Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Izolda @ 2009 04 17, 17:48)
o kur jo yra pirkti?

Šv.Stepono g. 6 smile.gif Stotelė nuo Vilniaus autobusų stoties, šalia kiaušinio skulptūros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 17, 20:56)
Šv.Stepono g. 6  smile.gif Stotelė nuo Vilniaus autobusų stoties, šalia kiaušinio skulptūros  biggrin.gif

o kaune kazi ner? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(truth @ 2009 04 17, 19:37)
sampunu ir balzamu yra ir nemazai  mirksiukas.gif atskira temele apie eko produktu parduotuves http://www.supermama...howtopic=314014

del tuso, gal Ramaskyte jums atrasys, nes as ne LT pirkau  ax.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 15, 10:06)
Aš tai pirkau ekologiška Weledos medetku krema kudikiams.Mano vaikas alergiškas turi atopini dermatita, bet nieko tiko,neišbere. Aš ir gi naudojau ir exipiali ir Locobase, bet jie deja cheminiai su parabenais.Tai dabar naudoju tik Weleda Calendula Moisturising Body cream.O nuo saules tai irgi pirksiu ekologiška priemone tikriausiai parsisiusiu iš Vokietijos, nes ten pigiau.

Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Gal kas nori prisijungti prie naturalaus purskiklio nuo kandandciu vabzdziu uzsakymo?

Noriu uzsisakyti IS CIA artimiausiu metu. Jei nieks neprisijungs, pirksiu viena.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 17, 14:42)
tikrai yra, gamina Sante. Kažkada siunčiausi iš vokiško puslapio www.natractiv.de, bet neturėtų būti tik jame vieninteliame smile.gif

naudoju retai, nes nelabai mėgstu lakuotis nagus, bet šiaip normalus lakas, net kvapą turi kaip ir visi wink.gif

ACIU, reikes ieskoti.
Atsakyti
Sveikos,

is karto atsiprasau uz kvaila klausima,isivaizduoju kad jum seniai yra atsibode atsakineti i tokius klausimus,bet niekur neradau informacijos apie tai.

Tai va noriu paklausti jusu apie aliejus,kuo skiriasi etereniai aliejai ir paparasti organiski aliejai? Kur as galiu naudoti eterinius aliejus? Ir ar galima rasti tokiu paciu organiniu alieju kaip ir eteriniu,nes kiek ziuriu online tai pasirinkimas visada yra didesnis eteriniu alieju,nei paptastu organisku,beje as kalbu apie organiskus eterinius aliejus.Jei kuri galit bent jau nuoroda imeskit man,labai man svarbu suzinoti ax.gif Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 04 19, 07:33)
Sveikos,

is karto atsiprasau uz kvaila klausima,isivaizduoju kad jum seniai yra atsibode atsakineti i tokius klausimus,bet niekur neradau informacijos apie tai.

Tai va noriu paklausti jusu apie aliejus,kuo skiriasi etereniai aliejai ir paparasti organiski aliejai? Kur as galiu naudoti eterinius aliejus?  Ir ar galima rasti tokiu paciu organiniu alieju kaip ir eteriniu,nes kiek ziuriu online tai pasirinkimas visada yra didesnis eteriniu alieju,nei paptastu organisku,beje as kalbu apie organiskus eterinius aliejus.Jei kuri galit bent jau nuoroda imeskit man,labai man svarbu suzinoti ax.gif  Aciu is anksto 4u.gif

Gal rasi atsakyma www.kvapunamai.lt
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 04 19, 09:13)
Gal rasi atsakyma www.kvapunamai.lt

Bandziau ten ieskot,bet kad nieko neradau,siaip man ju produkcija thumbup.gif ,ten rasciau sau daug ko nusipirkti,bet kad ten striuka su informacija,vienu zodziu ten neradau visu atsakymu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 18, 18:33)
Gal kas nori prisijungti prie  naturalaus purskiklio nuo kandandciu vabzdziu uzsakymo?

Noriu uzsisakyti IS CIA artimiausiu metu. Jei nieks neprisijungs, pirksiu viena.

o kiek gaunasi su siuntimu? ar jau bandėt tą purškalą? man labai aktualu vaikui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 04 19, 10:28)
Bandziau ten ieskot,bet kad nieko neradau,siaip man ju produkcija thumbup.gif ,ten rasciau sau daug ko nusipirkti,bet kad ten striuka su informacija,vienu zodziu ten neradau visu atsakymu verysad.gif

as taip suprantu - zodis "organic" ant produkto reiskia, kad jo gamyba yra ekologiska ir jis saugus tiek zmogui tiek gamtai: t.y. naudojamos medziagos auginamos ir apdorojamos nenaudojant pesticidu ir kitokiu chemikalu, gaminant ar perdirbant i sudeti dedami taip pat tik naturalus (ne sintetiniai, nekenksmingi) priedai, pakuojama i greit suyrancia ar perdirbama pakuote. Geriausia, kai ant produkto yra ta organiskuma patvirtinantis sertifikatas, pvz. soil asociation. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 04 19, 08:33)
Sveikos,

Tai va noriu paklausti jusu apie aliejus,kuo skiriasi etereniai aliejai ir paparasti organiski aliejai? Kur as galiu naudoti eterinius aliejus?  Ir ar galima rasti tokiu paciu organiniu alieju kaip ir eteriniu,nes kiek ziuriu online tai pasirinkimas visada yra didesnis eteriniu alieju,nei paptastu organisku,beje as kalbu apie organiskus eterinius aliejus.Jei kuri galit bent jau nuoroda imeskit man,labai man svarbu suzinoti ax.gif  Aciu is anksto 4u.gif

Eteriniai aliejai (trumpinam ea) yra koncentruoti ir naudojami lašinant juos į baziniais vadinamus augalinius aliejus. Todėl ea būna mažyčiai buteliukai, o bazinių jau didesni. EA naudoti reikia atsargiai, nes kaip jau rašiau jie labai koncentruoti, daugumą jų reikia skiesti, nes kitaip gali dirginti odą. O organinis aliejus yra jau visai kitos kategorijos sąvoka - organinis gali būti tiek eterinis, tiek bazinis aliejus, tiesiog šitas apibūdinimas parodo, kad aliejus yra išgautas iš ekologiškai užaugintų augalų. ax.gif Jei turi galimybę, aišku, geriausia rinktis organiškus/ekologiškus ea.

apie eterinius aliejus
apie bazinius aliejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 20 balandžio 2009 - 09:23
QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 18, 18:33)
Gal kas nori prisijungti prie  naturalaus purskiklio nuo kandandciu vabzdziu uzsakymo?

Labas, cia pigiau
http://www.mistrys.c...ray-p-3535.html
As noreciau, bet kad labai brangiai iseina 4u.gif
Atsakyti