Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(agnuta @ 2009 03 25, 11:40)
panasu, kad nelabai supranti apie kremu sudedamasias dalis ir kokia ju paskirtis. gal vertetu pasidometi? padaryti patrauklu produkta, kad jis negestu, estetiskai atrodytu, maloniai kvepetu yra ne naturaliu kremu gamintoju tikslas, bet tavo mineto chanelio ir visu kitu nenaturalios produkcijos gamintoju tikslas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 03 25, 09:39)
Manau, kad pvz gamindami a la ekologišką kremą veidui gamintojai nei kiek negalvoja apie jo poveikį odai, o tik apie tai, kaip daugiau mažiau be chemijos padaryti patrauklų produktą-

Žodžiu pagalvojau, kad eisiu vėl pirkti mylimą Chanelio kremą  biggrin.gif

o apie ką, tavo nuomone, galvoja? rolleyes.gif Kaip padaryti, kad būtų kuo blogiau? tongue.gif Gali būti, kad daugiau tavo pačios problema, jei nemokėjai ar nenorėjai atsirinkti, kas tiktų tongue.gif

na, o jei turi chemikės, medikės išsilavinimą, tai pakomentuok, kur, tavo nuomone, yra klaidos natūralių kremų receptūrose wink.gif

sėkmės lotuliukas.gif

Atsakyti
Kam ta ironija, negi kažką asmeniško paliečiau? Aš juk jūsų nekritikuoju, atvirkščiai, esu natūralizmo šalininkė, bet gal tiesiog nerandu geros kokybės natūralių kosmetikos priemonių? Jeigu konkrečiai, mane nuvylė Weleda ir Madara ir dar keli kremai.
Aš ne chemikė, bet turiu teisę svarstyti, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 03 25, 14:24)
Kam ta ironija, negi kažką asmeniško paliečiau? Aš juk jūsų nekritikuoju, atvirkščiai, esu natūralizmo šalininkė, bet gal tiesiog nerandu geros kokybės natūralių kosmetikos priemonių? Jeigu konkrečiai, mane nuvylė Weleda ir Madara ir dar keli kremai.
Aš ne chemikė, bet turiu teisę svarstyti, ar ne?  smile.gif

Na aš kol radau sau tinkamą eco veido kremą privargau kaip reikalas (na bet juk ir su paprasta, neekologiška kosmetika taip būna, ane? smile.gif) buvo net išbėrę, sualergizavę (spėju jog nuo weledos kremų, išbandžiau kelias rūšis). Beja jau buvau beprarandanti viltį ir sugrįžtanti prie pusiau natūralaus nuo seno naudoto dr.scheller kremo. Tačiau išbandžiau dr.hauschka veido priežiuros mėginukų rinkinį. Ir tiko thumbup.gif Dabar savo veido oda esu patenkinta, nebeberia smile.gif tfu tfu tfu.
Taigis aš suprantu tave, sau tinkamą kremą nėra lengva rasti, net jei jis ekologiškas mirksiukas.gif ...bet verta paieškoti vardan to, jog paskiau žinotum, kad ne neftą ant veido tepi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 03 25, 13:24)

Visiškai sutinku su Ramaškyte, kad paieškoti verta smile.gif juolab kai esi natūralumo šalininkė, tai turbūt ir supranti, ką blogo gali tau duot natūralumas ir ką blogo sintetika smile.gif
Mano vyrukas nesigilindamas kodėl kas kaip, kai paklausiau ką jis mano, kad gal jam reiktų ir keisti visas chemijas į natūralumą, tai jis pirma pasitikslinęs ekonominiais klausimais kodėl, pateikė išvadą, kam naudoti tai kas galbūt kenks tau arba nekenks, kai yra alternatyva nuo kurios tikrai blogiau netaps smile.gif ir dar pridūrė, kad jausis geriau žinodamas, kad kažkiek rūpinasi savimi teisingai ir dar tuo pačiu rūpinasi ir mus supančia aplinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 03 25, 14:24)

tikrai nieko asmenisko. svarstyti irgi galima. bet tu tiesiog pasidomek apie naturaliu ir nenaturaliu produktu sudeti (kas tai per sudetine dalis, kokiu tikslu ji dedama i vienoki ar kitoki krema, kaip ji veikia oda ir pan.). ir tada dar karta apmastyk savo pasvarstyma, kuri parasei.

o kad tau netiko kazkoks kremas tai cia nieko nuostabaus. daugelis cia is musu sau tinkancias priemones atsirinko tik ilgu bandymu keliu. kas tinka vienam, nebutinai gali tikti tau.
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 03 25, 13:24)

Varna, gali būti aibė priežasčių, kodėl netinka vienas ar kitas produktas - nuo kvapo darosi bloga, skauda galvą, esi alergiška kokiai nors žolei, kyla bėrimai nuo įvairių ingredientų, konservantų. Tai nereiškia, kad kremas blogas, o kad odai kažkas netinka ir tu, kaip gera savo odos "šeimininkė", turėtum išsiaiškinti, kas, o ne teigti, kokie be ryšio yra natūralūs kremai.

