Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Rasytce @ 2009 02 28, 23:04)
jau diedui smegenus plaunu, kad man reikia macro obj , tai sako, pirkis -  tik 500$  doh.gif , nes sako, man vabaliukai tai tikrai neidomus, kad juos fotkinciau  lotuliukas.gif

o kodėl netinka tavo obj macro fotografijai? Juk kaip suprantu tie 200mm turi pritraukt gerai g.gif ką daro kitaip macro obj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 28, 22:56)
Rasytce, man antroj ta zvaigzdute danguj patiko smile.gif kokia tavo technika, girkis bigsmile.gif gausi duot pabandyt lotuliukas.gif

niugi sakius esu taip nezymiai blush2.gif canon 40D, o objektyva jau minejau keleta postu anksciau smile.gif
Atsakyti
prabalsavau smile.gif kazkaip sunkiai tie balai dalinosi doh.gif

einu temos paskaityt.
Atsakyti
Ir mano 40D drinks_cheers.gif
Atsakyti
Linole, grazus barsciai thumbup.gif is kart itariau, kad Birstonietiski lotuliukas.gif
o as noriu pasigirti siandien nusipirkau veidroduka, labai dziaugiuosi, o kai jau atsigausiu pradesiu fotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 28, 23:28)
o as noriu pasigirti siandien nusipirkau veidroduka, labai dziaugiuosi, o kai jau atsigausiu pradesiu fotografuoti  biggrin.gif

bigsmile.gif kokį pirkai, kaip išsirinkai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 28, 23:12)
o kodėl netinka tavo obj macro fotografijai? Juk kaip suprantu tie 200mm turi pritraukt gerai g.gif ką daro kitaip macro obj? ax.gif

na neeera tokio super duper ryskumo kaip kad butu su macro smile.gif kaip tik bandziau fotkint kaip macro tass abstrakcijas, tai labai didele zona gaunasi isplauke, lyginant su nufotografuotu plotu.

o zooomas tai nera macro wink.gif . manojo obj zoomas, tai skirtas va kelionems labiau, kur norisi pritraukt nemazai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Salza @ 2009 02 28, 23:17)
Ir mano 40D  drinks_cheers.gif

bigsmile.gif oooooo, labai dziugu biggrin.gif mirksiukas.gif

o as noriu pasigirti siandien nusipirkau veidroduka, labai dziaugiuosi, o kai jau atsigausiu pradesiu fotografuoti  biggrin.gif

a kooodel tokios nuostabios zinios uzgeltoninta? ax.gif niugi laabai dziaugiames su tavim kartu 4u.gif koki issirinkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 28, 22:35)
Oba  bigsmile.gif  ryt prisėsiu išsamiau pažiūrėt kas čia per daiktas, jei kas kiek nors pažįstat jį, pakomentuokit wink.gif

as turiu ta daikta mirksiukas.gif , man jis daug geriau nei kitinis, nors ir pastarojo neissizadejau. uz tokia kaina tikrai verta isigyti 4u.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 01, 00:28)

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif koki pirkai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 27, 16:50)
Raganų šokis

user posted image

man sita patiko, dumai raitosi thumbup.gif bet pirmojoj tas grudas nea... paziurejau dabar kad ir cia man tas grudas nelimpa, blukina nuotrauka.

QUOTE(Duoma @ 2009 02 27, 18:18)
Sveikos.  4u.gif
Nepykit, truputį apleidau fotografavimą.

giriu kad inesi vis nauju veju pas mus - tai su nsaigem, tai su dumais mirksiukas.gif man patiko foto su naturaliais dumais, ne PS-niais, tik jie galetu kitaip sukomponuoti buti smile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 28, 16:40)
Vakar dariau trumpus auto bandymus. Sugalvojau siuzeta, sukuriau stilistika, sustumdziau baldus, sureguliavau apsvietima, nustaciau fotika. Bet kai pamaciau foto - nu atleiskit, bet ta nenaturaliai persikreipusi israiska is karto sugadina bet kokias pastangas.  swoon.gif  blink.gif O as pozuodama maniau, kad as cia labai jau isijautusi nuotaika kuriu...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif panasiai, itariu, ir man bus lotuliukas.gif

sveikinu su pirkiniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 28 vasario 2009 - 23:46
Linole, grazus barsciai  thumbup.gif  is kart itariau, kad Birstonietiski  lotuliukas.gif

Aciu uz komentarus visiems. 4u.gif

Kaktuke, tai laukiam laukiam nauju darbu. drinks_cheers.gif Ir sveikinimai didziuliai. 4u.gif

Atsakyti
atidaviau balsus, si kart nebuvo labai sunku, bet tasku vis vien pritrukau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 01, 00:00)
Na lyginina garsa ir kaina smile.gif Gal ir galima pakenteti ta garsa biggrin.gif O kas turit dar tokius objektyvus (su F1,8)?

as t.p. turiu... is pradziu man irgi ir tas garsas ,ir pats korpusas ,ir fokusavimo greitumas kazkiek erzino,bet dabar thumbup.gif susidirbom gan greitai. Man kol kas jo tikrai pakanka biggrin.gif

oi kaip sveikinam!! 4u.gif
Atsakyti