Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Chippie @ 2009 03 20, 21:01)
na man irgi neatrodo, kad svara butu Indijos bruozas g.gif  as labiau pasitikeciau Lenkiska produkcija, siaip ar taip ES salis, galioja tie patys reikalavimai. Zinoma, pati ES toleruoja parabenus, sls ir tt  bet gamintojai bent privalo sudeti parasyti, tai vartotojai informuojami ir gali paziureti ka perka, o ant indisku prekiu kartias isvis nieko nebuna ir kazin ar kas labai kontroliuoja ju sudeti....

as tai sakyciau, kad Indijos produkcija bet kuriuo atveju naturalesne ax.gif Lenkiskuose produktuose chemija eina nr. 1 visur
Atsakyti
Ekologiskas ir laaabai geras produktas -terpentino emulsijos vonioms.
Ir sveikatai ir groziui is vidaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 03 20, 20:47)
Švarumo? Indijoje? Hm, kažko nesupratau. Man kaip tik atrodo, kad ten jie nebais higienos laikosi. Ar aš tik blogai įsivaizduoju?

O čia tai klysti wink.gif Aš nekalbu apie lūšnynus ir tuos ūbagynus, o kur nors kiek prakutę žmonės, tai prausias ir prausias. DAr įdomus faktas: KAd ir nabagai žmonės, ale moterų nemačiau su nešvariais Sariais (nekalbu apie valkatas). Tokiomis sąlygomis kaip ten žmonės sugeba išlikti švarkingi. Net ir nė vieno taksisto nesutikom, kad smirdėtų. Beje, stebėjom žmones gyvenančius ant kanalo kranto (plaukėm parą laivu turistiniu), tai žmonės ištisai švarinosi: kas prausėsi, moteryus plovė galvas, vaikai turškėsi, ryte visi kaip susitarę prie to kanalo dantis plovėsi, ausis makalavosi, paskui sarius ir kitus rūbus skalbė ir t.t. Visur visokių yra mirksiukas.gif
O nusipirkti natūralesnį daiktą ala ajurvedinį iš natūralių aliejų ten lengviau nei cheminį mirksiukas.gif

O grįžtant prie temos: vakar išsitepiau plaukus kanapių aliejum, tai šiandien išsiploviau ir negalėjau atsidžiaugti plaukais: Tokie storesni, atsigavę atrodė.
Atsakyti
QUOTE(Skazka252 @ 2009 03 20, 22:46)
Ekologiskas ir laaabai geras produktas -terpentino emulsijos vonioms.
Ir sveikatai ir groziui is vidaus  4u.gif

g.gif o kodel emulsijos skirtingos, o sudeties neraso... be to http://www.cosmeticd...ingred06=706749
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 20, 22:09)
as tai sakyciau, kad Indijos produkcija bet kuriuo atveju naturalesne  ax.gif Lenkiskuose produktuose chemija eina nr. 1 visur

man irgi taip atrodo. koki lenkiska krema net baisu paimt ir skaityt sudeti biggrin.gif

QUOTE(jadzka @ 2009 03 20, 23:45)
O grįžtant prie temos: vakar išsitepiau plaukus kanapių aliejum, tai šiandien išsiploviau ir negalėjau atsidžiaugti plaukais: Tokie storesni, atsigavę atrodė.

ideja mirksiukas.gif nusipirkau kanapiu aliejaus ir nesugalvoju kur ji panaudot ax.gif is pradziu galvojau idesiu i gaminama ranku balzama, bet paskui pagalvojau, kad turbut nelabai susigers g.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt kur butu galima nusipirkti ekologišku lupdažiu, tušo,krempudres.Bučiau dekinga.Nes pas mus i kaima dar tokiu neatveža.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 03 23, 12:09)
Gal kas galit pasakyt kur butu galima nusipirkti ekologišku lupdažiu, tušo,krempudres.Bučiau dekinga.Nes pas mus i kaima dar tokiu neatveža.

na kaip supratau is forumo postu tai tokiu priemoniu reikia ieskoti po daugybe parduotuviu, nes vienoje visko nerasi doh.gif arba pirkti internetinese parduotuvese ir pristatys viska i namu, tam yra skirta atskira tema su daugybe nuorodu i ivairiu saliu internetines parduotuves.

turiu viena klausimeli ar silto parafino voneles, kurias daro salonuose yra kenksmingos odai ir aplinkai??
Atsakyti
gal kas galit patarti, ar yra koks būdas pakoreguoti levadų hidrolato kvapą? mano odai jis lyg ir tinka, bet kvapas toks šlykštus, kad net pykina doh.gif kiek žinau, eteriniai aliejai vandenyje netirpsta, tai su hidrolatu jie neturėtų susimaišyti. Gal dar kaip nors įmanoma, kažko įpilti, kad bent kiek tas kvapas būtų pakenčiamas, bet nesusigadintų hidrolato savybės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 03 23, 11:09)

