Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 06, 15:25)
verysad.gif  tai patartum visai nenaudoti, pilt lauk? (gaila, kad nusipirkai tada, kai dar nezinojome ju kokybes verysad.gif ) o kokius kunui naudoji dabar?

turiu monoi, ir is ivairiu alieju pasigaminus kuno sviesta mirksiukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 06, 15:51)
... as nezinau del butent kokios priezasties aliejus, apie kuriuos kalbate, vadinate negerais.
bet kad karstoje temperaturoje pabuves ar rafinuotas aliejus gali kenkti (sendinti oda, kimsti poras ir kt) del jame atsiradusiu laisvuju radikalu, rugsciu, tai daug kur raso.

kaip zinai, ne vien rafinavimas gali lemti "nekokybe", bet ir ekstrahuojant naudojamos tam tikros medziagos, paciu produktu kokybe, uzauginimo salygos ir t.t., kurios labai sumenkina galutinio produkto verte, realiai, tu alieju ir spalva, konsistencija, ir kvapas nuleme toki ju neigiama ivertinima ax.gif
Atsakyti
Aš ką tik iš KN. Ir tikrai ten išgirdau, kad Barmunės produkcijos geriau jau schmoll.gif.
Sako, pirkit ką norit - Weledą, iš "Sveiki produktai", iš KN, bet tik ne iš Barmunės.
O šiaip tai buvau sužavėta KN produkcija. Jau vien ko vertas kakavos sviesto kvapas thumbup.gif . O dar maniau jo turinti namuose (esu pirkusi iš saldainių praduotuvės "Rūta"), pasirodo mano turimas turbūt tik gulėjo šalia tikrojo kakavos sviesto doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 06 balandžio 2009 - 16:39
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 06, 16:38)
Aš ką tik iš KN. Ir tikrai ten išgirdau, kad Barmunės produkcijos geriau jau schmoll.gif.
Sako, pirkit ką norit - Weledą, iš "Sveiki produktai", iš KN, bet tik ne iš Barmunės.
O šiaip tai buvau sužavėta KN produkcija. Jau vien ko vertas kakavos sviesto kvapas thumbup.gif .  O dar maniau jo turinti namuose (esu pirkusi iš saldainių praduotuvės "Rūta"), pasirodo mano turimas turbūt tik gulėjo šalia tikrojo kakavos sviesto doh.gif .

o ką jūs su tuo kakavos sviestu darot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 04 06, 18:04)
o ką jūs su tuo kakavos sviestu darot? bigsmile.gif

Aš jo buvau įsigijusi ligų atvejui. Pavyzdžiui esant stipriam gerklės skausmui visi žinom, kad sveika gerti karštą pieną su medumi. Taigi, su kakavos sviestu dar sveikiau:). Tik šį kartą reikės nusipirkti tikrojo kakavos sviesto (ir ką aš iki šio naudojau?), nes mačiau galiojimas jo ilgas.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 06, 17:19)
Aš jo buvau įsigijusi ligų atvejui. Pavyzdžiui esant stipriam gerklės skausmui visi žinom, kad sveika gerti karštą pieną su medumi. Taigi, su kakavos sviestu dar sveikiau:). Tik šį kartą reikės nusipirkti tikrojo kakavos sviesto (ir ką aš iki šio naudojau?), nes mačiau galiojimas jo ilgas.

kakavos sviesto galiojimo laikas ilgas, o naudojai rafinuota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 06, 18:30)
kakavos sviesto galiojimo laikas ilgas, o naudojai rafinuota  ax.gif

reikėjo parašyti, kad naudojau š--ą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 06, 17:33)
reikėjo parašyti, kad naudojau š--ą lotuliukas.gif

