Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(kusachius @ 2009 03 23, 22:20)
ot bėda  blink.gif  O jeigu sumaišysiu levandų ir nerolio ir gausis dviguba smarvė? įdomu, kas ten toms gėlytėms pasidaro, kad jos hidrolato pavidale taip nemaloniai kvepėt pradeda  g.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 22:28)
(siaip tai visoms kvapas labai patinka, keista, kad _Pandora_  jis smirda  blink.gif )

na, cia tikriausiai labai individualu, kaip ir visur ax.gif man sis nerolio kvapas labai primena is vaikystes toki kvapa- na, labai nemalonus prisiminimai, tai nepasakosiu koki ax.gif blush2.gif tai matyt tik del to man jis smirda, nes asocijuojasi su kazkuo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 03 23, 12:09)
Gal kas galit pasakyt kur butu galima nusipirkti ekologišku lupdažiu, tušo,krempudres.Bučiau dekinga.Nes pas mus i kaima dar tokiu neatveža.

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 22:07)
Sv. stepono 6 yra Hauschka -dabar ten lyg 10 % nuolaida.

Tikra tiesa, šian ten buvau ir su nuolaidžike modeliavimo priemonę ir birią pudrą nuroviau tongue.gif tik nuolaida berods ne 10, o 20 proc, bijau sumeluot g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 23:28)
man nerolis primena pakalnutes - labai skanus geliu kvapas, pati ji labiau naudoju vasarai, nes ziema siek tiek sausina oda. O roziu hidrolata jau tikrai turetu tureti pardavime. As siaip tai planuoju pirkti po keliu savaiciu, bet jei tau reikia greiciau -tai galeciau is taves veliau atsipilti, nes noriu isbaigti savo rozes iki galo
Tokiu budu turesi dar ir galimybe pasuostyti, gal tau nepatiks  unsure.gif  (siaip tai visoms kvapas labai patinka, keista, kad _Pandora_  jis smirda  blink.gif )

o dėl rožių hidrolato, jūs anksčiau lyg minėjot, kad jis nelabai tinka probleminei odai g.gif manoji su problemom tai tikrai, bet man svarbiausia kad drėkintų gerai, ir kad purkšti nebūtų kančia biggrin.gif
Beje, aš pati planuočiau po kokios savaitės gal pirkti. Betkuriuo atveju, dar susisieksiu su jumis prieš pirkdama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 03 23, 21:59)
Tikra tiesa, šian ten buvau ir su nuolaidžike modeliavimo priemonę ir birią pudrą nuroviau  tongue.gif  tik nuolaida berods ne 10, o 20 proc, bijau sumeluot  g.gif

gali buti, gal 10 % kam nors kitam buvo ax.gif

QUOTE(kusachius @ 2009 03 23, 22:03)
o dėl rožių hidrolato, jūs anksčiau lyg minėjot, kad jis nelabai tinka probleminei odai  g.gif  manoji su problemom tai tikrai, bet man svarbiausia kad drėkintų gerai, ir kad purkšti nebūtų kančia  biggrin.gif
Beje, aš pati planuočiau po kokios savaitės gal pirkti. Betkuriuo atveju, dar susisieksiu su jumis prieš pirkdama  4u.gif

jei oda labai problematiska -tada geriau nerolis ax.gif Levanda ir man smirdi blush2.gif , kazkada sesers pabandziau -tai vaje vaje kokia kancia buvo po rozes ir nerolio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 03 17, 23:30)
Aš irgi tą sąrašą perskaičius daugumą savo kosmetikos atidaviau draugei, ir dabar tuo laaabai džiaugiuosi.

