QUOTE(MAMarija @ 2009 04 08, 07:13)
tik man norėtusi ne purškiamo reikalo, o tiesiog užpilamo ant vatos diskelio.
o kas tau neleidzia jo uzsipurksti ar uzsipilti ant vatuko, juk tai vienas is budu ji panaudoti
QUOTE(Vada @ 2009 04 08, 07:50)
ką nusipirkti vietoj sviestmedžio, kad ir drėkintų, ir didintų elastingumą, ir pan.? dar nėštumas neįpusėjo, o jau įsitaisiau kelias strijas
mangu ir kokosu aliejus
, dar tamanu ipilciau
QUOTE(jadzka @ 2009 04 08, 07:57)
Kunigunda, o tu man pasakyk kiek įtakos turi tas procentėlis ekologiškų žolelių? Nu jei jau įvarvinta lavandos eterinio aliejaus 5 lašai į kūno losijono bonką ir ta lavanda užauginta ekologiškai, o kita sudėtis ne pati geriausia...
DAr va biški ne į temą: žiūrinėjau jogurtus, man rodos Lietuviškas kažkoks, gal BIOs
: neatsimenu, bet užrašyta EKOLOGIŠKAS, ale užtat pridėta konservantų, skonio stipriklių ir pan. Tai kartais darosi taip DZIN, kad ekologiškai maitinamos tas karvės.
tokius bajerius labiau daro TBS ir pan., sertifikuoti gamintojai tikrai deda nemazai tu ekologisku produktu -juk tikrai yra galimybe sudetyje pamatyti, kurie produktai is ekologisku ukiu. Ekologiski produktai yra svaresni (nekalbu apie LT, nes pas mus ir negeru dalyku yra siuo klausimu), taciau neretai kokiam uzkampyje augantys augalai sukaupia daugiau naudingu medziagu, nors jie ir nera ekologiski.
O, kaip pati ir sakai, 5 lasai levandos ir 5 parabenai paciam vidury neturi jokios reiksmes
Zodziu "ekologiska" yra zaidziama, nes zmones linke manyti, kad sis zodis jau pats savaime reiskia dar ir labai naturalu, bet realiai, visada reikia ziureti sudeti, nes gali buti "a la TBS triukai". Dazniausiai LT, sertifikuotuose Ekoagros produktuose nebuna skoniu stiprikliu ir pan. dalyku
, bent jau as kazkaip nesu uzmacius
QUOTE(Izolda @ 2009 04 08, 09:50)
O vienas destytokas (chemikas) kategoriskai pasisako pries dantu pastas, nes jose esantis F labai kenkia. Ir siulo dantis valinti su CaO - nepagesintom kalkem. Sako, kad net prarijus jos nekenkia.
koks jis chemikas, jei nezino, kad yra dantu pastu be F ir kreidos pagrindu, nuo kurios ir nemirsi nuryjus