Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 20:22)
O beje medžio temoj pas pažengusiuosius dalyvavau ir aš smile.gif būtų smagu pakartot smile.gif

gali parodyti?
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 24, 20:23)
o va tiems naujiems ND jauciu butu tikus mano slapia saule  lotuliukas.gif

aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 24, 21:26)
gali parodyti?

http://www.public.fo...emaja/nd-medis/
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 22:02)

Nu tu duodi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 24, 22:17)
Nu tu duodi  blink.gif

? blink.gif nesupratau kuria prasme? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 22:19)
blink.gif  nesupratau kuria prasme?  biggrin.gif

Ta prasme, kad as apakus, kaip tu zalias nardai! biggrin.gif Tas peizazas su pasvirusiu medziu tai jau visai nerealus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 24, 22:30)
Ta prasme, kad as apakus, kaip tu zalias nardai!  biggrin.gif Tas peizazas su pasvirusiu medziu tai jau visai nerealus!  thumbup.gif

Neee, būna kur kas nerealesnių smile.gif tiesą sakant nuo tų laikų nesijaučiu labai pažengusi biggrin.gif reik susiimt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 22:19)

Neatsispyriau pagundai paziureti ir i kitu zmoniu darbus medzio tema. Na, super... wub.gif

Manau, dabar labai palankus laikas medi fotografuoti, kol jis dar be lapijos, savo nuogumu ir sakomis israiskingas.
Tai gal apsisprendziam, ar duodam papildoma savaite jausmam ir imames medzio? mirksiukas.gif

Abstrakcijas isbandyti ir mane vilioja. thumbup.gif Tik bijau, kad bus 10 kartu sunkiau nei su jausmais. doh.gif cool.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės , kad pagyrėt, bet ir pabarkit, nes bais tingiu apdorot nuotraukas, laiko stoka. Matau visus tuos trūkumus, bet kaip pagalvoju kad iš ano klonavimo nieko nesigaus tai ir nepradedu. Bandžiau aš klonuot raukšles, bet....
Valetta šuns snukio išraiška nereali.
Stikline tavo medis tikrai kaip paveikslas .
Apskritai medžiai man patiko.
Atsakyti
Na, ta proga parodysiu medi, kuri fotografavau praeita vasara su sena muiline. tongue.gif

user posted image

Cia originalas, niekas netaisyta.

Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 24, 21:18)
negaliu atskirti jausmu ir emociju  doh.gif

Ai, gal nesileiskim mes i ta akademine psichologija. Tegul musu temoje tai buna jausmai pagal sena lietuviska zodi "jausti", taigi, "jausti" galima daug ka, ir "jaustis" galima labai ivairiai... Ir nesvarbu, kaip tai ivardija psichologijos mokslas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 24 vasario 2009 - 21:59
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 24, 21:59)

Ai, gal nesileiskim mes i ta akademine psichologija. Tegul musu temoje tai buna jausmai pagal sena lietuviska zodi "jausti", taigi, "jausti" galima daug ka, ir "jaustis" galima labai ivairiai... Ir nesvarbu, kaip tai ivardija psichologijos mokslas.

thumbup.gif thumbup.gif vienam sypsena suteiks "jausmo" kitam gal ir vieno zodzio uzteks ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 24, 19:48)
Medenos šuniukas pirmas man labai net. Fonas kaip fainai išplaukęs, man jis tokio gyvumo priduoda, sukuria gyvą aplinką. Klasikinis portretas iki juosmens smile.gif WB kiek nugrybavęs, bet su PS galima pakoreguot smile.gif O tas antras šuniukai tai net akis rėžia, šarpo perdaug smile.gif

Oi kaip sirdele pagloste, kad kazkam patiko blush2.gif rolleyes.gif
Reik nusipirkt ta kazkokia kortele WB nustatinet, nes buvau tokiam gimtadienyje, kad pilna nepazistamu, turbut nesuprastu kam man balto lapo ir pan... bet panasu, kad be sito gerio geros kokybes neisgausi g.gif

Ir dar, vis pamirstu paklaust zinanciu, o prietemoj ar reik nustatinet WB custom?

Paskutiniu metu ir nemazai medziu esu nufotkinus, bet vis nerodau, atrodo neidomu.... gal klystu smile.gif

user posted image
Atsakyti