Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

Na as dar apie dezodorantus pasiteirausiu smile.gif Niekaip neatrandu koki naudot is naturaliu. Cia tiek jau aptarta kad veiksmingu nera beveik. Pagal jusu rekomendacijas pabandziau eco, bet man jis lipnus kazkoms, jausmas nemalonus, nors kvepia skaniai. Dar lyg minejo kazkas, kad Haushchkos neblogas, ar bandet kas? Arba gal bandet is tu kur nera lietuvoj, paskaitinejau uzsienyje kad puse bedos Tom's of Maine's, Crystal arba Jasono kai kurie... Apie Thai ir panasius mineralus irgi daug prirasyta, bet gal kas gali ka gero apie juos pasakyt? Na zodziu bet kokiu patarimu prasau sia tema.
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 04 22, 23:14)
Apie Thai ir panasius mineralus irgi daug prirasyta, bet gal kas gali ka gero apie juos pasakyt? Na zodziu bet kokiu patarimu prasau sia tema.

Man visai nepatiko tas thai, nieko jis nedarė.. Eco visai toks nieko. Nežinau, kas čia do lipnumas, aš visai jo nejaučiu...
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 04 22, 23:14)
Apie Thai ir panasius mineralus irgi daug prirasyta, bet gal kas gali ka gero apie juos pasakyt?

Jokio rezultato ir man schmoll.gif Su dideliais šlapiais blynais ant rūbų pažastų vaikščiojau kai bandžiau mineralą blink.gif Ale visai jokio poveikio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2009 04 23, 09:02)
Jokio rezultato ir man  schmoll.gif  Su dideliais šlapiais blynais ant rūbų pažastų vaikščiojau kai bandžiau mineralą  blink.gif Ale visai jokio poveikio  cool.gif

ir man tas pats. Jokio teigiamo efekto schmoll.gif O kai kaina tokia, tai ir visai pikta, kad pinigai į balą išmesti.
Atsakyti
O as dabar naudoju eco, ir nepatinka jis man, nezinau ka po jo reikes bandyt g.gif
Atsakyti
aš irgi noriu viena produktą pagirti, tiesa, ne dezodorantą, bet muilą. Turiu probleminę odą, kankina acne. Visą gyvenimą pirkau brangius kremus, prausiklius ir t.t. niekas nepadėjo. Susigundžiau išbandyti ekologišką druide muilą, nu super thumbup.gif visos bėdos, jei ne išnyko, tai bent jau sumažėjo tikrai. Buvau nustebusi tokiu rezultatu. bigsmile.gif

Dedu nuorodą į tą muiliuką, be to mačiau kaip tik ten nuolaidos visai eko kosmetikai..

nuoroda: muilas su moliu ir arbatmedžio aliejumi
Atsakyti
QUOTE(morkine @ 2009 04 23, 09:54)

muilas nesausina odos? ax.gif
Atsakyti
Naudoju Urtekram rutulinį dezodorantą, tikrai geriau Thai.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 04 23, 09:59)
Naudoju Urtekram rutulinį dezodorantą, tikrai  geriau Thai.

Ir as jau kuris laikas Urtekram rutulinius dezodorantus naudoju 4u.gif Ma labai patinka.. Tiesa is pradziu irgi dregna, bet paskui isdziuva ir kvepia visa diena. Kvapas labai naturalus ir svelnus, nenustelbia kvepalu. Turejau su eukaliptais ir roziu. Su eukaliptais man patiko labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2009 04 23, 10:15)
Ir as jau kuris laikas Urtekram rutulinius dezodorantus naudoju  4u.gif  Ma labai patinka.. Tiesa is pradziu irgi dregna, bet paskui isdziuva ir kvepia visa diena. Kvapas labai naturalus ir svelnus, nenustelbia kvepalu. Turejau su eukaliptais ir roziu. Su eukaliptais man patiko labiau  mirksiukas.gif

naudojau ir as urtekram rutulini su eukaliptais. tai ziemos sezonui, gal ir nieko arba turi ne per daugiausiai prakaituot rolleyes.gif
Atsakyti
Aš naudoju rožių kvapo, nes man šis dabar labiausiai tiko, kažkaip mano būsenoj sunku kvapais nestuke.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 04 23, 10:57)
muilas nesausina odos? ax.gif

na, pas mane riebi oda, tai ir reikia, kad siek tiek pasausintu.. biggrin.gif Bet tikrai ne tiek, kiek parduotuviniai muiliai.. schmoll.gif
Atsakyti