Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Dagilis @ 2009 04 14, 23:52)
ax.gif kas atsakys man i si klausima? aciuks.gif

Ir dar vienas - ar buna naturalaus nagu lako? Jei taip - tai kur perkate, ar naudojate?

o ar yra ekoogisko blakstienu tuso?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 04 15, 09:55)

yra ir nemažai. o Lietuvoje yra Dr. hauschka (tikiuosi taip parašiau, nes niekaip nepataikau doh.gif ) Gal dar ir logona turi, nes šiaip dekaratyvinės ji tikrai turi.
Atsakyti
QUOTE(Romuva @ 2009 04 11, 12:29)
Sveikos  4u.gif ,
norėjau paklausti ką naudojate mažiems vaikams apsaugai nuo saulės? Taip pat ką galite rekomenduoti sausai vaikų odai. Dabar tepu Excipial riebiu kremu (vaistinėje patarė) ir į vonelę aliejuko įpilu. Vien aliejuko neužtenka. Skaičiau, kad esant sausai kūdikių odai, nerekomenduojama kasdien maudyti, o drėkinti odą tai reikia kasdien.

Aš tai pirkau ekologiška Weledos medetku krema kudikiams.Mano vaikas alergiškas turi atopini dermatita, bet nieko tiko,neišbere. Aš ir gi naudojau ir exipiali ir Locobase, bet jie deja cheminiai su parabenais.Tai dabar naudoju tik Weleda Calendula Moisturising Body cream.O nuo saules tai irgi pirksiu ekologiška priemone tikriausiai parsisiusiu iš Vokietijos, nes ten pigiau.
Papildyta:

Lietuvoje tai pasirinkimas menkas. Parsisiunčiau iš Vokietijos Lavera firmos. Ten pasirinkimas kur kas geresnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 15 balandžio 2009 - 09:04
Sveikos, aš jau senokai domiuosi ekologija. O ką jūs manot apie Karl Hadek aroma terapijos kosmetiką? http://www.aromaterapija.lt/
Esu išbandžius šampūną... Na, ne itin man jis tiko, plaukų neišplovė. Dukrytei lašus nuo slogos naudojau, tai patiko. Kokie jūsų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 15, 10:06)
Lietuvoje tai pasirinkimas menkas. Parsisiunčiau iš Vokietijos Lavera firmos. Ten pasirinkimas kur kas geresnis.

o kokie atsiliepimai? patinka? ax.gif
Atsakyti

Tušo ir lupdaziu tikrai yra 4u.gif. As naudoju Logonos blakstienu tusa - visai neblogas, kvepia naturaliu liepu kvapu, zinoma, jis nera toks patvarus, kaip tie cheminiai, bet nedirgina akiu.
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 15, 09:58)
yra ir nemažai. o Lietuvoje yra Dr. hauschka (tikiuosi taip parašiau, nes niekaip nepataikau  doh.gif ) Gal dar ir logona turi, nes šiaip dekaratyvinės ji tikrai turi.

Aš naudoju Dr.Hauschk'os. Man patinka, geras, tinka, nebyra, laiko, viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 04 15, 20:44)
Aš naudoju Dr.Hauschk'os. Man patinka, geras, tinka, nebyra, laiko, viskas čiki  thumbup.gif

As irgi turiu Dr.Hauschk'os Volume. thumbup.gif ir kvepia skaniai. Vienas minusas - vandeniukui neatsparus.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 04 15, 12:24)
o kokie atsiliepimai? patinka? ax.gif

Normalus eilinis tušas. Aišku koks Maxffaktorius tai daugiau prailgina tas blakstienas. O čia jos tokios naturalesnes palieka, neužjuodina labai.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 04 14, 22:52)
Ir dar vienas - ar buna naturalaus nagu lako? Jei taip - tai kur perkate, ar naudojate?

tikrai yra, gamina Sante. Kažkada siunčiausi iš vokiško puslapio www.natractiv.de, bet neturėtų būti tik jame vieninteliame smile.gif

naudoju retai, nes nelabai mėgstu lakuotis nagus, bet šiaip normalus lakas, net kvapą turi kaip ir visi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 04 15, 23:40)
As irgi turiu Dr.Hauschk'os Volume.  thumbup.gif ir kvepia skaniai. Vienas minusas - vandeniukui neatsparus.

o kur jo yra pirkti?

o yra pirkti Lietuvoj ekologisko plauku sampuno ir balzamo?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 04 17, 18:48)
o kur jo yra pirkti?

o yra pirkti Lietuvoj ekologisko plauku sampuno ir balzamo?

sampunu ir balzamu yra ir nemazai mirksiukas.gif atskira temele apie eko produktu parduotuves http://www.supermama...howtopic=314014

del tuso, gal Ramaskyte jums atrasys, nes as ne LT pirkau ax.gif
Atsakyti