Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 02, 15:31)
Tai dar balsavimas vyksta? kada suzinosim nugaletojus?  biggrin.gif

Dar vyksta, baigiasi beroc 20:00 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 02 kovo 2009 - 14:34
QUOTE(Rico @ 2009 03 02, 14:59)
Norejau paklausti ar sitos bent kiek vertos demesio, ar trint?  blush2.gif

Man ta mėlyna įdomi...bet karpyčiau ją kažkaip kitaip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 02, 14:31)
na, as is tokiu, jei man nepatinka mano rezultatas visai -as nedesiu, o dar i konkursa tongue.gif  yra viena foto kur man labai patinka kokybiskai ir siaip -nu bet velgi -ne tokius jausmus isivaizdavau doh.gif  doh.gif ta prasme -nevisai vtiemu ji man ir psio doh.gif

O as ir padariau klaida,kad pagalvojau,jog svarbiausia dalyvauti,dejau bile ka kad tik ideti doh.gif Kita karta tikrai taip nedarysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 02, 14:51)
Is kur zinai, kas as ten prikisau nagus?  biggrin.gif
----------

O tai kas gi daugiau pas mus speja visur susisukti, viska sutvarkyti, visiems visa informacija pateikti, visas nuotraukas pakomentuoti, zirziancius sudrausminti, nedrasius padrasinti ir dar puikias nuotraukas musu teismui ideti? 4u.gif

O del auto tai man jau beprasmis atrodo slepimasis. Kai kurias pazistam, kai kurios jau rode savo auto, jau nekalbant apie vyriskos lyties fotografus - tai ka cia puse bus zinomu, puse nezinomu... Kaip, pvz, atrodys uzsislaptinti bebandanti Duoma? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 02, 14:43)
dejau bile ka kad tik ideti doh.gif Kita karta tikrai taip nedarysiu doh.gif

as irgi blush2.gif biggrin.gif

bet nebalsuojancios galetu ir isdalint balsus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 02, 14:47)

O del auto tai man jau beprasmis atrodo slepimasis. Kai kurias pazistam, kai kurios jau rode savo auto, jau nekalbant apie vyriskos lyties fotografus - tai ka cia puse bus zinomu, puse nezinomu... Kaip, pvz, atrodys uzsislaptinti bebandanti Duoma?  lotuliukas.gif

Tai tie kurie pasirode,patys kalti lotuliukas.gif Dabar lai galvoja kaip cia uzsimaskuoti doh.gif
Juokauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 02, 15:43)
O as ir padariau klaida,kad pagalvojau,jog svarbiausia dalyvauti,dejau bile ka kad tik ideti doh.gif Kita karta tikrai taip nedarysiu doh.gif

O tai ar per galvą už tai kas davė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 14:51)
O tai ar per galvą už tai kas davė?  biggrin.gif

Nedave,bet ir nesijauciu pajudejus i prieki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 02, 14:13)
lyg ir yra toks pavadinimas mano PS CS3 tarp plugins, bet kaip ka daryti? net neisivaizduoju kaip padet.  doh.gif

gal tu gali pabandyti ta plug-in'a man i pasta atsiusti kaktuke@inbox.lt? parsisiunciau Lightroom'a kiek pabandziau patiko jis man, tik ilgiau galvoja negu PS, o be to nepazystama programa, tai dar kol susipazinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 02, 15:52)
Nedave,bet ir nesijauciu pajudejus i prieki ax.gif

Na svarbiausia, kad ne atgal hihihi.gif manau, kad bandymas kažką išlaužt kiekvienai temai kažką duoda naujo...nebent nupyškini beleką arba įdedi foto iš archyvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaži mane dar prisimenat ax.gif
Kapi fainai, spėjau į balsavimą dar, tai prabalsavau ax.gif Mačiau yra nauji ND, reiks labiau pasigilint ir gal pabandysiu ką atlikt, nes šiaip tai visai nėra ūpo fotografuot,kažkoks košmaras...
Atsakyti
padūmyjau ax.gif

kažkaip fonas gal ne super, bet neradau tam kartui tinkamo blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti