Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

Pagaliau viską perskaičiau. Dėkoju už naujas išverstas pamokėles
aciuks.gif Nesudalyvavau jausmų temoj, nebespėjau blush2.gif Egzaminai ir darbas... O dar šeimyna serga.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 02, 11:57)
Zinokit, kuo dauiau gilinuos i kompozicijos ir itaigos nd, tuo labiau nieko nebesuprantu doh.gif Jau LT zodyne abstrakcijos zodzio reiksme nagrineju lotuliukas.gif

kuo daugiau zinai, tuo geriau supran ti, kad nieko nezinai smile.gif
**
o as kamuojuosi su RAW, mano PS neatidaro RAW verysad.gif parsisiunciau Raw Therapee, bet ir jis neatidaro. Gal kas turite Camera Raw plug-in'a PS CS3? Dar bandysiu Lightrooma parsisiusti.
Atsakyti
Duoma, o gal tu nori pabandyti foto manipuliacijas, jei ieskai ko nors kitokio? Daugiau informacijos galima prisigooglinti.

Vasaraite, aciu uz vertima. 4u.gif Labai jau gracingas tavo lasiukas, patiko. Nors man paciai lasu tema jau uzdaryta, visai nebetraukia...

Peperoni, aciu uz albumo sutvarkyma, dabar tikrai patogiau naudotis. 4u.gif

O klausykit, ar i auto tema nuotraukas dedam anonimiskai? Manyciau, autorius turetu pasirasyti, ka jau cia besislepsi. tongue.gif
Atsakyti
O, jau pasirodė pirmosios auto nuotraukos, šaunu. bigsmile.gif
Dėl pasirašymo prie auto nežinau, kaip valdžia pasakys. lotuliukas.gif
Atsakyti
Peperoni, galima ir Kaune, bet labiau pavasariop pasirašau (kovo mėn. nelabai planuoju būt).

O tai kas iš Vilniaus pasirašytų meetui???? g.gif

Autoportretui gal pasirašom??? Labai knieti sužinoti kaskur biggrin.gif O visą mėnesį laukti nesinori lotuliukas.gif
Atsakyti
o as siulau nepasirasineti, o pvz. balsuojant (jei balsuosim) speti kas kur yra biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu balsuosim už autoportretus, tai aš irgi už tai, kad nepasirašytumėm kas kur yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 02, 13:22)

Peperoni, aciu uz albumo sutvarkyma, dabar tikrai patogiau naudotis.  4u.gif

O klausykit, ar i auto tema nuotraukas dedam anonimiskai? Manyciau, autorius turetu pasirasyti, ka jau cia besislepsi.  tongue.gif

Is kur zinai, kas as ten prikisau nagus? biggrin.gif

----------

As tai uz anonimiskuma... tebunie jis ir salyginis... ax.gif
Atsakyti
As uz tai,kad pasirasyti.Juk kelias jau esam mate,o be to juk ir Olo turim mergaiciu kompanijoje g.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar sitos bent kiek vertos demesio, ar trint? blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
sicia- neoninis apsvietimas (lempos), net akis paskaudo, tik pora kadru padariau blush2.gif
Atsakyti
Aš už anonimiškumą. Man taip įdomiau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

o tai vel dvi temos bus? g.gif mirksiukas.gif

si syki as nei dalyvavau ND doh.gif , nei balsuoju ax.gif ax.gif

Atsakyti