Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 21:07)
Noriu pasigirt kokį grožį šiandien papirkau  rolleyes.gif

user posted image

bigsmile.gif tikrai kad groooozis

aaa, jau laimetojai yra thumbup.gif tik reikejo su fotkem det, nelabai pamientam koks vaizdelis pagal pavadinima biggrin.gif

einu dar syki paziuresiu rolleyes.gif , o Kai meile baigiasi tai prisimenu - istrigo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 02, 22:34)

Stikline, - kur tu toki grozi ant LT parovei? g.gif  blink.gif  as irgi noriu...  blush2.gif  wub.gif  kiek kastavojo? blush2.gif

Yra pas mus tokia parduotuvė, kur viskas namams biggrin.gif ir daug gėlių ten būna smile.gif Viena tokia spalva tebuvo likusi ir jaučiu, kad greit nužydės smile.gif bet vistiek negalėjau atsispirt. 40 lt smile.gif

Beje sveikinimai nugalėtojoms thumbup.gif
Atsakyti
Armana, sveikinimai 4u.gif
Stikline labai graži gėlytė. wub.gif

Taip ir galvojau,kad "I am waiting" Stiklines nuotrauka, nes pastebėjau,kad visuomet rašai angliškai pavadinimus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 02 kovo 2009 - 21:49
Dideliausi sveikinimai prizininkams 4u.gif

[/COLOR]
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 02, 21:17)
drinks_cheers.gif  jo - va del sitos foto - tai ir man buvo kile labai jau daug itarimu.... man net pasitelkus fantazija  - sunkiai tas trikampis deliojos....  g.gif

Ir nelabai suprantu, kaip ji visa is trikampiu padaryta g.gif blush2.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 22:07)
Noriu pasigirt kokį grožį šiandien papirkau  rolleyes.gif

user posted image

Tikras gozis wub.gif , kaina jau maciau biggrin.gif , bet kas per gele?

QUOTE(Armana @ 2009 03 02, 22:25)
*Aš tave sušildysiu - mano nuotraukytė blush2.gif Labai ačiū visoms balsavusioms 4u.gif

**Statau visoms šampano

*Armana, tavo nuotraukyte mano favorite wub.gif

**cool.gif Aciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 02, 22:40)
Taip ir galvojau,kad "I am waiting" Stiklines nuotrauka, nes pastebėjau,kad visuomet rašai angliškai pavadinimus. biggrin.gif

lotuliukas.gif ne visada, čia taip gavosi netyčia. Šiaip angliški žodžiai man gražiau skamba..jei nerandu lietuvišku, angliškus klijuoju....bet čia ne šiaip sau pavadinimas buvo, čia dainos žodžiai...
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 02, 22:51)
Tikras gozis wub.gif , kaina jau maciau biggrin.gif , bet kas per gele?

Paphiopedilum biggrin.gif
Atsakyti
nauja tema

Ruste jei gali pataisik pavadinime temos Nr. reiketu 18 vietoj 17. blush2.gif susipainiojau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 22:53)
Paphiopedilum biggrin.gif

g.gif g.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 02, 22:56)
g.gif  g.gif  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Orchidėja nuuuu lotuliukas.gif (jos visos su nenormaliais pavadinimais) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 02 kovo 2009 - 21:58
QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 21:39)
Yra pas mus tokia parduotuvė, kur viskas namams biggrin.gif ir daug gėlių ten būna smile.gif  Viena tokia spalva tebuvo likusi ir jaučiu, kad greit nužydės  smile.gif  bet vistiek negalėjau atsispirt. 40 lt smile.gif

Beje sveikinimai nugalėtojoms  thumbup.gif

nu nereali wub.gif

As vel nejauciau Stiklines biggrin.gif Armana tai is vaikiuku pazinau ax.gif ir Sadi zinau katra.... ax.gif o daugiau, eilini syki neatspejau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif !!! Saunuoles!

Man net geda, kad taip ziauriai nepataikau i takta su tais konkursais doh.gif blush2.gif Nors dalyvauti zadu visuose tongue.gif o gal patobulesiu (netycia) siek tiek biggrin.gif
Ta nuotrauka su dviem statulelem buvo mano blush2.gif
Atsakyti
zinokit as savo originalus tai jau idejau.... nail.gif: biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 02, 23:01)
As vel nejauciau Stiklines  biggrin.gif  Armana tai is vaikiuku pazinau  ax.gif  ir Sadi zinau katra....  ax.gif  o daugiau, eilini syki neatspejau...  blush2.gif

Aš tai tik Stiklines nujaučiau. Kitų dar "neperpratau" turbūt. lotuliukas.gif
Atsakyti