Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 14, 11:02)
merginos, gal kas nors kur nors užmatėt ekologiškus kremus nuo saulės????????

Va tokį http://ekogyvenimas....nuo-saules.html pernai vasarą pirkau VCUP'e 5 aukšte. Labai patiko, tikrai veiksmingas, išbandžiau tuose kraštuose, kur saulė daug aršesnė, tai puikiai apsaugojo tiek mano gan jautrią, tiek kūdikėlio odelę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 03 14, 16:13)
Aš dr. Hauschka naudoju dekoratyvinę kosmetiką - kompaktinę pudrą, birią pudrą, maskuoklį, tušą. Viskuo patenkinta. Tušas gražiai dažo. Pudra patiks lengvą makiažą mėgstančiom. Viena tik priemone buvau labai nepatenkinta ir išmečiau beveik nenaudojusi - tai skysta linija akių vokam dažyti (arba "plunksnelė" dar kitaip vadinama). Blogis. Pasidažius lyg ir viskas ok būdavo, gražu, bet po kelesdešimt min susiburbuliuodavo viskas ir pradėdavo byrėti. Siaubelis. Bandžiau ir ant šešėlių dažyti ir ant "plikos" odos, bet rezultatas tas pats.
Taip pat dr. Hauschka naudoju veido odos  priemonių komplektą - prausiklį, toniką, aliejuką (vietoj kremo)  Iš pradžių parduotuvėje nusipirkau tokią metalinę dėžutę su visų šitų priemonių mėginukais, viskas buvo jau vietoje suderinta. Pardavėja dar tiksliai pravedė instrukciją ką kaip ir po ko naudoti. Išbandžiau, tiko. Tik brangoka...  unsure.gif
Veidui ne dr. hauska naudoju tik vieną priemonę - Weledos aliejuką, su juo vakare nuvalau tušą, pudrą.
Štai ir mano ataskaita  biggrin.gif  4u.gif

O galite daugiau atsiliepimų apie dr. Hauschka kompaktinę ir birią pudrą parašyti? Svarstau kurią rinktis, man pudra reikalinga blizgesiui nuimti, kažkokio maskavimo iš jos nesitikiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 03 12, 23:44)
Sveikos,

perskaiciau visa tema, o ir senosios puse, bet taip ir neradau, kur jus perkate nerafinuota kokosu alieju... labai noreciau pameginti ax.gif

Biobutike VCUP 5 a (www.ekoeko.lt) irgi galima nusipirkti nerafinuotą kokosų aliejų, štai tokį:

user posted image

Atsakyti
aš pirkau sveikuose produktuose tokį aliejų kokosų - nerafinuotas, nedezodoruotas. kvepia man labai taip natūraliai, gerai geriasi ax.gif

http://www.sveikipro...d...80&id=18868
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 14, 12:02)
merginos, gal kas nors kur nors užmatėt ekologiškus kremus nuo saulės????????

maciau dar ir va cia atsirado:
http://www.kvapunama.....20UV filtrais
Atsakyti
Sweikutes,
kazkada cia jusu skyrelyje kazkurioj temelej rasinejausi irgi... smile.gif
Norejau paklausti, gal kas zinos ir gales atsakyti...buciau dekinga..
Ieskojau dantu pastos, na svarios, sveikos... RAdau tokia...eh. lietuviska lapeli pameciau, na pabandysiu isverst kazka...
Be dzikliu, be gyvulines kilmes.. be florido.. Na seip gal zinosite tokia "AYUCARE".. tipo ajurvedos ir panasiai.
Ingredientai: calcio karbonatas (naturalus mineralas), vanduo, di-calcio fosfatas, sorbital (augalinis aliejus), glicerinas (augalinis aliejus), sodium lauryl sulfate (augalinis aliejus), natural flavour (essential oils from herbal source), viscarine ( sea weed), sodium saccharine (cia nezinau kas tokio, gal nelabai gerai), augalinis ekstraktas (from extract of neem, indian gum arabica, lodh tree, toothache tree).
Fiui, na ir prirasiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 03 17, 12:29)
Sweikutes,
kazkada cia jusu skyrelyje kazkurioj temelej rasinejausi irgi... smile.gif
Norejau paklausti, gal kas zinos ir gales atsakyti...buciau dekinga..
Ieskojau dantu pastos, na svarios, sveikos... RAdau tokia...eh. lietuviska lapeli pameciau, na pabandysiu isverst kazka...
Be dzikliu, be gyvulines kilmes.. be florido.. Na seip gal zinosite tokia "AYUCARE".. tipo ajurvedos ir panasiai.
Ingredientai: calcio karbonatas (naturalus mineralas), vanduo, di-calcio fosfatas, sorbital (augalinis aliejus), glicerinas (augalinis aliejus),  sodium lauryl sulfate (augalinis aliejus), natural flavour (essential oils from herbal source), viscarine ( sea weed), sodium saccharine (cia nezinau kas tokio, gal nelabai gerai), augalinis ekstraktas (from extract of neem, indian gum arabica, lodh tree, toothache tree).
Fiui, na ir prirasiau... biggrin.gif

O tai kame klausimas? smile.gif
Turiu tokia dabar kaip tik, kazkas nupirko nes buvo akcija ir labai pigi. Siaip sudetis normali, pagal ja tikrai chemikalu nera, ir ant dezutes raso kad nieko dirbtinio nera. Na tik tiek kad indiskas produktas ir eko sertifikato neturi, tik vegetaru. Ajurvedines paprastai turi specifini zoliu skoni ir kvapa, kam jis tinka manau tikrai normali pasta.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 03 17, 11:29)
  sodium lauryl sulfate (augalinis aliejus

joks cia ne augalinis aliejus doh.gif,o putoklis
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 17, 12:50)
joks cia ne augalinis aliejus  doh.gif,o putoklis

tai gal tureta omeny kad is augalu isgaunama... kaip ir glicerinas - irgi ne aliejus, o isgaunamas ir augaliniu alieju arba gyvuliniu riebalu. mirksiukas.gif
o as vaistinej paklausiau ar turi glicerino - duoda bonkele - o ten tik tiek ir parasyta "glicerinas" - sakau is ko, pasimete, pabegiojo - sako duokit telefona issiaiskinsim, paskambinsim. biggrin.gif ir dar, nusipirkau kokosu aliejuko - bet skystam pavidale, jokio kvapo - uzrasyta light coconut oil is viskas doh.gif nedasilo paklaust ar rafinuotas ar ne, suku galva dabar kaip zinot...
Atsakyti
truth, pilnas internetas apie SLS wink.gif Čia tas agresyvus putoklis ir jokio jame nėra gėrio smile.gif

tai, kad ant tiūbiko užrašyta ajurveda, dar nereiškia, kad priemonė yra 100 proc. teisinga wink.gif
Atsakyti
ajurvediniu sudetyje pastebejau buna sorbitolio (paleidzia vidurius) arba kitu saldikliu (sukelia vezi), todel ant kabliuko "naturalus", "ajurvedinis" nebeuzkimbu, o butinai skaitau sudeti
man geriausi Uterkram produktai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 14:19)
truth, pilnas internetas apie SLS wink.gif Čia tas agresyvus putoklis ir jokio jame nėra gėrio smile.gif

tai, kad ant tiūbiko užrašyta ajurveda, dar nereiškia, kad priemonė yra 100 proc. teisinga wink.gif

sls blogis - zinosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 16, 21:32)
Papildyta:
Biobutike VCUP 5 a (www.ekoeko.lt) irgi galima nusipirkti nerafinuotą kokosų aliejų, štai tokį:

user posted image

QUOTE(žemuogienė @ 2009 03 16, 23:00)
aš pirkau sveikuose produktuose tokį aliejų kokosų - nerafinuotas, nedezodoruotas. kvepia man labai taip natūraliai, gerai geriasi  ax.gif

http://www.sveikipro...d...80&id=18868

Gal galit parašyti kiek kainavo?
Atsakyti