Sv. stepono 6 yra Hauschka -dabar ten lyg 10 % nuolaida.
CUP'o 5 aukste yra sante ir logona
Jaksto g. yra Nvey (ar kazkas panasaus)
Dar paziurek ekoeko.lt -gal ten kas yra

QUOTE(Chippie @ 2009 03 23, 20:01)
turiu viena klausimeli ar silto parafino voneles, kurias daro salonuose yra kenksmingos odai ir aplinkai??

jokios naturalios naudos nera, tiesiog padengia oda ir neleidzia jai kvepuoti, bet uztat svelni buna. Juk tai naftos produktas is gamtos

QUOTE(kusachius @ 2009 03 23, 20:04)
gal kas galit patarti, ar yra koks būdas pakoreguoti levadų hidrolato kvapą? mano odai jis lyg ir tinka, bet kvapas toks šlykštus, kad net pykina  doh.gif  kiek žinau, eteriniai aliejai vandenyje netirpsta, tai su hidrolatu jie neturėtų susimaišyti. Gal dar kaip nors įmanoma, kažko įpilti, kad bent kiek tas kvapas būtų pakenčiamas, bet nesusigadintų hidrolato savybės?  ax.gif

vienintelis budas ji maisyti su kitais hidrolatais. Kuris labiau tiktu - tik bandymu keliu pavyktu atsirinkti -arba roze arba nerolis
Jei tu vilniete -siulyciau kuri nors pirkti per puse ax.gif (maciau, kad nerolis parduodamas ir po 100 ml be purkstuko)
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 03 23, 21:04)
gal kas galit patarti, ar yra koks būdas pakoreguoti levadų hidrolato kvapą? mano odai jis lyg ir tinka, bet kvapas toks šlykštus, kad net pykina  doh.gif  kiek žinau, eteriniai aliejai vandenyje netirpsta, tai su hidrolatu jie neturėtų susimaišyti. Gal dar kaip nors įmanoma, kažko įpilti, kad bent kiek tas kvapas būtų pakenčiamas, bet nesusigadintų hidrolato savybės?  ax.gif

o man ta pati noretusi padaryti su nerolio hidrolatu doh.gif kai purskiuosi- uzsikemsu nosi doh.gif bet mano odai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 23:07)
vienintelis budas ji maisyti su kitais hidrolatais. Kuris labiau tiktu - tik bandymu keliu pavyktu atsirinkti -arba roze arba nerolis
Jei tu vilniete -siulyciau kuri nors pirkti per puse  ax.gif (maciau, kad nerolis parduodamas ir po 100 ml be purkstuko)

aš vilnietė, ir mielai pasinaudočiau pasiūlymu 4u.gif nes šiaip levandų eterinio kvapas man visai nieko, bet nuo hidrolato net tąso, koks jis man šlykštus. Rožių hidrolato KN lyg tai dar neatsivežė, tai gal tą nerolio reikėtų bandyti g.gif o kaip jo kvapas? Esate bandžiusi? 4u.gif
apskritai labai pamėgau aliejukais tepliotis, dabar bandau atsirinkti labiausiai tinkamus produktus.
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 23, 23:11)
o man ta pati noretusi padaryti su nerolio hidrolatu doh.gif kai purskiuosi- uzsikemsu nosi doh.gif bet mano odai tinka ax.gif

ot bėda blink.gif O jeigu sumaišysiu levandų ir nerolio ir gausis dviguba smarvė? įdomu, kas ten toms gėlytėms pasidaro, kad jos hidrolato pavidale taip nemaloniai kvepėt pradeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 03 23, 21:20)
aš vilnietė, ir mielai pasinaudočiau pasiūlymu  4u.gif  nes šiaip levandų eterinio kvapas man visai nieko, bet nuo hidrolato net tąso, koks jis man šlykštus. Rožių hidrolato KN lyg tai dar neatsivežė, tai gal tą nerolio reikėtų bandyti  g.gif o kaip jo kvapas? Esate bandžiusi?  4u.gif
apskritai labai pamėgau aliejukais tepliotis, dabar bandau atsirinkti labiausiai tinkamus produktus.

man nerolis primena pakalnutes - labai skanus geliu kvapas, pati ji labiau naudoju vasarai, nes ziema siek tiek sausina oda. O roziu hidrolata jau tikrai turetu tureti pardavime. As siaip tai planuoju pirkti po keliu savaiciu, bet jei tau reikia greiciau -tai galeciau is taves veliau atsipilti, nes noriu isbaigti savo rozes iki galo
Tokiu budu turesi dar ir galimybe pasuostyti, gal tau nepatiks unsure.gif (siaip tai visoms kvapas labai patinka, keista, kad _Pandora_ jis smirda blink.gif )
Atsakyti