Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(kusachius @ 2009 03 24, 02:21)
na, mamą aš jau apdorojau, nors ji sunkiai pasidavė

šaunuolė 4u.gif Smagu, kad pastangos nebuvo veltui biggrin.gif

QUOTE(Izolda @ 2009 03 24, 12:51)
Laba  4u.gif
Gal butu galima paklaust kuo mamytes dantis valotes?

Droguose yra nebrangios natūralios L'Angelica dantų pastos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 14:01)
Droguose yra nebrangios natūralios L'Angelica dantų pastos smile.gif

yra jos ne tik droguose... bet reikia atkreipti demesi, kad senesnio modelio ne tokia gera jos sudetis ekologijos poziuriu, o naujesnio - jau visai neblogai.
Atsakyti
o girdejote ka nors apie dantu valyma negesintomis kalkemis - CaO?
Atsakyti
Laba  4u.gif

Labai patiko Weledos druskos pasta, tikrai pirksiu dar ne kartą. O dabar turim Weledos su medetkom, bet man labai jau skonis jos nepatinka (bet čia tik man) šeimynai visai neblogai ir dar Urtekram su žalia arbata ir mėtom - visai nebloga.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 03 24, 14:55)
yra jos ne tik droguose... bet reikia atkreipti demesi, kad senesnio modelio ne tokia gera jos sudetis ekologijos poziuriu, o naujesnio - jau visai neblogai.

Man atrodo, kad ji nėra senesnio modelio, o tiesiog pati pasta yra skirtingų rūšių. Ant geriausios yra užrašas gana ryškus "100 % naturale" ar kažkaip panašiai...man irgi ji patinka thumbup.gif Nors mano draugui pradėjus ją naudoti, dantenos kraujuoti pradėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 03 24, 20:24)
Man atrodo, kad ji nėra senesnio modelio, o tiesiog pati pasta yra skirtingų rūšių. Ant geriausios yra užrašas gana ryškus "100 % naturale" ar kažkaip panašiai...man irgi ji patinka  thumbup.gif  Nors mano draugui pradėjus ją naudoti, dantenos kraujuoti pradėjo  g.gif

aš irgi šitą naudoju. Tikra tiesa - vienos naturalios, kitos ne tos pačios firmos. Reik neapsižioplinti.
Atsakyti
Aš dabar naudoju Lavera dantų pastą su jūros druska, ar kažkas panašaus. Tai man tai šiaip sau. Neputoja, tai labai keistas jausmas toks. Ir dar skonio beveik jokio neturi, dėl to,kad jautriem salergiškiems ir t.t. skirta. O spalva tokia permatoma smile.gif
Ven žodžiu kai ją pabaigsiu, tai kitokią pirksiu.

Va tokią turiu:
http://www.zknatural...5ml_neutral.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 24 kovo 2009 - 20:10
Laba  4u.gif

minkstu elektriniu sepeteliu be pastos smile.gif pasta karta i savaite gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 24, 20:46)
minkstu elektriniu sepeteliu  be pastos smile.gif pasta karta i savaite gal smile.gif

O tai kaip dantukai jaučiasi? Viskas gerai? Keista, bet visai įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 24, 21:46)
minkstu elektriniu sepeteliu  be pastos smile.gif pasta karta i savaite gal smile.gif

blink.gif blink.gif karta isvaziavau i miskus stovyklauti ir pamirsau dantu pasta, teko dantukus valytis tik su sepeteliu ir vandeniu, tai net naktim dantu pasta sapnavau bigsmile.gif
tikrai idomu kaip dantukai jauciasi??? visas apnasas pavyksta pasalinti ? ax.gif
Atsakyti
Buvau labai susižavėjus viskuo kas natūralu, bet po metų naudojimo vis labiau nusiviliu. Manau, kad pvz gamindami a la ekologišką kremą veidui gamintojai nei kiek negalvoja apie jo poveikį odai, o tik apie tai, kaip daugiau mažiau be chemijos padaryti patrauklų produktą- kad nesugestų, estetiškai atrodytų, maloniai kvepėtų. Prikrauna alkoholio, eterinių aliejų, nežinia ar tai labai sveika odai.

Žodžiu pagalvojau, kad eisiu vėl pirkti mylimą Chanelio kremą biggrin.gif cheminį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 03 25, 10:39)
Buvau labai susižavėjus viskuo kas natūralu, bet po metų naudojimo vis labiau nusiviliu. Manau, kad pvz gamindami a la ekologišką kremą veidui gamintojai nei kiek negalvoja apie jo poveikį odai, o tik apie tai, kaip daugiau mažiau be chemijos padaryti patrauklų produktą- kad nesugestų, estetiškai atrodytų, maloniai kvepėtų. Prikrauna alkoholio, eterinių aliejų, nežinia ar tai labai sveika odai.

Žodžiu pagalvojau, kad eisiu vėl pirkti mylimą Chanelio kremą  biggrin.gif cheminį  blush2.gif

panasu, kad nelabai supranti apie kremu sudedamasias dalis ir kokia ju paskirtis. gal vertetu pasidometi? padaryti patrauklu produkta, kad jis negestu, estetiskai atrodytu, maloniai kvepetu yra ne naturaliu kremu gamintoju tikslas, bet tavo mineto chanelio ir visu kitu nenaturalios produkcijos gamintoju tikslas.
Atsakyti