Ar teko girdėti apie šią produkciją: http://www.aromatera...t/katalogas.php ?
Kad sertifikatų neturi, tai lyg ir matau (internet. puslapyje nenurodyta, kad tai sertifikuota produkcija), o kaip yra iš tikrųjų
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 07, 16:11)
Pasirodė nauja alyvuogių (ją dievinau ir nesertifikuotą) sertifikuota linija - tonikai, valymo putos, kremas, pienelis, antiperspirantai ir kt.
muilai geri Jei dezodorantus išbandysi, būtinai duok žinoti
QUOTE(katutis @ 2009 04 07, 17:55)
muilai geri
Bet muilai kiek žinau nesertifikuoti, ar ne? Įdomu ar kas nors šifravotės šios produkcijos (nesertifikuotos) sudėtis. Aišku, kad tai ne visai natūrali kosmetika, bet kažin ar labai baisi?
P.S. Mano žiniomis, kol kas sertifikuoti yra trys keturi produktai, t.y. vaikiška linija, levandų kūno pienelis, pamidorų kremas ar kažkas ten panašaus, na ir šiandien užmatyta naujoji alyvuogių linija.
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 07, 17:08)
Bet muilai kiek žinau nesertifikuoti, ar ne? Įdomu ar kas nors šifravotės šios produkcijos (nesertifikuotos) sudėtis. Aišku, kad tai ne visai natūrali kosmetika, bet kažin ar labai baisi?
P.S. Mano žiniomis, kol kas sertifikuoti yra trys keturi produktai, t.y. vaikiška linija, levandų kūno pienelis, pamidorų kremas ar kažkas ten panašaus, na ir šiandien užmatyta naujoji alyvuogių linija.
pries pusmeti, gal kiek ilgiau, teko ziureti vyrisko kremo sudeti -tai baisoka buvo tikrai
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 07, 17:49)
Kad sertifikatų neturi, tai lyg ir matau (internet. puslapyje nenurodyta, kad tai sertifikuota produkcija), o kaip yra iš tikrųjų
jei tik atmintis nemeluoja, tai kazkas sake, jog sudetyje galima rasti negerumu, internete jie pilnu sudeciu neskelbia..
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 04 03, 20:57)
Tai tokia kosmetika, kuriai pagaminti nebuvo naudojami sintetiniai priedai
Tai kas tuomet yra naturali kosmetika ir organine kosmetika?
Nes naturali ir organine tikrai skiriasi.
QUOTE(gelyte111 @ 2009 04 07, 18:41)
organine yra naturali, bet naturali ne visada organine. Paprastai 100 % organiniai buna tik aliejai, o jau produktuose ekologiskai uzaugintu medziagu kiekis svyruoja, ir kartais buna tik 40 %.
Esminis skirtumas, kad vienoje augalai yra ne is ekologisku ukiu, o kitoje -is ekologisku. Zinoma, turint omeny, kad ir TBS save vadina ekologiska ir naturalia kosmetika nieko nereiskia, nes siuose produktuose yra sintetiniu konservatu, emulsikliu ir pan.
Realiai, naturali kosmetika, kuria mes naudojam yra naturali/ ekologiska, nes sudetys yra daugiau misrios, bet jose tikrai nera sintetiniu medziagu.
QUOTE(gelyte111 @ 2009 04 07, 19:41)
sveikutes, naturali nuo ekologiskos labai skiriasi .Kaip ir kiekvienam suprantama savokas kas yra ekologiska ir kas yra naturalu. LOGONOS ir SANTE komapnija kiekviena savo klijantui/ei paaiskina kas naturalu ir sertifikuota
Kuo skiriasi ekologiska ir naturali kosmetika?
Kompanija atsako: "Mes nevartojame naturalios kosmetikos termino,nes manome,kad jis pakankamai neapibrezia kas tai yra naturalus produktas,kokias kriterijais yra nustatomas naturalumas,kurie galetu buti pakankamai apibrezti ,skaidrus,suprantami visuomeneje.Todel mes naudojame termina-ekologiska kosmetika."
"ekologiska kosmetika skiriasi tuo ,kad dalis zaliavu yra isauginta naturaliuose augimvietese arba ekologiskuose ukiuose,taip pat tuo,kad jos sudetyje maziau sintetiniu cheminiu ingrindiantu,pavyzdziui susintetiniu naftos produktu,,kurie gali buti pavojingi zmogaus sveikatai,sukelti elergiskas reakcijas,ir kurie sunkiai skaidosi patekiai i nutekamuosius vandenis ar gamta, todel ir prisideda prie aplinkos tersimo"
manau, db kazkas bus aiskiau
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 07, 18:20)
siandien intike uztikau sios firmos veido krema - , tai visas pasitikejimas dingo. Naturalus tai greiciausiai jis yra, bet ar ne rafinuotas -tai tikrai nebezinau
Aciu uz atsakima. manau pro ta parduotuve praeisiu pro sali
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 07, 18:08)
Tų produktų,kurie nėra sertifikuoti, tai sudėtis tikrai baisi buvau nusipirkusi kremą su taukmedžiu, dar nebuvau bandžiusi, kai susidomėjau ekologiška kosmetika, paskaičiau ir nepradėjau - labai sudėtis nepatiko
gal kam reikia parasyti informacijos kas yra sertifikatas? ar kazka panasaus? ))?
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 07, 17:11)
L'Occitane firmos gerbėjoms (tokia iki perėjimo prie sertifikuotos kosmetikos buvau aš) smagi žinia . Aš ką tik iš miesto ir sutapkt tu man, kad ėjau pro šią parduotuvę liūdnai galvodama, kad beveik jau neteks į ją užsukti, bet... ant lango pamačiau "ECOCERT" ženklą ir nudžiugau. Pasirodė nauja alyvuogių (ją dievinau ir nesertifikuotą) sertifikuota linija - tonikai, valymo putos, kremas, pienelis, antiperspirantai ir kt.
Tai, berods, trečias sertifikuotas produktas šioje parduotuvėje .
Tai, berods, trečias sertifikuotas produktas šioje parduotuvėje .
ir as tikiuosi, kad jie neapsirobos tik keliais produktais kol nesidomejau ekologija, tai labai daznai uzsukdavau i l'Occitane parduotuves, nes tikejau, kad ten geros kokybes naturalus produktai.
Jie nau seno marketinga orientuoja naturalumo keliu, bet vienu metu nusivyliau, pamacius, kad ju produktuose yra siek tiek "blogio".
noreciau jusu paklausti apie Weledos produktus. Turiu alieju plaukams, tai tikrai esu patenkinta mano dazytiems plaukams labai tinka.
Bet va ju kremu poveikiu kazkaip abejoju... nors anyta sake, kad budama nescia tepesi Weledos aliejum ir striju po 3 nestumu beveik neturi Nusipirkau ersketroziu tonika ir likau nepatenkinta, puse susigeria i vatele, prastai oda nuvalo ir nepalieka gaivumo jausmo....
o kaip kiti Weledos produktai???? kokie atsiliepimai ir kokius tonikus jus naudojate
Papildyta:
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 07, 17:49)
neseniai baigiau sios firmos roziu vandeni, naudojau kaip tonika. Nezinau ar sertifikuota, bet sudetis labai trumpa ir gera
galiu pasakyti, kad pats geriausias tonikas koki tik teko kada naudoti, pirksciau ir pirkciau, tik deja ten kur gyvenu, jo nera pirkti galioja neilgai tai ir prisipirkti negaliu
reikes paziureti gal kokioj internetinej parduotuvej prekiauja sios firmos produktais