Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Teka @ 2009 03 02, 16:09)
nes šiaip tai visai nėra ūpo fotografuot,kažkoks košmaras...

Labas, prisimenam smile.gif aha, ir man ūpo nėr pastaruoju metu ax.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 03 02, 16:10)
padūmyjau  ax.gif

kažkaip fonas gal ne super, bet neradau tam kartui tinkamo  blush2.gif

Man antra smile.gif tik fonas....
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 02, 16:10)
padūmyjau  ax.gif

pirmoj sufokusuota medziaga, o vat antroj jau dūmai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 03 02, 15:09)
Sveikutės, kaži mane dar prisimenat ax.gif
Kapi fainai, spėjau į balsavimą dar, tai prabalsavau  ax.gif Mačiau yra nauji ND, reiks labiau pasigilint ir gal pabandysiu ką atlikt, nes šiaip tai visai nėra ūpo fotografuot,kažkoks košmaras...

pamenam mirksiukas.gif ne tau vienai nera upo visai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 15:18)
Labas, prisimenam smile.gif aha, ir man ūpo nėr pastaruoju metu  ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 03 02, 15:21)
pamenam mirksiukas.gif  ne tau vienai nera upo visai doh.gif  unsure.gif

ax.gif tai smagu, kad pamenat ir gerai, kad ne man vienai nėra ūpo smile.gif kartais neimu fotoaparato savaitėm į rankas, kartais, kai užsivedu, tai ir tampausi visur, kur tik einu... tai vat laukiu, kada vėl užeis įkvėpimas. dabar galvoju, kaip čia autoportretą reiktų fotkint... su tuo užlaikymu tikriausiai? na jei pultelio neturiu...hmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 02, 14:55)
gal tu gali pabandyti ta plug-in'a man i pasta atsiusti kaktuke@inbox.lt? parsisiunciau Lightroom'a kiek pabandziau patiko jis man, tik ilgiau galvoja negu PS, o be to nepazystama programa, tai dar kol susipazinsiu  lotuliukas.gif

jei pasakysi kaip ji "atkasti" atsiusiu, nes tik pasiziurejau, kad funkcijose yra, bet kas toliau net neisivaizduoju blush2.gif doh.gif (net nesinaudojau nekarto)
QUOTE(Rustė @ 2009 03 02, 15:10)
padūmyjau  ax.gif

antra, wub.gif lyg mergina besikuklinanti...
Atsakyti
Kas turit gerą vaizduotę arba pirmą pamoką gerai išmokot...gal galit pasakyt ar šita kompoziciškai gera? Kur čia kas čia? biggrin.gif nusikopinau į paintą ir nžn nuo ko pradėt braižyt..siaubas...reikės eit skaityt dar 10 kartų tą patį straipsnį lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 15:31)
Kas turit gerą vaizduotę arba pirmą pamoką gerai išmokot...gal galit pasakyt ar šita kompoziciškai gera? Kur čia kas čia?  biggrin.gif  nusikopinau į paintą ir nžn nuo ko pradėt braižyt..siaubas...reikės eit skaityt dar 10 kartų tą patį straipsnį  lotuliukas.gif

user posted image

Manau, gera )daug atvejų radau šioje fotkėje( Tik gal truksta erdvės iš dešinės pusės (kad nebūtų nukirsti laiptai) g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Noreciau istoti i jusu gretas blush2.gif
Padariau ND, nezinau kur galeciau jas ideti jusu teismui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 02, 15:26)
antra,  wub.gif  lyg mergina besikuklinanti...

ir man antra, bet as ten lyg ir flaminga matau rolleyes.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 02, 15:42)
Padariau ND, nezinau kur galeciau jas ideti jusu teismui  rolleyes.gif

dek cia mirksiukas.gif tik pirma i koki nors internetini psl reikia susideti pvz. www.flickr.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 02 kovo 2009 - 15:50
QUOTE(Ninin @ 2009 03 02, 16:39)
Manau, gera )daug atvejų radau šioje fotkėje( Tik gal truksta erdvės iš dešinės pusės (kad nebūtų nukirsti laiptai)  g.gif

Jeigu galima norėčiau ir tuos atvejus sužinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 15:18)
Labas, prisimenam smile.gif aha, ir man ūpo nėr pastaruoju metu  ax.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 03 02, 15:18)
pirmoj sufokusuota medziaga, o vat antroj jau dūmai  thumbup.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 03 02, 15:26)
antra,  wub.gif  lyg mergina besikuklinanti...

Dėkavoju, už komentarus aciuks.gif

dabar ir aš matau, kad pirmoje fokusas ne visai ten...
dėl fonų tai jau žinau, reikės ko ieškoti tinkamesnio g.gif
ir grynai pažaisti kuris gražiau atrodo.
Papildyta:
irgi fokusas ne ten, ir labai gaila...angelų aš mėgėja, nu panašus siluetas angel.gif lyg angelas pasilenks mesltųsi rankas sudėjęs

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 16:31)
Kas turit gerą vaizduotę arba pirmą pamoką gerai išmokot...gal galit pasakyt ar šita kompoziciškai gera? Kur čia kas čia?  biggrin.gif  nusikopinau į paintą ir nžn nuo ko pradėt braižyt..siaubas...reikės eit skaityt dar 10 kartų tą patį straipsnį  lotuliukas.gif

user posted image

Na, mano manymu, cia imatyti butu galima nebet ta auksine spirale, kur per auksinius kvadratus eina (na, is pamokos pradzios). Bet ir tai nelabai... Kad ja isgauti, reikejo turbut truputi kitaip kadruoti... Gal labiau gultis, daugiau to vingio paimti... Sitoj nuotraukos tai vargu ar ka labai isgausi, per mazai to vingio. g.gif

Aisku, labai norint galima imatyti dideli trikampi is apatinio kairio seselio, bet juk jis visai ne traukos centre, i ji demesys visai nekrypsta, taigi, sakyciau, kad toks trikampis nesiskaito... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 02 kovo 2009 - 16:44