Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 17:53)
o kaip tada naudoti teisingai?  biggrin.gif

O kaip naudojamas kremas iš tūtelės? Tiesiog išspaudi ant pirštų ir tiek, tada jau niekaip neišsitepsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vada @ 2009 04 08, 08:50)
gal galima konkrečiau, koks kremukas?
aš tepiausi sviestmedžio aliejum, bet alergizavo man pilvo odą  verysad.gif buvo nusėtas raudonais spuogeliais. dabar tepu makadamijų aliejumi (nes tik toki turiu).
ką nusipirkti vietoj sviestmedžio, kad ir drėkintų, ir didintų elastingumą, ir pan.? dar nėštumas neįpusėjo, o jau įsitaisiau kelias strijas  verysad.gif

Aš irgi būdama nėščia sąžiningai kiekvieną dieną ir neturiu nei vienos strijos, bet čia manau tikrai pirmiausia genai, o po to jau kosmetika lemia jų atsiras ar ne ax.gif tuo metu naudojau nenatūralias priemones,tai čia jų nereklamuosiu blush2.gif
Dabar tepčiausi įvairiausiais ekologiškais aliejais, simondsijų, avokadų ir t.t., jei sviestmedis netinka. turbūt svarbiausia maitinti ir drėkinti odą, kad būtų elastinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 08, 17:34)
O kaip naudojamas kremas iš tūtelės? Tiesiog išspaudi ant pirštų ir tiek, tada jau niekaip neišsitepsi tongue.gif

hihihi.gif

matai, aš įsivaizdavau, kad eina iš tiūbiko kremas iškart su tuo metalu, nesvarbu, kaip tu jį spaudi ir ką lieti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 16:09)
Izolda, kokį makiažo valiklį naudoji ir kokias makiažo priemones? smile.gif Domina firmų pavadinimai.

Ekologija dar tik neseniai pradejau dometis, tad kol kas pas mane gyvenime jos ne kazin kas blush2.gif Biodhermos makiazo valiklis pas mane, bet neteigiu nieko apie ji, tiesiog kazkada rekomendavo dermatologe. Bet buciau dekinga, jei cia pasiulytum koki ekologiska 4u.gif

O kremais ir gal bciau tepliojusis, jei poreikis butu buves. Bet da riebi, tai ir neprireike. Bet dabar kai emiau dometis, tai, manau, ir nebenaudosiu.
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 08, 15:14)
doh.gif koks jis chemikas, jei nezino, kad yra dantu pastu be F ir kreidos pagrindu, nuo kurios ir nemirsi nuryjus

as nezinau ar jis nesidomi, cia tik as taip svarsciau. O jis kalbejo bendraja prasme apie komercines pastas. Apie ji tik zinau, kad chemija buvo pirmasis mokslas, veliau issipleti. zinau, kad veda paskaitas mitybos klausimais ir atlieka kazkokius mokslinius tyrimus. Daugiau nzn,nes mazai su juo bendravau. Bet nepazistant ir nezinant nederetu teisti. As tik pasidalinau tuo, ka jis patare. Pati noriu isgirsti ivairesniuuomoniu, nes kam seimoj pasakau, kad dantis valytis su CaO, lieku vos ne idiotes vietoj, mat tai statybine ar kokia medz g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 08, 08:13)

P.S. Kas liečia tavo anytos strijas, tai ko tai nelabai tikiu, nes visi žinom, kad senos strijos neišnyksta schmoll.gif . Kad kremai, aliejai padeda jų išvengti tai tikrai tikiu, nes pati nėštumo metu tepiau tokiu kremu, mano n draugių tepė, tai tikrai nei vienai neatsirado.

Weledos alieju naudojo kai buvo nescia, ji gyveno Vokietijoje, todel Weledos produktai buvo pasiekiami ir tais laikais mirksiukas.gif
Sutinku, kad senos strijos kaip ir susiformavusios rauksles neisnyksta drinks_cheers.gif

siaip Weledos produktai man atrodo patys naturaliausi, bent jau is tu kuriuos naudoju thumbup.gif bet thumbup.gif nelabai man ju kvapas schmoll.gif kiekviena pavasari kankina alrgija, tai zoliu kvapas man schmoll.gif
O del ekologisku kosmetikos priemoniu, tai kartais siek tiek akiu dumimas, reikia gerai pasidometi, Ziurejau laida apie BIO kosmetika pvz Prancuzijoje galima rasyti ant pakuotes BIO jei is visu produkto komponentu bent 10% yra is BIO ukiu. Todel pvz Yves rocher kosmetikos linija su lavandu aliejum puikuojasi BIO zenklu, tai pamacius nusipirkau, bet kai pamaciau sudeti doh.gif doh.gif tai salia triju lasu BIO aliejaus buvo pilna parabenu doh.gif Labiausiai pasitikiu vokiskais zenklais, o ypac ECOCERT.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 08, 18:21)
The body shop

Aciu 4u.gif
Na sita tai tikrai schmoll.gif - gal kada ten ir buvo geresne kosmetika, bet kiek zinau, po to, kai ja perpirko L'orealis - nieko gero. Tikiuosi nemaisau su L'occatin g.gif - apie kazkuria ir skaiciau, kad perpirko.