ka ji jums tokio blogo padare? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 24, 00:29)
ka ji jums tokio blogo padare?  blink.gif  biggrin.gif

na, ji realiai nėra net mano draugė, tik esu aplinkybių priversta su ja gyventi biggrin.gif
o jei rimčiau, tai tikrai gera ten buvo kosmetika, kokybiška ir gana brangi, tačiau pilna chemijos ax.gif ta panelė minta koldūnais ir tepa ant savęs viską, kas po ranka pasitaiko, tad ji tik džiaugėsi, kad man "smegenys susisuko" biggrin.gif
O va savo geriausią draugę jau bandau po truputį perauklėti, vis pasiūlau kokių natūralių priemonių pamėginti, ir jai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 23 kovo 2009 - 22:39
QUOTE(kusachius @ 2009 03 23, 22:38)
na, ji realiai nėra net mano draugė, tik esu aplinkybių priversta su ja gyventi  biggrin.gif
o jei rimčiau, tai tikrai gera ten buvo kosmetika, kokybiška ir gana brangi, tačiau pilna chemijos  ax.gif ta panelė minta koldūnais ir tepa ant savęs viską, kas po ranka pasitaiko, tad ji tik džiaugėsi, kad man "smegenys susisuko"  biggrin.gif
O va savo geriausią draugę jau bandau po truputį perauklėti, vis pasiūlau kokių natūralių priemonių pamėginti, ir jai patinka  thumbup.gif

aaa, reiketu ir man eiti perziureti buteliukus vonioje- per Velykas pas anyta einam... angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 03 23, 23:38)
na, ji realiai nėra net mano draugė, tik esu aplinkybių priversta su ja gyventi  biggrin.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 23, 23:43)
aaa, reiketu ir man eiti perziureti buteliukus vonioje- per Velykas pas anyta einam... angel_not.gif

oi niu ir prijuokinot lotuliukas.gif praktiškai neblogas keršto būdas gaunas ax.gif toks užslaptintas, skoningas nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 03 24, 01:03)
oi niu ir prijuokinot  lotuliukas.gif  praktiškai neblogas keršto būdas gaunas  ax.gif toks užslaptintas, skoningas  nail.gif

o kaipgi cool.gif mes žmonės civilizuoti nail.gif
iš Draugės atiminėju parabenines sintetines kosmetikas, skaitau paskaitas apie natūralumo naudą, o hmmm... "draugei"... galima perleist naftos pramonės lobynus brunette.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 22:24)
Levanda ir man smirdi  blush2.gif , kazkada sesers pabandziau -tai vaje vaje kokia kancia buvo po rozes ir nerolio  lotuliukas.gif

man baisiausias kvapas būdavo levandų, nors odai tikdavo drinks_cheers.gif O neroli tarsi pakalnučių pieva wub.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 23, 22:43)

lotuliukas.gif

kai kurios leidžiasi klausyti paskaitų apie natūralumą, o kitos - spalvotų buteliukų vergės ir nieko nepadarysi tongue.gif Kai aš mamai įteikiu kokių nors aliejų, tai jai net klausimas nekyla, kad negeras koks daiktas - su malonumu naudoja, tepa, o vat kaip tuo nesidomintis žmogus sureaguotų į aliejus tamsinto stiklo buteliuke rolleyes.gif Gal į keptuvę supiltų geriausiu atveju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 02:56)
man baisiausias kvapas būdavo levandų, nors odai tikdavo  drinks_cheers.gif O neroli tarsi pakalnučių pieva  wub.gif
lotuliukas.gif

kai kurios leidžiasi klausyti paskaitų apie natūralumą, o kitos - spalvotų buteliukų vergės ir nieko nepadarysi tongue.gif Kai aš mamai įteikiu kokių nors aliejų, tai jai net klausimas nekyla, kad negeras koks daiktas - su malonumu naudoja, tepa, o vat kaip tuo nesidomintis žmogus sureaguotų į aliejus tamsinto stiklo buteliuke  rolleyes.gif Gal į keptuvę supiltų geriausiu atveju  lotuliukas.gif

na, mamą aš jau apdorojau, nors ji sunkiai pasidavė -turi silpnybę spalvotiems buteliukams iš reklamų. Praktiškai per jėgą nusivedžiau į Kvapų Namus, nors ėjo susiraukusi, nepatenkinta kam gaišinu jos laiką, bet liko sužavėta, ir nutarė daugiau nepirkti jokių sintetinių kosmetinių priemonių. Tepasi dabar aliejukais ir labai tuo patenkinta, tik nelinkusi pati domėtis, kas jai tinka. Ką pasakau, nuperku, tą ir naudoja biggrin.gif na bet vis geriau, nei taip pat nuolankiai parabenais ir parafinais tepliotis rolleyes.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gal butu galima paklaust kuo mamytes dantis valotes?
Atsakyti