai, ir kaip smarkiai tai susije su kruties veziu, ir dar kaip uzsikemsa poros ir visi slakai kaupiasi tokiais guzais limfmazgiuose.... fui kaip baisu.

Ką žadi naudoti ar daryti? Juk nevaikščiosi su 'blynais' ir aromatu pažastyse g.gif
Man ta pati dilema...
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2009 04 27, 12:39)
Ką žadi naudoti ar daryti? Juk nevaikščiosi su 'blynais' ir aromatu pažastyse  g.gif
Man ta pati dilema...

As maziau prakaituoju su vasku kai nudepiliuoja man pazastis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 04 26, 14:51)
gal bandyt istirpint vandeni ir kaip purskala naudot...

tikrai galima

QUOTE(indrusep @ 2009 04 27, 12:08)
As maziau prakaituoju su vasku kai nudepiliuoja man pazastis  blush2.gif

siaip tai pazastu yra itin nepatartina "raveti" ax.gif Aisku, puse bedos, jai ant ju paskui tepsi naturalius, bet jei cheminius -tai visa tai ka aprase klomba tures galimybe dar greiciau vystytis doh.gif
Atsakyti
Prisipazinsiu jau labai seniai nenaudoju jokiu antiprakaitavimo priemoniu biggrin.gif Del keliu priezasciu: nesinori chemijos pazastyse, o naturalus nepadeda, be to esu motinystes atostogose ir daugiausia bunu namie, tai nera taip auktualu kaip pvz. dirbanciam zmogui kai reikia daznai bendrauti su zmonemis. Tai vat taip ir issiverciu be deziku..Siandien va siaip uzsipurskiau ant saves naturalios priemones nuo uodu...nes kvepia, o as vaziavau miestan lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 27 balandžio 2009 - 13:47
QUOTE(truth @ 2009 04 26, 15:51)
poster_offtopic.gif dar yra alternatyva - botulino toksino injekcijos i pazastis. mano anyta ir vyro sesuo pasidariusios pries metus, labai patenkintos. nors as asmeniskai nepritariu tokiam kisimuisi i organizma ax.gif pati naudojau kristala (net nezinau kokios firmos, atrodo kaip muilo gabalelis) - neseniai iskrito ir paziro i smukesnius gabaliukus, uzsiastrino kampai  doh.gif ismesti gaila - galvoju gal bandyt istirpint vandeni ir kaip purskala naudot...

o kiek mazdaug tokia procedura kainuoja ir kas kiek laiko reikia daryti injekcijas? visiskai neprakaituoja? man darbe tenka su zmonem nemazai bendraut ir tikrai nesinori su nekokiu kvapu ir slapiom pazastim tai daryti... man irgi butu nemalonu toki vaizda pamatyt ant kito zmogaus, kuris su manim derina reikalus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2009 04 27, 12:39)
Ką žadi naudoti ar daryti? Juk nevaikščiosi su 'blynais' ir aromatu pažastyse  g.gif
Man ta pati dilema...

Na as ir tu cheminiu naudodavau su saiku, tik eidama i darba, ir rinkdavausi bent jau jautriai odai su maziau chemijos. Kai naturalu pradejau tai kokia savaite tikrai kosmaras buvo, ir nepatogu ir nesmagu kazkaip, bet paskui pagerejo ir uzsimirso. Net pardaveja sake kad kuri laika bus blogiau nes turi issivalyti visokia chemija ten susikaupus. Del aromato naturalus dezodorantai tikrai kazkiek padeda, ir tie kristalai skaiciau atsiliepimu kad yra kurie labai netgi padeda, tik musu tas lietuviskas prastas. O del "blynu" tai nezinau, man jie ar siaip ar taip neisvengiami tarkim siltu metu laiku, kad ir kokias naudociau chemijas. Tai vienintele iseitis rinktis drabuzius ant kuriu ne taip matosi.
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 04 27, 15:02)
Na as ir tu cheminiu naudodavau su saiku, tik eidama i darba, ir rinkdavausi bent jau jautriai odai su maziau chemijos. Kai naturalu pradejau tai kokia savaite tikrai kosmaras buvo, ir nepatogu ir nesmagu kazkaip, bet paskui pagerejo ir uzsimirso. Net pardaveja sake kad kuri laika bus blogiau nes turi issivalyti visokia chemija ten susikaupus. Del aromato naturalus dezodorantai tikrai kazkiek padeda, ir tie kristalai skaiciau atsiliepimu kad yra kurie labai netgi padeda, tik musu tas lietuviskas prastas. O del "blynu" tai nezinau, man jie ar siaip ar taip neisvengiami tarkim siltu metu laiku, kad ir kokias naudociau chemijas. Tai vienintele iseitis rinktis drabuzius ant kuriu ne taip matosi.

Tai bet dabar skaitau ir galvoju.. g.gif juk tie antiprespirantai prakaitavimo siaip ar taip nesustabdo.. schmoll.gif Sis procesas vyksta ar pasitepus pazastukus ar ne.. tik tiek, kad antiprespirantas neutralizuoja prakaito kvapa.. Taip kad blynai neisvengiami. As naudoju Urtekram rutulinius dezodornatus .. jau anksciau minejau.. ir jie ta kvapa tikrai kuo puikiausiai neutralizuoja.. thumbup.gif dregme pazastukuose vos tik buna silciau arba siaip kur nors kai paskubi vis tiek atsiranda, tai ir pritariu auksciau issakytai nuomonei, kad belieka tik viena - rinktis tokius rubelius, ant kuriu nesimato.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 04 27, 15:02)
Tai vienintele iseitis rinktis drabuzius ant kuriu ne taip matosi.

drinks_cheers.gif maziau aptemptus, naturalesniu medziagu, dar buna specialiai rankovytes tokios padarytos, kad arviresnes pazastys butu ax.gif
Atsakyti
Dezodorantas ir antiperspirantas tikrai nera tas pats. Dezodorantas tik naikina prakaito kvapa, o antiperspirantas (maziau ar daugiau) sustabdo prakaitavima.

http://www.sveikaszm...r...&subtema=84
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 27 balandžio 2009 - 14:46