Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(linole @ 2009 03 02, 21:48)

Kad kriaukles auga pagal ta auksine taisykle, tai cia taip. kriaukles kaip ir nesunku komponuoti - nosyte trecdalyje, o tada jau tas "taisyklinis" augimas pats atidirba... biggrin.gif
Taciau sitos nuotraukos apacia mane trikdo. Cia naturaliai taip? Ta desine apacios dalis tai is vis kazkokia gluminanti... Gal cia tiesiog del to, kad esame priprate prie kitokios kriaukles formos...
Na, man butu graziau tiesiog yprasta kriaukle, galbut islindusi is smelio, jei nori butent taip komponuoti.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 02, 20:48)
Pati matau apskritimu, ir tu tokiu auganciu: nuo kriaukles nosytes didejanciai i kaire. Kaip manot, ar bent ta linkem einu???

tikrai ta linkme wink.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 02, 20:56)
Man labai gražu. Visai norėčiau išmokt taip keletą nuotraukų apdirbt.

tikrai idomios foto, bet cia jau ne tik kad moka su programom dirbt, bet ir fantazija zmones turi, isivaizduojamaji pasauly, ideju, vizijos pagaliau. cia jau tikrai kad meno pojutis stiprus yra, o programos tik padeda jas igyvendint ekrane smile.gif faina, kad kitiems tai duota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 02, 21:56)
Nikkė, noriu.  wub.gif
Efotoo yra labai daug pavydžių.
Aš paslapčia žaviuosi šių dviejų fotografų darbais. Nu negaliu kaip man gražu. Savita.
http://www.efoto.lt/...6679/nuotraukos
http://www.efoto.lt/node/163944

Man labai gražu. Visai norėčiau išmokt taip keletą nuotraukų apdirbt.
Bet net nežinau nuo ko pradėt.
Nu tarkim aš moku panaikint tuos negražumus nuo veido, pakeist akių spalvą. Nu bet kai reikia išmokt šitaip. Aš nežinau. : )  schmoll.gif

Gi rasiau - pradek nuo googlinimo biggrin.gif
Va cia autoriai paaiskina, kaip padare konkrecias nuotraukas. Labai vaizdingi paaiskinimai: http://www.dpchallenge.com/how.php
O jei tikrai uzsikabintum, tai as tavo vietoj uzsisakyciau kokia knyga, tarkim per www.amazon.com, ir galima butu detaliau pasimokyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasigirt kokį grožį šiandien papirkau rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Vau bigsmile.gif wub.gif na ir fotogeniskas tas grozis thumbup.gif dabar man geda - bet ar cia orchideja? blush2.gif g.gif

Klausykit - ar as cia viena laukiu tu rezultatu.... blush2.gif gal Sadi negali paskaiciuot.... g.gif reiktu paciom ko gero tai padaryt... ax.gif

Atsiprasau - pasirodo Sadi tyliai tyliai plusa biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 kovo 2009 - 21:12
QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 21:07)
Noriu pasigirt kokį grožį šiandien papirkau  rolleyes.gif

user posted image

Stikline, wau bigsmile.gif kaip gražu. Kas čia per bigsmile.gif gėlė?
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 02, 22:00)
Kad kriaukles auga pagal ta auksine taisykle, tai cia taip. kriaukles kaip ir nesunku komponuoti - nosyte trecdalyje, o tada jau tas "taisyklinis" augimas pats atidirba...  biggrin.gif
Taciau sitos nuotraukos apacia mane trikdo. Cia naturaliai taip? Ta desine apacios dalis tai is vis kazkokia gluminanti... Gal cia tiesiog del to, kad esame priprate prie kitokios kriaukles formos...
Na, man butu graziau tiesiog yprasta kriaukle, galbut islindusi is smelio, jei nori butent taip komponuoti.

4u.gif Taip, ta kriaukle turi tarsi skraiste su issisakojimais. Paemiau tik kaip pavyzdi.
Bandysiu gamtoje ko ieskoti savaitgali. g.gif
Gerai bent kad vakarais jau sviesu, galima bus parejus ka pakankinti. thumbup.gif

P.S. Na gi tikrai, susiskaiciuojam kiekviena savo gautus balsus. mirksiukas.gif
Jau visai isponejom: nera pagrindines skaiciuotojos, tai ir rezultatu ner. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 02 kovo 2009 - 21:13
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 02, 21:10)
Vau  bigsmile.gif  wub.gif  na ir fotogeniskas tas grozis  thumbup.gif  dabar man geda - bet ar cia orchideja? blush2.gif  g.gif

Klausykit - ar as cia viena laukiu tu rezultatu.... blush2.gif  gal Sadi negali paskaiciuot....  g.gif  reiktu paciom ko gero tai padaryt...  ax.gif

blush2.gif Lyg suskaičiavau, patikrink dar kita akim ("šviežesne" nuo skaiių)
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 02, 21:13)
blush2.gif Lyg suskaičiavau, patikrink dar kita akim ("šviežesne" nuo skaiių)

aaaa - cia Ninin pasirodo plusejo biggrin.gif

And the winer is...........

Aš tave sušildysiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikijimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 kovo 2009 - 21:18
first.gif Aš tave sušildysiu 67 balai

second.gif kai meile baigiasi 40 balų

third.gif Laimingi... 37 balai

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

SVEIKINIMAI!!! drinks_cheers.gif

PS tik dar kiekviena savo pasitikrinkite dėl visą ko smile.gif nes be jokių šiuolaikinių technologijų skaičiavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 02 kovo 2009 - 21:18
tai jau turim nugaletojus thumbup.gif
1. As tave susildysiu
2.Kai meile baigiasi
3.Laimingi...

dabar belieka sulaukt prisistatymo bigsmile.gif
Atsakyti
dėkoju už 4 baliukus mano meškiams tongue.gif

einu pasirašyti albuman hi.gif
Atsakyti