QUOTE(Chippie @ 2009 04 08, 21:32)
O del ekologisku kosmetikos priemoniu, tai kartais siek tiek akiu dumimas, reikia gerai pasidometi, Ziurejau laida apie BIO kosmetika  pvz Prancuzijoje galima rasyti ant pakuotes BIO jei is visu produkto komponentu bent 10% yra is BIO ukiu. Todel pvz Yves rocher kosmetikos linija su lavandu aliejum puikuojasi BIO zenklu, tai pamacius nusipirkau, bet kai pamaciau sudeti doh.gif  doh.gif  tai salia triju lasu BIO aliejaus buvo pilna parabenu doh.gif  Labiausiai pasitikiu vokiskais zenklais, o ypac ECOCERT.

Tai va, kad bio dar nereiskia, kad naturalu viskas... visur turi zmogus ziureti sudeti.
Atsakyti
[quote=Izolda,2009 04 08, 20:11]
Ekologija dar tik neseniai pradejau dometis, tad kol kas pas mane gyvenime jos ne kazin kas blush2.gif Biodhermos makiazo valiklis pas mane, bet neteigiu nieko apie ji, tiesiog kazkada rekomendavo dermatologe. Bet buciau dekinga, jei cia pasiulytum koki ekologiska 4u.gif

Galiu parekomenduoti akiu makiazui valyti migdolu alieju. As naudojau weledos, bet ko gero tiktu ir kitu firmu. Tik valyti reikia vatos diskeli sudrekinus, nugrezus, ir tik tada suvilgius aliejum, kitaip daug aliejaus isigers i vatele ir riebiai valysis.
Atsakyti
[quote=Laukugelele,2009 04 08, 22:17]
[quote=Izolda,2009 04 08, 20:11]

[/quote]

makiažui nuvalyti taip apt tinka Weleda migdolų pienelis
toks

aš naudoju jį, nepalieka jokio riebumo jausmo pavalius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukugelele @ 2009 04 08, 22:17)
Galiu parekomenduoti akiu makiazui valyti migdolu alieju. As naudojau weledos, bet ko gero tiktu ir kitu firmu. Tik valyti reikia vatos  diskeli sudrekinus, nugrezus, ir tik tada suvilgius aliejum, kitaip daug aliejaus isigers i vatele ir riebiai valysis.

Kaip tik toki turiu - reikes pabandyti, dabar tik rankas pasitepu, bet man sausumo tas migdolu aliejus nepanaikina, gal jis tam ir neskirtas?
Papildyta:
QUOTE(lidusia @ 2009 04 08, 22:59)
makiažui nuvalyti taip apt tinka Weleda migdolų pienelis
toks
aš naudoju jį, nepalieka jokio riebumo jausmo pavalius  thumbup.gif

Jame radau ''riebiuju rugsciu glicerida'' - kas cia per daiktas kazin g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 08, 08:36)
poster_offtopic.gif du nėštumai ir niekada nieko netepiau - strijų neturiu smile.gif manau ne vien kremukai turi įtakos  rolleyes.gif tikrai yra mergaičių naudojančių brangias priemones, kurioms atsiranda strijos  ax.gif

tikrai ne vien, odos tam tikros savybes, dar gal ziurint, kada gimdoma (amziu turiu omenyje) g.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 08, 09:37)
Pastebėjau, kad Weledos kosmetikos pakuotės tiesiog man akyse yra. Na, bent jau tūtelės. Jos daug kur suskilinėja.

man taip pat atsitiko weledos cinko kremuku, net nzn, kaip jis cia taip nusilankste doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 08, 23:28)
tikrai ne vien, odos tam tikros savybes, dar gal ziurint, kada gimdoma (amziu turiu omenyje) g.gif

kažin nuo kada tas rizikingasis amžius prasideda? lotuliukas.gif ateity reiks gal rūpintis, visgi ne jaunyn (nors kai kas sakė į darželį ves mane cool.gif lotuliukas.gif ) bet šiaip manau ir gyvensena turi įtakos, genai bei vaisiaus dydis ir visa nėštumo eiga ax.gif įtariu nešiojant kokius trynukus wub.gif tepk ką nori smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 09, 01:09)
kažin nuo kada tas rizikingasis amžius prasideda?  lotuliukas.gif ateity reiks gal rūpintis, visgi ne jaunyn (nors kai kas sakė į darželį ves mane  cool.gif  lotuliukas.gif ) bet šiaip manau ir gyvensena turi įtakos, genai bei vaisiaus dydis ir visa nėštumo eiga  ax.gif įtariu nešiojant kokius trynukus  wub.gif tepk ką nori smile.gif  ax.gif

tai, kad dar jaunute ir esi 4u.gif sutinku, tikrai daug kas lemia, bet mastau, kad su metais oda praranda savo elastinguma, tai gal gimdant veliau, tikimybe dideja, ar klystu? g.gif
Atsakyti