todėl man ir įdomu, gal esi chemikė ar panašiai ir rimtai gali nurodyti, kas ir su kuo yra blogai derinama, kokių iš tikrųjų tikslų siekia gamintojai wink.gif

apskritai, kažkas čia nesueina - esi natūralizmo šalininkė, o kokio ten kremo eisi pirkti? g.gif

jei jau atvirai, mane irgi nuvylė Weledos kremas (nuo jos pradėjau savo pasirinkimą natūralioje kosmetikoje), taip pat nepatiko Madara. Bet kadangi norėjau eiti būtent natūralizmo keliu, per metus-pusantrų atsirinkau, kas man tinka, patinka. Pirk mėginukus, prašyk panų, gal duotų ką pasibandyti, jei ir toliau nori natūralumo. Nes lengviausia pareikšti, kad domiesi natūralizmu, bet tuoj eisi į pvz. Sarmą apsipirkti parafininio kremo veidui.

pasidomėk principais, nauda/žala, teisingu kosmetikos priemonių vartojimu - gal pasikeis pačios požiūris bei priemonių poveikis wink.gif

Atsakyti
Niekaip nerandu Anna Lotan Aloe gel'io sudėties. Tik dėl įdomumo. Nes reikia sunaudoti, o tada žadu ieškotis sveikesnių kremų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2009 03 25, 17:21)
Niekaip nerandu Anna Lotan Aloe gel'io sudėties. Tik dėl įdomumo. Nes reikia sunaudoti, o tada žadu ieškotis sveikesnių kremų  ax.gif

nors reklamuojasi, kad jų kosmetika natūrali, tačiau pati skaičiau sudėtį. Radau ir parabenų ir kitokio "gėrio"... Jeigu reikia labai konkretaus sudėties aprašymo, galėčiau parašyt, darbe pažiūrėsiu, mūsų kosmetologės dirba su šia kosmetika... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 03 25, 20:21)
nors reklamuojasi, kad jų kosmetika natūrali, tačiau pati skaičiau sudėtį. Radau ir parabenų ir kitokio "gėrio"...  Jeigu reikia labai konkretaus sudėties aprašymo, galėčiau parašyt, darbe pažiūrėsiu, mūsų kosmetologės dirba su šia kosmetika...  ax.gif

būtų labai faina ax.gif norisi žinot ką tepu (pirkau pilstomą vaistinėj, tai nėra sudėties, o intere kažkaip nerandu g.gif )
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 03 24, 20:54)
O tai kaip dantukai jaučiasi? Viskas gerai? Keista, bet visai įdomu  ax.gif

net nezinau kaip atsakyti, nes isitikinus, kad cia genai nulemia dantu bukle. man jau seeeniai per 30 metu (niu laaaabai seniai blush2.gif ), o kas yra dantu taisymas dar nepatyriau- visi sveiki, savi smile.gif. mano mamai 70, tai ji gal pora kruminiu neseniai susitaise- iki tol irgi nereikejo isvis- dantys kaip kino zvaigzdes, graziausia eile smile.gif o akmenis, kurie daugiausia ant apatiniu priekiniu dantu pasikaupia, jeigu pinigu nepagailiu, nuvalau karta i pora metu. blush2.gif todel pastos nenaudoju ne todel kad esu kokia visiskai paciuozus del naturalumo, o del to, kad man ir be jos gerai smile.gif kazin, ar padejau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dailus_kvietkelis: 25 kovo 2009 - 21:08
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 25, 20:55)
net nezinau kaip atsakyti, nes isitikinus, kad cia genai nulemia dantu bukle. man jau seeeniai per 30 metu (niu laaaabai seniai  blush2.gif ), o kas yra dantu taisymas dar nepatyriau- visi sveiki, savi smile.gif. mano mamai 70, tai ji gal pora kruminiu neseniai susitaise- iki tol irgi nereikejo isvis- dantys kaip kino zvaigzdes, graziausia eile smile.gif o akmenis, kurie daugiausia ant apatiniu priekiniu dantu pasikaupia,  jeigu pinigu nepagailiu, nuvalau karta i pora metu.  blush2.gif  todel pastos nenaudoju ne todel kad esu kokia visiskai paciuozus del naturalumo, o del to, kad man ir be jos gerai smile.gif kazin, ar padejau...  ax.gif

Padėjot...supratau, kad man toks metodas netiktų blush2.gif Mano dantukai nors ir retai genda, bet genda, o ir breketus neseniai nusiimiau (viduj dar suklijuoti)...Tiesiog pamaniau, kad dantų pasta gali patekti į tų priemonių, kurias dauguma vartoja, bet gali laisvai apseiti, sąrašą. Pasirodo ne visi. Džiaugiuosi už jūsų sveikus dantukus 4u.gif
Atsakyti