QUOTE(Varna @ 2009 03 25, 13:24)
Kam ta ironija, negi kažką asmeniško paliečiau? Aš juk jūsų nekritikuoju, atvirkščiai, esu natūralizmo šalininkė, bet gal tiesiog nerandu geros kokybės natūralių kosmetikos priemonių? Jeigu konkrečiai, mane nuvylė Weleda ir Madara ir dar keli kremai.
Aš ne chemikė, bet turiu teisę svarstyti, ar ne?
Varna, gali būti aibė priežasčių, kodėl netinka vienas ar kitas produktas - nuo kvapo darosi bloga, skauda galvą, esi alergiška kokiai nors žolei, kyla bėrimai nuo įvairių ingredientų, konservantų. Tai nereiškia, kad kremas blogas, o kad odai kažkas netinka ir tu, kaip gera savo odos "šeimininkė", turėtum išsiaiškinti, kas, o ne teigti, kokie be ryšio yra natūralūs kremai.
todėl man ir įdomu, gal esi chemikė ar panašiai ir rimtai gali nurodyti, kas ir su kuo yra blogai derinama, kokių iš tikrųjų tikslų siekia gamintojai
apskritai, kažkas čia nesueina - esi natūralizmo šalininkė, o kokio ten kremo eisi pirkti?
jei jau atvirai, mane irgi nuvylė Weledos kremas (nuo jos pradėjau savo pasirinkimą natūralioje kosmetikoje), taip pat nepatiko Madara. Bet kadangi norėjau eiti būtent natūralizmo keliu, per metus-pusantrų atsirinkau, kas man tinka, patinka. Pirk mėginukus, prašyk panų, gal duotų ką pasibandyti, jei ir toliau nori natūralumo. Nes lengviausia pareikšti, kad domiesi natūralizmu, bet tuoj eisi į pvz. Sarmą apsipirkti parafininio kremo veidui.
pasidomėk principais, nauda/žala, teisingu kosmetikos priemonių vartojimu - gal pasikeis pačios požiūris bei priemonių poveikis