Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(liamuna @ 2009 02 24, 20:25)
na as nors ir turiu vaika, bet su ja tikri jau jokiu jausmu neprifotkinsi, tai ir mastau vis ka doro gal gausis ir su meskiukais  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

As kai pati neturiu vaiku,tai ir nejauciu jokiu super dideliu jausmu jiems unsure.gif .Ta prasme,kad vaikai grazu,juos reikia myleti,saugoti,bet galvoju kol savo neturesiu tai ir nezinosiu ka tas jausmas reiskia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 22:14)
Ir dar, vis pamirstu paklaust zinanciu, o prietemoj ar reik nustatinet WB custom?

reikia visada nustatinėt.

Ale jūs biški pavarot... tai sekantys ND jau medis???
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 24, 23:41)
reikia visada nustatinėt.

Jau ir man visai galva del ND susisuko doh.gif Tai ar is pamoku mokinames,ar medi fotkinam? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš norėčiau mokytis iš pamokų ax.gif kad ir kaip būtų sunku rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

dekui uz komentarus mano nuotraukai 4u.gif
tikrai desine puse per sunki, bet ta grandine kazkiek atsveria g.gif neleidzia slysti biggrin.gif

Medona, tavo medis patiko bigsmile.gif toks galiunas rolleyes.gif
QUOTE(Stikline @ 2009 02 25, 08:35)
Aš norėčiau mokytis iš pamokų  ax.gif  kad ir kaip būtų sunku  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif as irgi noreciau taip eiti i prieki rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas !!

Saunuoles mergickos ! Judat i prieki !

Mane ***** darbais uzverte. Ilendu tik pasiskaityti ka plepat !

Medona, idomus rakursas !
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 16:45)

ir aisku tik dabar apsiziurejau, kad fotiko batarke ant ribos...... doh.gif  verysad.gif

va matai, kodel reikia turet atsargine tongue.gif ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 24, 17:15)
QUOTE(Peperoni)
1.Padarykite mažiausiai vieną abstrakčią foto, paremtą kompozicijos taisyklėmis, apie kurias kalbėjom. Objektai turi būti neatpažįstami. Paaiškinkite, kodėl jūsų manymu, ta foto yra stipri ir įdomi.

O siaube! doh.gif swoon.gif Jau geriau jausmai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o man sita tema gundanti thumbup.gif bent kol nepabandziau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 24, 19:48)
Mane žinokit pradeda biški neramint kad matau kitaip nei visos kitos smile.gif Dar jei nuomonės būtų per pusę, dar būtų normalu, o dabar nežinau net  g.gif

ne tu viena tokia 'išėjus' ax.gif drinks_cheers.gif viskas gerai su tavim thumbup.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 02 24, 20:25)
na as nors ir turiu vaika, bet su ja tikri jau jokiu jausmu neprifotkinsi, tai ir mastau vis ka doro gal gausis ir su meskiukais  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

as tai su saviske dazniausia galiu nufotkint issiliejusi vaizdeli doh.gif lotuliukas.gif arba mirtina čyza, ne sjei jau pozuoja -tai doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 21:02)

stikline, blink.gif thumbup.gif o kodel tu is pazengusiu isejai -nebespejai ar kas? blush2.gif nes tu siaip stipriai pazengus thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2009 02 24, 21:43)
Ačiū, mergaitės , kad pagyrėt, bet ir pabarkit, nes bais tingiu apdorot nuotraukas, laiko stoka. Matau visus tuos trūkumus, bet kaip pagalvoju kad iš ano klonavimo nieko nesigaus tai ir nepradedu. Bandžiau aš klonuot raukšles, bet....

baru cool.gif lotuliukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 24, 23:24)
bet galvoju kol savo neturesiu tai ir nezinosiu ka tas jausmas reiskia verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bent man taip ir buvo blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 24, 23:41)

lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai galvoju, kad ir meškiukas ir dar te kas gali sukelti jausmą, todėl į jausmų temą visai tinka. žiūri į nuotrauką, ji tau patinka, nepatinka, nuobodi, įdomi, kelia šypseną, tai ir yra jausmas g.gif

tai pratęsiam jausmų temą?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 25, 10:33)
stikline, blink.gif  thumbup.gif o kodel tu is pazengusiu isejai -nebespejai ar kas? blush2.gif  nes tu siaip stipriai pazengus thumbup.gif

Na tuo laiku nebuvo pradedančiųjų, tai teko jungtis prie pažengusių, bet supratau vieną dieną, kad aš netokia dar pažengus kaip jie biggrin.gif na iš tiesų iš techninės pusės aš silpna ir dabar dar...reikia daug mokytis.
Atsakyti
Stikline, aš irgi taip pat - viena koja ten, kita čia 4u.gif Nors pas pažengusiuosius lankausi nuo birželio, nesijaučiu pažengus smile.gif Dar daug ko mokytis. Kaip vienas protingas žmogus yra kažkada pasakęs: "Kuo daugiau žinai, tuo labiau supranti, kad nieko nežinai". blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 24, 20:23)
keliu viena nuotraukyte i kritikos albuma  doh.gif  blush-anim-cl.gif2

unsure.gif kad ten nieko naujo neikelta g.gif istrynei?
Atsakyti