lotuliukas.gif , kuri ruta deda i savo gaminamus saldainius
Atsakyti
Kunigunda78, kaip gaminaisi kūno sviestą?
Atsakyti
Sveikutės mielosios, smile.gif aš esu viena iš jūsų ,kuri domisi ekologiška kosmetika LOGONOS ir SANTE firmos, tikrai kolkas nenusivyliau, kaip buvo mineta ji sertifikuota,patikima,patikrinta dermatologu,be jokiu kenksmingu mūsų kūnui medžiagų mirksiukas.gif .dabar jau esu tos firmos eko konsultantė, jeigu ką domina parašykit man .Aš jums aprašysiu apie kiekvieną produktą ,kurių yra tikrai platus pasirinkimas smile.gif blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Sveikutės mielosios, smile.gif aš esu viena iš jūsų ,kuri domisi ekologiška kosmetika LOGONOS ir SANTE firmos, tikrai kolkas nenusivyliau, kaip buvo mineta ji sertifikuota,patikima,patikrinta dermatologu,be jokiu kenksmingu mūsų kūnui medžiagų mirksiukas.gif .dabar jau esu tos firmos eko konsultantė, jeigu ką domina parašykit man .Aš jums aprašysiu apie kiekvieną produktą ,kurių yra tikrai platus pasirinkimas smile.gif blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 06, 16:38)
O dar maniau jo turinti namuose (esu pirkusi iš saldainių praduotuvės "Rūta"), pasirodo mano turimas turbūt tik gulėjo šalia tikrojo kakavos sviesto doh.gif .

jis Rūtoje labai nesveikai išbalęs tongue.gif Tikrai, kaip po to patikėti jų saldainias ir šokoladu wink.gif

kunigunda78, o kam naudojamas kakavos oksidas? 4u.gif Mačiau pas tave krepšelyje, bet nesusizgribau paklausti tada sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 04 06, 18:50)
Kunigunda78, kaip gaminaisi kūno sviestą?

gan paprastai - kakavos ir mango sviesta siek tiek pasildziau, tada gerai viska issukau, kol neliko jokiu grudeliu, kitame inde ismaisiau/ isplakiau kombo sviesta, kokosu alieju, makadamiju alieju ir tamanu. Tada i sia mase supyliau pirmus 2 aliejus, tada plakiau,plakiau, plakiau. Paskui reikejo si dubeneli ideti i inda su ledukais ir maisyti kol prades tirsteti (kuo geriau maisysi tuo didesni kieki ismaisysi mirksiukas.gif ). Kai jau sutirstes reikia sulasinti EA ir dar siek tiek pamaisyti. Superinis tuo, kad vos patekes ant odos pradeda tirpti, kaip kokosas

QUOTE(katutis @ 2009 04 07, 09:09)
kunigunda78, o kam naudojamas kakavos oksidas?  4u.gif Mačiau pas tave krepšelyje, bet nesusizgribau paklausti tada sad.gif

kakavos oksida galima butu vadinti prabangiausiu kakavos sviestu ax.gif - jo panaudojimo galimybes tokios pat kaip ir kakavos sviesto -valgyti, i kremus, balzamus ir t.t., bet del savo kainos jo imami tik nedideli kiekiai. Tai kaip ir kakavos sviesto koncentratas, kur yra tik pacios paciausios medziagos. As ji pirkau lupu balzamui, bet galvoju ir veido kremui panaudosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 07, 12:23)
gan paprastai - kakavos ir mango sviesta siek tiek pasildziau, tada gerai viska issukau, kol neliko jokiu grudeliu, kitame inde ismaisiau/ isplakiau kombo sviesta, kokosu alieju, makadamiju alieju ir tamanu. Tada i sia mase supyliau pirmus 2 aliejus, tada plakiau,plakiau, plakiau. Paskui reikejo si dubeneli ideti i inda su ledukais ir maisyti kol prades tirsteti (kuo geriau maisysi tuo didesni kieki ismaisysi  mirksiukas.gif ). Kai jau sutirstes reikia sulasinti EA ir dar siek tiek pamaisyti. Superinis tuo, kad vos patekes ant odos pradeda tirpti, kaip kokosas
kakavos oksida galima butu vadinti prabangiausiu kakavos sviestu  ax.gif - jo panaudojimo galimybes tokios pat kaip ir kakavos sviesto -valgyti, i kremus, balzamus ir t.t., bet del savo kainos jo imami tik nedideli kiekiai. Tai kaip ir kakavos sviesto koncentratas, kur yra tik pacios paciausios medziagos. As ji pirkau lupu balzamui, bet galvoju ir veido kremui panaudosiu  g.gif

O gal bandei gamintis losijonus arba kremus kūnui? T.y, kad susigertų kaip kremas ir t.t. Nes man aliejai kiek per sunkūs.
Nes kiek žiūrėjau receptų - reikia emulsinio vaško arba kažko panašaus, o iš kur gauti tokio gėrio g.gif:
Atsakyti