Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Ninin @ 2009 02 28, 15:00)
Na lyginina garsa ir kaina smile.gif Gal ir galima pakenteti ta garsa biggrin.gif O kas turit dar tokius objektyvus (su F1,8)?

as turiu 50mm 1.8 visas nuotraukas iki siol darau tik su juo 4u.gif Nieko neigiamo negaliu pasakyti apie ji 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas 4u.gif

Ninnin, man labai patiko tavo upė. Apie perdegimus kažkur skaičiau, kad jeigu fotografuojama ryte arba vakare, tai bus arba dangus per šviesus arba žemė labai tamsi. Todėl tokias nuotraukas reikia fotografuoti su skirtingais ekspozicijos nustatymais ir paskui sujungti kelis kadrus.

Rasytce, man labai patiko tavo pirmoji nuotraukytė ax.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 28, 23:28)
o as noriu pasigirti siandien nusipirkau veidroduka, labai dziaugiuosi, o kai jau atsigausiu pradesiu fotografuoti  biggrin.gif

Didžiausi sveikinimai įsigijus veidrodinuką 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 01, 03:46)
as turiu 50mm 1.8 visas nuotraukas iki siol darau tik su juo 4u.gif Nieko neigiamo negaliu pasakyti apie ji 4u.gif

Aš irgi turiu šį objektyvą, man jis patinka. Kaip už savo kainą, labai geras objektyvas cool.gif

Linole, aš irgi labai norėčiau Wintage action'o. Jei gali atsiųsk į Arija1176@yahoo.com

Balsai atiduoti ax.gif , gaila, kad šį kartą buvo labai mažai nuotraukyčių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 01 kovo 2009 - 08:09
Sveikos ir aciu uz sveikinimus.
Issirinkau labai greitai, kaina buvo tokia, kad nepirkti negalejau. Olympus E420, berods Edeva su tokiu fotografuoja. o uzgeltoninta todel, kad net bijau garsiai dziaugtis biggrin.gif
As ir pati laukiu pirmo padoraus kadro padaryto nauju fotiku, taip kad spausdinu instrukcija ir pradedu daryti ND nuo WB (nes kol kas sunkiausiai sekasi ji susitvarkyti) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 01, 08:24)
Sveikos ir aciu uz sveikinimus.
Issirinkau labai greitai, kaina buvo tokia, kad nepirkti negalejau. Olympus E420, berods Edeva su tokiu fotografuoja. o uzgeltoninta todel, kad net bijau garsiai dziaugtis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif taip as ji turiu kaina tikrai prilygsta kokybei mano akim zvelgiant thumbup.gif ziuresim kaip seksis toliau bet dar returiu minuso jam schmoll.gif o tu su atskiru obj pirkai? bigsmile.gif nes tas rinkinukas tiesiog pasaka thumbup.gif

einu balsus atiduot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 01, 09:26)
drinks_cheers.gif taip as ji turiu kaina tikrai prilygsta kokybei mano akim zvelgiant  thumbup.gif ziuresim kaip seksis toliau bet dar returiu minuso jam  schmoll.gif o tu su atskiru obj pirkai? bigsmile.gif nes tas rinkinukas tiesiog pasaka  thumbup.gif

einu balsus atiduot  wub.gif

pas mane vienas kitinis objektyvas, sunkoka kol kas pereiti nuo savo ultrazoomo biggrin.gif bet zadu priprasti. Gal gali papasakoti kaip tu custom WB nusistatai? man niekaip nepavyksta g.gif gal i az?
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 02 28, 18:55)
Kol dar nebalsuojam, idesiu ziemiska motyva. Ne Boruzkos actionas naudotas, bet pabadziau pirma karta tuos actionus ir uzsikabinau. Dabar vos ne kiekvienai turimai nuotraukai derinu.  biggrin.gif

Patinka, ir kampas ir spalvos 4u.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 02 28, 21:23)
lotuliukas.gif O gal Nikonui tiktų toks objektyvas smile.gif Na jei ir netiks, už tokią kainą negaila nupirkti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šiandien ir biški darbavaus...

Antra wub.gif , spalvos, tik gal siek tiek palyginti g.gif , man atrodo kad siek tiek pasvyrusi i desine. smile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 02 28, 21:59)
O cia mano pirmieji pabandymai  blush2.gif

Pirmoji zavi, tik irgi truksta man siek tiek dangaus ir gal cut-cut desines, o apacia gal nedaug pakirpciau. g.gif
Papildyta:
Pamirsau doh.gif Kaktuke su nauju pirkuniu 4u.gif lauksim bandymu, wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 01, 09:35)
pas mane vienas kitinis objektyvas, sunkoka kol kas pereiti nuo savo ultrazoomo  biggrin.gif  bet zadu priprasti. Gal gali papasakoti kaip tu custom WB nusistatai? man niekaip nepavyksta  g.gif gal i az?

4u.gif tuoj tik paduosiu pusrycius princesei 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
paskelbiau naują fotokonkursą tongue.gif

einu į mūsų pažiūrėti kas ten už ką balsuoja smile.gif
gal ir aš balselius padalinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 28, 23:04)
jau Salza truputi pasake minusu.

o as dar pridesiu, kad kas bent kiek rimciau ziuri i fotografija, nemanau, kad noretu isigyt grynai is plastmases pagaminto objektyvo wink.gif ten viskas viskas plastmasiniai, o tai gali issaukti netikslumus, iskraipymus ir man smile.gif na cia tik mano nuomone smile.gif zinoma, kad to f/1.8 tikrai uztenka, jei ziurint TIK i parametrus , o ne i gaminio kokybe  4u.gif
nea, ne placiakampis. pas mane canon EFS 18-200mm f/3.5-5.6 su image stabilizator smile.gif

Tai puikiai suprantu, kad tie brangesni objektyvai yra geresni. Bet juk ne kiekviena gali sau leisti. Vat, man ir buvo įdomu, ar turi kas juos, ir kaip draugauja... ir matau,kad visai gerai draugauja. Nusipirkus tokį už 150 lt, po metų o gal ir ankčiau nebus sunku ir pakeisti, jei pribręs reikalas iki kokio F1,4 ir už nemenką kainą.

Kaktuke, thumbup.gif sveikinu su nauju žaisliuku. Kad fotkės kaip "iš pypkės" eitų biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam pravers sraipsnis apie kompoziciją:
Straipsnis
Atsakyti
neatidaro man fotki kažkodėl sad.gif

pabandysiu vėliau wink.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 01, 07:53)
Rasytce, man labai patiko tavo pirmoji nuotraukytė ax.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 03 01, 09:39)

Pirmoji zavi, tik irgi truksta man siek tiek dangaus ir gal cut-cut desines, o apacia gal nedaug pakirpciau. g.gif

tiesiog sirdis saaala skaitant, kad patiko mano foto blush2.gif rolleyes.gif as tiesiog 9 danguj biggrin.gif labai padrasina tokie dalykai thumbup.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 01, 08:24)
Issirinkau labai greitai, kaina buvo tokia, kad nepirkti negalejau. Olympus E420, berods Edeva su tokiu fotografuoja. o uzgeltoninta todel, kad net bijau garsiai dziaugtis  biggrin.gif

tai labai saunu - lauksim lauksim tavo foto biggrin.gif

Na ka - reikia gi balsus atiduot smile.gif

Atsakyti