QUOTE(Chippie @ 2009 04 07, 23:49)
o kaip kiti Weledos produktai???? kokie atsiliepimai ir kokius tonikus jus naudojate
Nežinau ar aktuali vaikiška linija, bet naudojam turbūt visą medetkų liniją: vaikiškus kūno prausiklį, aliejų į vonią, šiaip aliejuką, kūno kremą, veido kremą, paprastą muilą, šalčio kremą, na ir dantų gelį. Ką galiu pasakyti apie medetkų liniją? Apskritai tai man viskas patinka jau vien dėl to, kad tai natūralu, ir kad kvepia tokie produktai ne sintetiniais intensyviais kvapais, o natūraliai. Tačiau iš mano išvardintų produktų likau nepatenkinta medetkų aliejumi pilamu į vonią (kažkaip nelabai riebina vandenį) ir drėkinančiu veido kremu (tepi ir atrodo, kad jo sudėtyje būtų cinko, na bet gal taip arodo, nes man vaiko veido oda labai sausa). Iš medetkų linijos pasiteikino vaikiškas dantų gelis ir šalčio kremas. Išties šalčio kremas mums nerealus . Jis iš pradžių atrodė keistas, toks skaidrus gelsvas, tarsi vazelinas. Tačiau apsauga nuo šalčio tikrai gera, teko išbandyti visai šeimai slidinėjant Šveicarijos kalnuose prie -15 šalčio. Plius jis man labai padėjo tuomet, kai apšalusioms skilinėjančioms lūpoms nebepadėjo jau niekas. Galvoju *****, pabandysiu kremo ant lūpų pasitepti, gal daugiau riebins. Ir... . Kaip ir rašiau, tai tarsi skystas nelipnus vazelinas, taigi sekančią žiemą šį kremą pirksiu vėl ir naudosiu jį ir kaip kremą, ir kaip vazeliną lūpoms.
Dar naudoju štai tokį aliejuką veidui: http://www.weleda.lt...c...&prod_id=64 Irgi .
Išbandžiau ir beržų kūno šveitiklį. Normalus, nieko superinio, ir nieko blogo, bet užtai kvepia natūraliu kvapu, dėl ko aš svaigstu .
Dantų pastos suaugusiems tai bjaurokos pakankamai, bet ir vėl man viskas ok jau vien dėl to, kad jos natūralios.
Aš taip pat nenaudoju veido kremo, man tiesiog būtinas tonikas. Kol nebuvau susidomėjusi ekologija, pats pačiausias buvo L'Occitan'o alyvuogių, todėl labai džiausgiuosi vakar atrastu sertifikuotu alyvuogių toniku. Būtinai išbandysiu netolimoje ateityje. O šiaip prieš kelias dienas iš KN įsigijau rožių hidrolatą. Geras irgi, tik man norėtusi ne purškiamo reikalo, o tiesiog užpilamo ant vatos diskelio.
P.S. Kas liečia tavo anytos strijas, tai ko tai nelabai tikiu, nes visi žinom, kad senos strijos neišnyksta . Kad kremai, aliejai padeda jų išvengti tai tikrai tikiu, nes pati nėštumo metu tepiau tokiu kremu, mano n draugių tepė, tai tikrai nei vienai neatsirado.