Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

Rasytce man pirmos dvi tai superines wub.gif
Ninin ta su slaitu man nereali wub.gif
Ir sveikos naujokes 4u.gif
Papildyta:
linole,man juodai baltas tavo sausiukas ziuretusi graziau.Bet cia tik mano nuomone,gal todel,kad nesu megeja visokiu actionu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 28, 22:03)
Rasytce man pirmos dvi tai superines wub.gif

aciuks.gif nu jau kaaaaip maliooooonu kai kam nors patinka blush2.gif wub.gif

o paskutine tai tiesiog zoooma bandziau wink.gif - ant kiek ryskiai gausis, tai man patiko thumbup.gif zoominau ant 200 mm ir buvo didelis vejas - ir mane lankste ir ta nendre lankste, ale pavyko biggrin.gif

Dabar del tu BMS`iniu 50mm, tai mano diedas pakomentavo taip, kad tai yra megejams skirtas plastmasinis objektyvas wink.gif nes 50mm canonas gamina 3 variantus wink.gif 1. 50mm F1.8 ~100$; 2. 50mm f1.4 ~330$; 3. 50mm f1.2L ~1300$ .

pagal nurodyta kaina tai vistiek zinoma labai apsimoka, bet irgi nezinia kokia papuls partija wink.gif

tik kaip nurodo bms puslapyje, ju nera nei vienoje juju parduotuveje hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 28, 23:08)
linole,man juodai baltas tavo sausiukas ziuretusi graziau.Bet cia tik mano nuomone,gal todel,kad nesu megeja visokiu actionu. mirksiukas.gif

Sakai? mirksiukas.gif Pabandysiu. 4u.gif
Juolab kad tik siandien doh.gif "atknysau" kur PS yra Avytess plug'inas. Vis kaltinau savo PS pasenusiu. blush2.gif Tai dabar galesiu paeksperimentuoti ir su wb.

Ten ne sausiukas, ten Sosnovskio barstis greiciausiai. gun_bandana.gif Birstone vaiksciojau miskais netoli televizijos boksta turbut (na, toks melynas bokstas matosi virs slidininku kalno). Tai toje vietoje ju visas kapinynas. Apsnikti, suluze, kotai storumo sulig mano rankos riesu. Tik pavasari gyvatenai vel suzaliuos... bash.gif
Bandziau isgauti kraupu vaizdeli, bet nieko nesigavo. verysad.gif

Ko taip vangiai ir be azarto si karta balsavimas vyksta?

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 28, 22:20)
1. 50mm F1.8 ~100$; 2. 50mm f1.4  ~330$; 3. 50mm f1.2L ~1300$ .

Bet kiek esu skaičius, užtenka ir to F1,8 (na atsižvelgiant į kainą) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 28, 15:22)
Tik kad susiliejęs ir kokybės nėra. Tai vat, aš norėčiau paklaust, ar labai tas kokybės nebuvimas krinta į akis?

juokingas kadras thumbup.gif ar man tik atrodo ar ištikro JB foto atrodo ryškesnės, aštresnės?
Duoma - mano akim labai vykęs vertimas š jb thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 28, 16:27)
as zinokit  parinuos delto , ka darau ... gal delto, kad dar nezinau kas konkreciai mane traukia  g.gif gal delto, kad kartais nieko gero neiseina  doh.gif

oj, radai ko parintis. Jei po kokių metų tokio intensyvaus fotografavimo dar nežinosi, tada gal ir galima bus nervuotis doh.gif

QUOTE(Salza @ 2009 02 28, 19:00)
Cia prisistatymui mano nuotraukyte ax.gif

gražiai atrodo. Labai švelni foto.

QUOTE(Ninin @ 2009 02 28, 21:23)
Visiškai nekoreguota foto. Kaip išspręsti išdeginimo klausimą ir tamsaus fono suderinimą? Fotkinau be stovo, bet su įvairiais nustatymais. Išdeginimas visur yra. Miškas kaikur šviesiau, kai kur tamsiau.  doh.gif Va niekaip nesusitvarkau su tokiais variantais.

o ev korekciją bandei? arba reikėjo bandyt kad tamsus miškas užpildytų didesnę dalį kadro, tada perkomponuot. arba reikia daryt vieną tamsų kadrą, kitą šviesų ir tipo HDR sulipint thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 02 28, 21:59)
O cia mano pirmieji pabandymai  blush2.gif su mano fotiku ir obj gamtoje , kaip KAIP jis fotkina tai man patinka, tik kad as dar nemoku fotkint, rast idomiu vaizdu, kampu ir t.t. ir pan. smile.gif tikiuosi ismokt, nes fotikas tikrai savo darba atidirba 100% ir dar daugiau biggrin.gif

Man antra labai limpa thumbup.gif dangus gražus labai ir pateikta įdomiai. Čia koks objektyvas? Praleidau matyt, plačiakampis koks?

Atsakyti
na va, balsus atidaviau, vaiką užmigdžiau, galiu ramiai pavakaroti.

linole, patinka man tavo nuotraukytė thumbup.gif tinka man čia šitas action'as, sniegas toks minkštas ir švelnus atrodo. gal tik man kiek per daug tų stagarėlių aplinkui žiedyną. bet šiaip thumbup.gif
bandžiau ieškotis pagal pavadinimą šitą vintage internete ale neradau verysad.gif gal galėtum pasidalinti? blush2.gif

Salza, sveika prisijungus ax.gif ryškumo žiedeliams pritrūko, kompozicija patinka mirksiukas.gif

Ninin, pirmojoje per daug margas fonas šitam sudžiūvusiam žolynui (nežinau kaip vadinas blush2.gif ). balškosi žvilgsnis ir nežinia kur sustoti. antra pati geriausia. gal tik dešinėj truputį norėtųsi pratęsimo, nes dabar ta eglės viršūnė tokia kabanti atrodo. trečioji nekabina kažkaip. ketvirtoji įdomiai sudryžuota biggrin.gif galvojau galvojau, gal ir nieko žiūrisi ax.gif o paskutinėj ten tikrai išdegęs dangus? mažoj foto nelabai įžiūriu, bet atrodo, kad ten toks natūralus dangaus nušviesėjimas. o gal ir klystu. akys kokteiliuku užpiltos jau ax.gif išdegimų gali bandyti išvengti ekspoziciją į minusą nustatydama.

Rasytce, pirmoji geriausia. aš pateisinu savo tinginiavimą tuo, kad vasarą bus lengviau, paprasačiau ir šilčiau gerų vaizdų ieškoti rolleyes.gif o gerus kampus bandysim gaudyti per kitus techninius ND. aš taip tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 28, 23:42)
bandžiau ieškotis pagal pavadinimą šitą vintage internete ale neradau  verysad.gif  gal galėtum pasidalinti?  blush2.gif

Koks el. pastas?
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 28, 23:38)
Bet kiek esu skaičius, užtenka ir to F1,8 (na atsižvelgiant į kainą)  g.gif

http://www.youtube.c...feature=related doh.gif
Letokas daikciukas, garsas net juokina, korpuso kokybe labai prasta, bet rezultatai (kaip uz tokia kaina...) tikrai verti demesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 28, 21:23)
Kaip išspręsti išdeginimo klausimą ir tamsaus fono suderinimą?

tai sita dalyka issprestu filtras, galbut poliarizacinis, labai nesidomejau jais dar blush2.gif smile.gif

ruosiuosi balsuoti, bet jau tiek mazai foto biggrin.gif sunku su tais jausmais buvo, ziuriu biggrin.gif

Rasytce, man antroj ta zvaigzdute danguj patiko smile.gif kokia tavo technika, girkis bigsmile.gif gausi duot pabandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2009 02 28, 22:52)
http://www.youtube.c...feature=related  doh.gif
Letokas daikciukas, garsas net juokina, korpuso kokybe labai prasta, bet rezultatai (kaip uz tokia kaina...) tikrai verti demesio  thumbup.gif

Na lyginina garsa ir kaina smile.gif Gal ir galima pakenteti ta garsa biggrin.gif O kas turit dar tokius objektyvus (su F1,8)?
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 28, 23:00)
Na lyginina garsa ir kaina smile.gif Gal ir galima pakenteti ta garsa biggrin.gif O kas turit dar tokius objektyvus (su F1,8)?

pas pažengusias skaičiau kažkam parėjo toks. Ir stabilizacijos nėra jame.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 28, 22:38)
Bet kiek esu skaičius, užtenka ir to F1,8 (na atsižvelgiant į kainą)  g.gif

jau Salza truputi pasake minusu.

o as dar pridesiu, kad kas bent kiek rimciau ziuri i fotografija, nemanau, kad noretu isigyt grynai is plastmases pagaminto objektyvo wink.gif ten viskas viskas plastmasiniai, o tai gali issaukti netikslumus, iskraipymus ir man smile.gif na cia tik mano nuomone smile.gif zinoma, kad to f/1.8 tikrai uztenka, jei ziurint TIK i parametrus , o ne i gaminio kokybe 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 28, 22:42)
Man antra labai limpa  thumbup.gif dangus gražus labai ir pateikta įdomiai. Čia koks objektyvas?  Praleidau matyt, plačiakampis koks?

nea, ne placiakampis. pas mane canon EFS 18-200mm f/3.5-5.6 su image stabilizator smile.gif

dekui, kad uzkabino aki 4u.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 28, 22:42)
Rasytce, pirmoji geriausia. aš pateisinu savo tinginiavimą tuo, kad vasarą bus lengviau, paprasačiau ir šilčiau gerų vaizdų ieškoti  rolleyes.gif  o gerus kampus bandysim gaudyti per kitus techninius ND. aš taip tikiuosi  bigsmile.gif

va va - ir as laukiu kol atsils, kol prades atsigaudinet gamta, bus labai idomu smile.gif

jau diedui smegenus plaunu, kad man reikia macro obj , tai sako, pirkis - tik 500$ doh.gif , nes sako, man vabaliukai tai tikrai neidomus, kad juos fotkinciau lotuliukas.gif
Atsakyti