Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Armana @ 2009 03 02, 13:42)
Jeigu balsuosim už autoportretus, tai aš irgi už tai, kad nepasirašytumėm kas kur yra ax.gif

o jei pažinsim viena kitą?
kas tada?nebelieka paslapties tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 02, 14:04)
sveikos,

o tai vel dvi temos bus? g.gif  mirksiukas.gif
si syki as nei dalyvavau ND doh.gif , nei balsuoju ax.gif  ax.gif

O kodel nebalsuoji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 02, 14:09)
o jei pažinsim viena kitą?
kas tada?nebelieka paslapties tongue.gif

Vistiek visų nepažinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 02, 14:10)
O kodel nebalsuoji? bigsmile.gif

nerandu, kas mane kabintu blush2.gif kitoki, matyt, sitos temos perteikima isivaizdavau ax.gif -tai ne nezinau -uz ka balsuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 02, 13:16)

o as kamuojuosi su RAW, mano PS neatidaro RAW  verysad.gif parsisiunciau Raw Therapee, bet ir jis neatidaro. Gal kas turite Camera Raw plug-in'a PS CS3? Dar bandysiu Lightrooma parsisiusti.

lyg ir yra toks pavadinimas mano PS CS3 tarp plugins, bet kaip ka daryti? net neisivaizduoju kaip padet. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 02, 15:12)
nerandu, kas mane kabintu  blush2.gif kitoki, matyt, sitos temos perteikima isivaizdavau ax.gif  -tai ne nezinau -uz ka balsuot blush2.gif

O kokį įsivaizdavai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 02, 14:12)
nerandu, kas mane kabintu  blush2.gif kitoki, matyt, sitos temos perteikima isivaizdavau ax.gif  -tai ne nezinau -uz ka balsuot blush2.gif

O as galvoju,kad cia man vienai taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 14:14)
O kokį įsivaizdavai?  biggrin.gif

na, pagal pradini kalbejima -meile, svelnumas -na silti jausmai...kazkas, kas man nesigavo padaryt blush2.gif lotuliukas.gif o cia dauguma tamsios, niuros, liudnokos foto -uztat gal..ai nedalyvavau, tai negaliu ir but labai kompetetinga balsuotoja tongue.gif si syki mirksiukas.gif dar, kur jausmas man lyg ir patiktu -tai foto kokybe slubuoja -nu zodziu blush2.gif nesupykit dalyvavusios/ieji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 02, 14:16)
na, pagal pradini kalbejima -meile, svelnumas -na silti jausmai...kazkas, kas man nesigavo padaryt blush2.gif  lotuliukas.gif  o cia dauguma tamsios, niuros, liudnokos foto -uztat gal..ai nedalyvavau, tai negaliu ir but labai kompetetinga balsuotoja tongue.gif si syki mirksiukas.gif  dar, kur jausmas man lyg ir patiktu -tai foto kokybe slubuoja -nu zodziu blush2.gif  nesupykit dalyvavusios/ieji mirksiukas.gif

O kazin galima atiduoti visus balsus vienai foto? Arba padalinti per puse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 02, 15:16)
nesupykit dalyvavusios/ieji mirksiukas.gif

Tai, kad nemanau, jog kažkas ims ir pyks biggrin.gif Matai, matyt mums, lietuviams, visgi niūrokos nuotaikos geriau persiduoda, nei švelnūs, šilti jausmai biggrin.gif Visgi manau tie, kas bandė sudalyvaut pasistūmė priekin vienu žingsneliu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 03 02, 15:20)
O kazin galima atiduoti visus balsus vienai foto? Arba padalinti per puse? g.gif

Tai kad gal ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 02, 09:25)
man antroji labai patiko

ax.gif dekui

QUOTE(Jurina @ 2009 03 02, 10:39)
Sakykit ar tokio tipo nuotrauka pretenduoja į abstrakciją?
user posted image

ziiinomaaa biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 02, 11:22)
Knisuos po lasiukus, jauciu jiems nostalgija. Ikeliu viena foto patersimui biggrin.gif

wub.gif nu kooooks grooozis

vanduo man aplamai patinka, gal kad esu vandens zenklas biggrin.gif

Tai dar balsavimas vyksta? kada suzinosim nugaletojus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 14:21)
Tai, kad nemanau, jog kažkas ims ir pyks biggrin.gif Matai, matyt mums, lietuviams, visgi niūrokos nuotaikos geriau persiduoda, nei švelnūs, šilti jausmai  biggrin.gif  Visgi manau tie, kas bandė sudalyvaut pasistūmė priekin vienu žingsneliu wink.gif

na, as is tokiu, jei man nepatinka mano rezultatas visai -as nedesiu, o dar i konkursa tongue.gif yra viena foto kur man labai patinka kokybiskai ir siaip -nu bet velgi -ne tokius jausmus isivaizdavau doh.gif doh.gif ta prasme -nevisai vtiemu ji man ir psio doh.gif

inesaS , manyciau gali atiduot tai vienai foto 5 balus ir tiek..o jei daugiau nepatinka -ir nebedeliot tu balu ax.gif blush2.gif bent jau as taip daryciau blush2.gif
Atsakyti