Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Valetta @ 2009 02 25, 11:49)
unsure.gif kad ten nieko naujo neikelta  g.gif istrynei?

Aš ir nuėjau pažiūrėti, o ten nieko nėr. smile.gif
Atsakyti
laba ryta smile.gif

vakar vakare kazkaip pamasciau, kad gi Stikline laimejo lasiuku ND thumbup.gif - tai ir suteikim jai ta garbe issprest reikala su kitu ND tema ax.gif

Atnesiau jums zadeta Miko Binkio straipsni is naujausio Foto zurnalo : 5 fotografo tobulejimo etapai

pasijutau kruuuta, kad galiu daba pdf faila pagamint new_russian.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 25, 11:57)
laba ryta smile.gif

vakar vakare kazkaip pamasciau, kad gi Stikline laimejo lasiuku ND thumbup.gif  - tai ir suteikim jai ta garbe issprest reikala su kitu ND tema  ax.gif
Atnesiau jums zadeta Miko Binkio straipsni is naujausio Foto zurnalo : 5 fotografo tobulejimo etapai

pasijutau kruuuta, kad galiu daba pdf faila pagamint new_russian.gif  biggrin.gif

4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 24, 22:24)
As kai pati neturiu vaiku,tai ir nejauciu jokiu super dideliu jausmu jiems unsure.gif .Ta prasme,kad vaikai grazu,juos reikia myleti,saugoti,bet galvoju kol savo neturesiu tai ir nezinosiu ka tas jausmas reiskia verysad.gif

ir man taip buvo, bet dabar zinau rolleyes.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 25, 09:57)

pasijutau kruuuta, kad galiu daba pdf faila pagamint new_russian.gif  biggrin.gif

Dekui, man visi etapai vienu metu reiskiasi (noras) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 25, 11:57)
vakar vakare kazkaip pamasciau, kad gi Stikline laimejo lasiuku ND thumbup.gif  - tai ir suteikim jai ta garbe issprest reikala su kitu ND tema  ax.gif

Tai aš tuomet už pirmąją pamoką...ten, kur reikia kažką abstraktaus nufotkint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 25, 12:21)
Tai aš tuomet už pirmąją pamoką...ten, kur reikia kažką abstraktaus nufotkint  g.gif

Aš pasirašau už abstrakcija. thumbup.gif O ten pagal tas trikampio ir visas kitas taisykles arne?
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 25, 12:30)
Aš pasirašau už abstrakcija. thumbup.gif O ten pagal tas trikampio ir visas kitas taisykles arne?

Man dar reikia atidžiai tą pamoką perskaityt, nes jau nepamenu visai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Dabar prašom patikslinkit kas nors , 1 pamoka ten kur "Fotografijos kompozicija"? kur prasideda apibūdinimu kas yra kompozicija ?
arba nukreipkit kur yra 1 pamoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 25, 11:42)
Sveiki visi smile.gif
Dabar prašom patikslinkit kas  nors , 1 pamoka ten kur  "Fotografijos kompozicija"? kur prasideda apibūdinimu kas yra kompozicija ?
arba nukreipkit kur yra 1 pamoka  blush2.gif

pirma pamoka- kompozicija ir itaiga

Stikline - tai ten paskaityk ir sukonkretink tada ta uzduoti smile.gif
Atsakyti
Žiūriu ten yra dvi užduotys. Pirma - padaryti abstrakčią foto, paremtą kompozicijos taisyklėmis.
Antra - padaryti objekto foto iš įvairių matymo taškų (iš arti, iš viršaus, iš apačios, iš už nugaros). Kuo kūrybiškiau, tuo geriau.

Ar imam kurią nors vieną užduotį ar abi? Tarkim vienas žmogus deda vieną abstrakčią foto ir koliažą su daiktu, nufotografuotu iš įvairių pusių. Ar pradžiai pirma užduotis...iki 3 abstrakčių foto remiantis kompozicijos taisyklėmis?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 25, 12:51)
pirma pamoka- kompozicija ir itaiga

Stikline - tai ten paskaityk ir sukonkretink tada ta uzduoti smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 25, 12:06)
Žiūriu ten yra dvi užduotys. Pirma - padaryti abstrakčią foto, paremtą kompozicijos taisyklėmis. 
Antra - padaryti objekto foto iš įvairių matymo taškų (iš arti, iš viršaus, iš apačios, iš už nugaros). Kuo kūrybiškiau, tuo geriau. 

Ar imam kurią nors vieną užduotį ar abi? Tarkim vienas žmogus deda vieną abstrakčią foto ir koliažą su daiktu, nufotografuotu iš įvairių pusių. Ar pradžiai pirma užduotis...iki 3 abstrakčių foto remiantis kompozicijos taisyklėmis?

as gal uz pirma varianta buciau... g.gif
Atsakyti