Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

Man, kaip kažkada ir minėjau, tinka toks variantas...techniniai kas dvi savaites, interpretaciniai visą mėnesį cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 25 vasario 2009 - 13:30
QUOTE(bonda @ 2009 02 25, 14:24)
tai vel bus dvi temos vienu kartu? g.gif  as kartojuos- bet buciau uz viena tema vienu metu mirksiukas.gif  ka kitos masto? g.gif

Manau kad būtų neblogai jei pvz kūrybiniai nuo 1-30/31 mėnesio dienos ir tame tarpe techniniai ND kas 2 sav, tai jei kam pvz kūryba per sunku ar šiaip nėra noro ir galimybių tai techniniai kaip ir privalomi (žinoma irgi pagal galimybes, visokių gyvenyme atvejų būna)
na gi balsuojam kas "už" kas "prieš"
Atsakyti
Na ir diskusijos verda smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 25, 13:20)
galim ir baigt - tada bus "auto" po ju new_russian.gif  biggrin.gif  tongue.gif

Baigiam gal jau jausmus ir pradedam naujus ND ax.gif
Man atrodo, kad gerai sugalvojot, kad kūrybiniams reikia skirti mėnesį, o techniniams 2 savaites. Kas dvi savaites dubliuosis techniniai ir interpretaciniai ND, bet man atrodo, kad toks greitis tik skatins mus tobulėti ir neapkerpėti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 25 vasario 2009 - 13:36
man is esmes tai tas pats mirksiukas.gif tik pastebejau, kai buvo lasai ir jausmai -tai jausmam neliko nei laiko, nei noro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 25, 14:30)
Man, kaip kažkada ir minėjau, tinka toks variantas...techniniai kas dvi savaites, interpretaciniai visą mėnesį  cool.gif

Man tai kas menesi atrodo labai ilgai. Nusibos laukti... Kiek gi gali savo ideja brandinti - savaite galvoji, savaite fotografuoji... Nors as cia nekategoriskai, man visaip gerai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 25, 13:23)
kazkaip reik susideliot - kad techniniuos keiciam kas 2 savaites, o Kurybinius darom menesi...  ax.gif

as uz viena tema vienu metu, ar techiniai tai butu, ar kuribiniai, bet viena tema vienu metu butinai. nes kitaip viena tema vis tiek nukencia...

ir auto fotkyt tai neturiu jokio noro blush2.gif galiu siaip pasirodyt, jei del susipazinimo tik... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 25, 13:32)
man is esmes tai tas pats mirksiukas.gif  tik pastebejau, kai buvo lasai ir jausmai -tai jausmam neliko nei laiko, nei noro blush2.gif

va šitą aš irgi pastebėjau drinks_cheers.gif ir būtent dėl to atsisakėm dviejų ND vienu metu.
o jei ir interpretaciniams skirtume 2 savaites? g.gif žodžiu, mano siūlymas būtų vieni ND vienu metu ir jie visi keičiasi kas 2 savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 25 vasario 2009 - 13:43
QUOTE(Peledike @ 2009 02 25, 14:42)
o jei ir interpretaciniams skirtume 2 savaites?  g.gif  žodžiu, mano siūlymas būtų  vieni ND vienu metu ir jie visi keičiasi kas 2 savaites.

Taigi daug kas šaukė, kad interpretaciniai dar per anksti ir išvis labai sunku, tai mes kaip alternatyvą siūlėm, kam nesunku ir kas suspėja daryt ir techninius, ir interpretacinius. Šiaip iš esmės galima kas dvi savaites kaitalioti, bet svarbiausia, kad nebūtų paskui nepatenkintų dėl interpretacinių ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 25, 13:42)
va šitą aš irgi pastebėjau  drinks_cheers.gif  ir būtent dėl to atsisakėm dviejų ND vienu metu.
o jei ir interpretaciniams skirtume 2 savaites?  g.gif  žodžiu, mano siūlymas būtų  vieni ND vienu metu ir jie visi keičiasi kas 2 savaites.

del tu dvieju ND vienu metu - tai net albume dar besitesianciame konkurse rodo ir foto kiekis, ir pacios foto sneka uz save blush2.gif blush2.gif ta prasme -lasai, mano akim, gerokai geriau atrode ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 25, 13:31)
Manau kad būtų neblogai jei pvz kūrybiniai nuo 1-30/31 mėnesio dienos ir tame tarpe techniniai ND kas 2 sav, tai jei kam pvz kūryba per sunku ar šiaip nėra noro ir galimybių tai techniniai kaip ir privalomi (žinoma irgi pagal galimybes, visokių gyvenyme atvejų būna)
na gi balsuojam kas "už" kas "prieš"

QUOTE(Armana @ 2009 02 25, 13:32)
Na ir diskusijos verda smile.gif
Baigiam gal jau jausmus ir pradedam naujus ND ax.gif
Man atrodo, kad gerai sugalvojot, kad kūrybiniams reikia skirti mėnesį, o techniniams 2 savaites. Kas dvi savaites dubliuosis techniniai ir interpretaciniai ND, bet man atrodo, kad toks greitis tik skatins mus tobulėti ir neapkerpėti  cool.gif

sutinku su abiem smile.gif

vat ner zmogui nuotaikos, arba tema nepriimtina - tai ir ziovauja tas 2 savaites... ax.gif cool.gif o dabar galima laisvai pasirinkt, kuriai temai skirt daugiau demesio... ax.gif
vat kaip dabar ir auto - ne visos nori ji daryt... tai ir lauks tas dvi savaites kol mes ten autinsimes... unsure.gif

Lasai is esmes buvo specifine tema - nes reikalavo daug laiko sanaudu - daug kadru, daug redagavimo, daug nustatymu ir technikos bandymu... ax.gif ir palikom tik jausmus tas dvi savaites... ax.gif tarkim abstrakcija tikrai tiek nesuris laiko... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 02 25, 13:47)
del tu dvieju ND vienu metu - tai net albume dar besitesianciame konkurse rodo ir foto kiekis, ir pacios foto sneka uz save blush2.gif  blush2.gif  ta prasme -lasai, mano akim, gerokai geriau atrode ax.gif  blush2.gif

as galvoju, kad tiesiog tai pasako, kad mes su technika suoliuojam i prieki, o interpretacines daryt tingim biggrin.gif juk abiem atvejais tiek pat laiko skirta... g.gif ir tikrai buvo laiko tam pasiruost ir idejas subrandint.... as pati patingejus esu... blush2.gif

lasai is esmes buvo azartine tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 25 vasario 2009 - 13:52
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 25, 13:24)
vertinsim vertinsim biggrin.gif taigi ne mis konkursas biggrin.gif Fotografijas vertinsim  ax.gif

Nu nezinau,nezinau...auksas ir pelenuose ziba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 25, 14:45)
Taigi daug kas šaukė, kad interpretaciniai dar per anksti ir išvis labai sunku, tai mes kaip alternatyvą siūlėm, kam nesunku ir kas suspėja daryt ir techninius, ir interpretacinius. Šiaip iš esmės galima kas dvi savaites kaitalioti, bet svarbiausia, kad nebūtų paskui nepatenkintų dėl interpretacinių ND smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti